Снимки

Овен 21 март - 20 април

Днес рисковете са големи за тези, които нямат опит и не са си научили урока. Спазвайте правилата и дистанцията на пътя. Работете внимателно с електроуреди. Ще направите грешка в момента, в който си изпуснете нервите. Не предприемайте нови инициативи преди добре да сте проучили всичко свързано с тях като разходи, вложения и срок на възвръщаемост. Опитайте се да стигнете до основата на проблемите, да разберете истинската причина за нещата, които ви се случват във връзките или на работното място.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес ще направите важни връзки, ще получите информации от различни страни и по различни поводи и в края на деня картинката ще ви се изясни. Предстоят битки, за които трябва добре да се подготвите. В момента получавате активна подкрепа от точния съвпад на Слънцето, Венера и Плутон в знака на Козирога. Ще намерите силна протекция и защита в посоката, в която смятате да се развивате. Заздравете и подновете нужните връзки. Работете в екип, намерете си учител или влезте в ролята на ученика, ако нещо не ви е ясно.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете особено внимателни с поверителната информация. В този ден е важно да стигнеш до основата на нещата и да получиш данни от първоизточника. Всичко, което разберете е добре да остане тайна и умело да се използва в работата ви. Символ на днешния ден е ключът на познанието. Който бъде допуснат до основния източник и обмени опит с тези, които дърпат конците ще успее. На друго ниво може да успеем всички, ако използваме за общия ни просперитет получените информаци и направените разкрития.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Конкуренцията се активизира и обединява усилията си. В такъв момент не може да си позволите да изоставате в играта, да се влачите на опашката с нещата, които можете, умеете и предлагате. Този ден е даден за търсене и осмисляне на новите данни и информации. Интуитивно ще навържете нещата и ще разберете как трябва да се държите и действате в променящата се ситуация. Направете консултации със специалисти в интересуващата ви област. Поговорете с децата, помогнете с опита си в избора им. Сънищата ви носят предупреждение.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Този ден концентрира огромна сила в ръцете на определени хора. Съвпадът на Слънцето с Венера и Плутон прави опит да я канализира за общото благо. Търсете съюзник и съветник, които да ви помогнат в избора и в защитата на делата ви. Лесно се усвояват знания и умения. Опитайте пак в посоката, в която в миналото не сте успели. Не се отказвайте от целите си, независимо спънките и проблемите, които поставят пред вас институциите. Обединете сили и ресурси с доказани във времето партньори, а новите подложете на изпитание.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Този ден ще покаже на всеки от какво се нуждае най-много, кое не му достига и докъде се простират пълномощията му. Ако в дадена посока се чувствате слаби положете усилия да напреднете и да усвоите метериала. Ще успее този, който стигне до основата на всеки проблем и успее да го разреши. Всичко, което правите половинчато и без внимание ще се върне като бумеранг, ще ви засипе с допълнителни разходи и отговорности. Днес лесно се усвояват знания и умения. Ако ви предстои да си търсите работа изберете преподаването.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада ще изживеят притеснителни моменти. Не рискувайте и не си правете експерименти с личните си възможности и здраве. Не поемайте ангажименти към хора, които не познавате добре. Вероятни са проблеми с документи и техника. Подходете добросъвестно към всяка работа и поет ангажимент. Може да се издъните там, където не сте добре подговени и концентрирани. Не товарете кръста и бъбреците. Не планирайте за утре срещи и преговори с хора, които и друг път са ви поставяли в неприятно положение.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят ви дава възможност да надникнете в чуждите тайни, да разберете скривана информация и да се възползвате от нечия неадекватна реакция. Постарайте се повече и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Разширете хоризонта на връзките, изяснете си нещата и ще вземете правилното решение. Добре е да започнете усвояването на ново умение и знание. Опреснете и езика, който ползвате. В утрешния ден ви очакват остри сблъсъци на интереси. Подгответе се за предстоящите изяви, конкуренцията е голяма.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за самоподготовка, за усвояване на нови знания и умения, които ще са ви от полза в бъдещата работа. Потърсете и допълнителна информация по интересуващите ви въпроси и професионални задачи. Помогнете и на децата да се справят със затрудняващите ги учебни предмети. Този ден изисква да сме поне малко алтруисти, да не мислим толкова за себе си, а да се постараем да помогнем на близки и колеги. Бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Утре навлизате в период на реформи, ще ви е нужна подкрепа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Нещо ви се изплъзва и убягва от погледа. Бъдете вниматени, концентрирайте се максимално, за да не попаднете в неприятна и рискова ситуация. Не си позволявайте да афиширате връзките си и да разкривате чужди тайни. Родените в третата декада са в най-неблагоприятна позиция. По незначителни поводи може да развалите връзки градени с години. Споделяйте опита си, но без да се напрягате прекалено физически. Добре е някой друг да свърши тежката работа. Вероятни са здравословни проблеми. Стара травма се обажда.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на напредък и постижения особено за родените в третата декада. Ще намерите нужните ви специалисти, учители или технологична подкрепа и сами ще оказвате такава на тези, които имат нужда от специалист. Ще се радвате на внимание и обгрижване и ще вдигнете нивото. В този ден лесно се усвояват и предават знания. Може да влезете и в двете роли и да изкачите съвместно с някой друг поредния професионален връх. И в личен план намирате точните думи и правилния подход и стабилизирате отношенията си с близък.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на голямата подготовка преди успешните ви инициативи в следващите дни. Постарайте се да влезете в час с нуждите на момента, да намерите хората, които биха ви оказали подкрепа и съдействие. Ако ви помолят за услуга, не отказвайте. Срещите от днешния ден ще свържат този, който има с този, който се нуждае от нещо. Очертават се взаимни услуги и обмен на информации, за които трети лица биха платили много. Съветът е да бъдете пределно отговорни и немногословни. Късметът ви се събужда.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Навлизате в стабилизиращ период, в който и изскванията към вас ще се повишават, но ще се появи и възможност да се печели по-добре, да се живее на по-добро място и да се получават дивиденти от вложените в миналото средства и усилия. В следващата година натоварването ви ще се увеличи, отговорносите също.

Родените днес са многознайковци с огромен интелектуален и личен потенциал. Съвпадът на Слънце, Венера и Плутон в хороскопа им дава възраждаща и стимулираща сила идваща от любовта. С времето те ще ви учат, а не вие тях. Постарйте се да им дадете добро образование и ги обичайте с цялата си душа. Родените около 10 ноември винаги ще ги подкрепят.

Заченатите днес ще бъдат учени и защитници на закона незавиимо дали той е добър или лош. Ще бъдат деца пазещи устоите на обществото.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Легендарните рокаджии ще забият на поляната в Южния парк

„Сигнал“ черпят с концерт за 40-тата си годишнина

Легендарните рокаджии ще забият на поляната в Южния парк

40 концерта за 40 години на сцена. Под този общ знаменател преминава 2018 г. за една от най-силните и проверени във времето рок банди у нас „Сигнал“.

Семейство Бекъм заложиха на Черна гора

Въпреки неспирните злословения, че Дейвид и Виктория Бекъм са пред раздяла, двамата не спират да ги опровергават споделяйки взаимното си щастие. Една от най-обичаните популярни двойки във Великобритания пристигна в Черна гора, която е тазгодишния им избор за лятна почивка.