Снимки

Овен 21 март - 20 април

Днес всеки от нас стои пред своето огледало, получава това, което е заслужил и ако е наблюдателен ще различи грешките, които бързо трябва да коригира. Може да извлечете ползи от нечия неудовлетвореност или изчаквателна политика. До обед може да направите силен ход, без да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. Изискването на деня е да се откажем от илюзиите си, да видим реалността и да намерим мястото си в нея. Родените в края на зодията ще имат неочаквани материални облаги.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Символ на деня е магията на преобразяването. Каквото било, било. От днес сякаш ставате друг човек, влизате в нова среда и имате шанс да печелите повече. Луната навлиза във вашия знак преминавайки през градусите на финансова екзалтацзия. Реализирайте всяко едно свое хрумване, но не и преди да сте го обмислили и напаснали на новосъздалата се ситуация. Днес и утре може да загребете с пълни шепи от общия казан и да обезпечите бъдещето си. Получавате награди за миналите усилия.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Постарайте се да се видите отстрани. Ден на кривите огледала и на ласкателите, които ще изкривят фактите в стремежа си да ви угодят. Търсете на всички нива обективно мнение, независмо дали ще ви хареса или не. Само така може да разчитате на печалби в следващите дни. За утре не планирайте срещи със силни противници, ако нямате нужните козове. Всеки готви своите мрежи, в които да улови голямата риба. Не очаквайте компромиси и разбиране от непроверени във времето хора. Не се предоверявайте.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Излизате от капана на личната неудовлетвореност и готвите атака по всички важни за вас линии на живота. Този ден може да ви предложи подходящите варианти за бъдещото, да ви срещне с нужните хора и да ви насочи към печеливши пазарни ниши. Изискването е да се откажете от една илюзия, от дейност или работа, която до момента е гълтала само личното ви време и ресурси без нужната възвръщаемост. Огледайте се, животът ви предлага нови варианти. Постарайте се да реализирате в бъдеще днешните си идеи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всичко се вижда изкривено. Трудно ще прецените правилно ситуацията, както и ходовете си. Може да направите грешна стъпка. Конкурентите ви готвят удар, а близките ви правят крачка, която не са съгласували с вас. От няколко страни ще идват неприятни вести. Може да загубите положение и пари от прибързани сделки и начинания. Утре неприятностите ще се задълбочат, затова проучвайте нещата, без да стартирате нови проекти. Родените в първата декада да не се предоверяват, да се откажат от илюзии и инстинкти.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят дава на всеки каквото си е заслужил и заработил в миналото. За вас наградите ще са повече, защото не само на работното място, но и в живота сте се постарали. Очаквайте поне един подарък от съдбата. Нищо, което идва не е незаслужено, затова приемете с разбиране и усмивка и нечия претенция към вас. Ден на преобразяването. Сваляме маската на илюзиите, виждаме реалността и действаме според изискванията на момента. Другите правила на играта просто не важат.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден на награди и постижения, някои от които ще получите по заобиколен начин и с голяма доза протекция. Изискването е да захвърлиш розовите очила, да видиш действителноста такава каквато е и да се напаснеш на изискванията на момента. Днес и утре не очаквайте компромиси и не правете такива. В момента врите и кипите в котела на емоциите и любовта, от който е време да излезете, да охлодите страстите и да си подгоните интереса. Големите ви постижения са на 21-22-и. До тогава имате време да подготвите удара си.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре очаквайте крах на една илюзия, а може би и на лятната ви любов. Погледнете реалноста в очите, събудете се от летните емоции и започнете да работите за себе си. Днешният ден ще ви отнеме едно предимство, а утрешният още две. Ще се стегнете, ще ограничите контактите, но ще е малко като „след дъжд качулка”. По някакъв начин днес работите за чужда кауза и интереси, забравяйки своите. Не се включвайте в колективни инициативи и не споделяйте идеите си, за да не се похвали с тях друг. Действайте с разум, а не по инстинкт.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес печелят хората, които са в час с настъпващите промени и с изискванията на момента. Чувства, страсти и емоции трябва да се оставят встрани, ако искате да спечелите в тези дни. Нужен ви е обективен и строг анализ на обстановката и действия съобразно нея, а не под влияние на приятелски навивки и импулси. Не следвайте пасивно чужди съвети и не се намесвайте в чужди съдби. Сега е момента да работите строго с целия си умствен и интелектуален потенциал в своята ниша и в своята лична посока на избор.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес ще постигнете много и ще си осигурите база за бъдещото развитие. Притискате шефове и длъжници и правите ход, който ще ви обезпечи в бъдеще. Практичният ви ум ще намери вярната посока докато другите се лутат във власта на страсти, емоции и чувства. Някой ще дочака обещаното повишение, друг ще уреди творческа командировка, а трети ще намери паралелна работа и дейност съобразно дарбите и талантите си. Като цяло ще извлечете ползи от всеки добре обмислен ход. Действайте умната.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Днес и утре правите основни грешки в професионален и бизнес план. Не се и опитвайте да настигнете тези, които са избягали далече напред със заплати и придобивки. Само ще затънете в дългове. Не теглете кредит, не се поддавайте на емоциите, независимо кой и за какво ви плаче на рамото. Ден на ледената кралица, на вледенените сърца, които се преструват и търсят ползата от всеки свой ход. Родените в първата декада са в по-рискова позиция. За утре не планирайте подписване на нови договори и други важни стъпки.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Ден на маймуната, на подражението, на пасивното следване на чужди мисли и съвети. Дано попаднете на точен и умен човек, дано следвате по петите хора на деня, които ще ви заведат право към поилката и хранилката. Все пак е рисково да заложиш цялото си бъдеще в нечии ръце. Ако ви хрумнат спасителни идеи, не ги споделяйте докато не си извоювате лична и финансова независимост. По някакъв начин днес сте скъпи на триците и евтини на брашното. Контролирайте емоциите, мислете с главата, а не със сърцето.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. През септември и октомври ще постигнете максимума за годината и може да сключите най-важните, ползотворни и перспективни договори. Това е и най-благоприятният момент за регистрация на лична фирма, за вадане на патенти и разрешителни. На всички нива ще имате покровителство, търговска и юридическа защита.

Родените днес никога няма да бъдат бедни. Може и да тръгнат от нулата, но с годините ще прибавят много нули към банковата си сметка. Дръжте се за тях, ако искате да имате осигурени старини. Добре е в името им да фигурират буквите „з” и „р”. Постарайте се да откриете навреме талантите им.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, но ще бъдат обгрижвани и желани. Не ги глезете, може да преживеят крах на илюзиите.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.