Овен
21 март – 20 април
Ден на промени, на неочаквани завои в бизнеса и любовта. На пътя ви има преграда, която ще заобиколите или ще се сблъскате челно и ще я разрушите. Тенденцията е забраните да падат, да се отпушват зациклени връзки и проекти и да се дава път на новото, което напира да заеме мястото си независимо страничните фактори и пречки. Всяка предложена идея може да се реализира. Каквото посадите ще се хване и ще даде богата реколта. Пътувайте, огледайте се, вижте кой как прави това, с което и вие искате да се занимавате.
Телец
21 април – 20 май
Ден на всевъзможни изненади и открития как да се излезе от трудна ситуация без много загуба на труд, енергия и пари. Ще се окажете плътно зад тези, които прокарват пътя, които рушат преградите и установения ред. Бъдете адекватни, ориентирайте се бързо в промените и се възползвайте от всяка предложена възможност и идея. Сега е моментът да се заеме нова пазарна ниша, да се пътува и да се уредят срещи на място. Не ползвайте посредници, ако искате да печелите за себе си. Върнете си дълговете, преди да взимате нови.
Близнаци
21 май – 21 юни
Днес се намира изход от кризисни ситуации, от положения на задържане и дискомфорт, които от доста време не ви дават мира и покой. Ще получите неочаквано прозрение как да се постъпи, за да имате максимални ползи при минимални загуби и усилия. На всички нива ще се извършват промени, ще се търси начин да се задвижат реформи и реорганизации, които да донесат повече пари и личен престиж. Ако използвате чуждата амбиция като лост и опорна точка, с лекота ще стигнете върха. Сънищата ви се сбъдват.
РАК
22 юни – 21 юли
За родените във втората декада денят ще донесе неочаквани обрати и завои в семейния и професионален живот. Може да изживеете нещо болезнено, неприятно и засягащо личния ви интерес, но до два дни ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Бъдете внимателни, не се опитвайте да задържате някого, да пречите на действията на близки и колеги и да поставяте ултиматуми. Някой ще влезе в рискови положения и скандали, които ще донесат болка и разочарование. Оставете интуицията да ви води.
Лъв
22 юли – 22 август
Денят се свързва със стихията на водата, пред която няма прегради. Предстоят промени, които никой не може да спре и ограничи. Съветът е да използвате ентусиазма на близки и колеги, а не да вървите срещу общите интереси. Сега е моментът един истински лъв да оглави ситуации и положения, които изискват правилно и вдъхновено управление. В този ден може да се докажете като лидер и да постигнете максималното в една трудна ситуация на избор. Доверете се на предчувствието си и не пропускайте благоприятния момент за действие.
Дева
23 август – 22 септември
Днес и утре късметът ще работи и за вас, ще се отприщват стопирани в миналото ситуации и инициативи. Дава се път на свободния ви избор и талант. Ще направите неочаквани открития и разкрития, които ще помогнат да задвижите с пълна сила работни проекти и юридически дела. Време е за генерални промени в работата и начина ви на живот. Включете се в съвместни инициативи, търсете начин да влезете в определена група или екип и да реализирате идеите си чрез силата на колектива. Не се отказвайте от нищо.
Везни
23 септември – 22 октомври
Ден на тежки противопоставяния и конфликти за родените във втората декада. Ще се решите на нестандартни действия и изяви, които ще обслужват чужди интереси и може да ви скарат с досегашните ви партньори. Вероятни са изневери, опити да ви злепоставят и елиминират от играта. Конкуренцията ще намери слабото ви място и ще ви атакува болезнено. Ако искате да извлечете ползи, работете с екип от доверени хора и дайте предимство на друг да се изяви. Не е време да се влиза в спорове и да се стопират инициативи.
Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Концентрирайте се над важните си цели и до утре опитайте да ги реализирате. В момента нечия инициатива работи във ваш интерес. Не се изолирайте. Яхнете вълната на промяната, излезте в публичното пространство и привлечете погледите. Предстоят два дни на късмет и успехи, които ще бъдат последвани от други два трудни и рискови дни. Натиснете педалите на амбицията, не чакайте покана, пътувайте и посетете местата на личния си интерес. Ден на неочаквани ходове и завои в отношенията, които ви приближават към целта.
Стрелец
23 ноември – 21 декември

Активен и творчески ден. Победата е на една ръка разстояние. Станете рано, следете знаците на съдбата, търсете нова информация и капацитетно мнение и до вечерта направете своя отдавна подготвен ход. Може да излезете с чест и придобивки и от най-обърканата ситуация. Ден на неочаквани прозрения за пътя напред и за действията, които трябва да се предприемат. Бъдете сигурни в успеха си, планирате пътувания и срещи на четири очи. Днес и утре късметът каца на рамото ви. Намерете начин да го задържите.
Козирог
22 декември – 20 януари
Тежък ден за родените във втората декада. Може да попаднете в изолация, да получите неприятни предупреждения и ултиматуми. Ще се наложи да реагирате бързо, за да влезете в час с промените, които започват. Бъдете внимателни, не провеждайте оперативни намеси в областта на главата. Хора с нестандартен подход и предложения ще ви изместят от поста, който държите от доста време със старите методи и начини на работа. Направете бързи промени, ако искате да запазите авторитета и позицията си.
Водолей
21 януари – 19 февруари
Ден на гениални прозрения и открития. Ще намерите единствено верния път. Може да изживеете болезнени срещи и събития, но в крайна сметка ще тръгнете към нещо много по-добро и престижно в живота си. Действайте директно, гонете си интереса и не се отказвайте от целите. Ако на пътя ви има непреодолима преграда, заобиколете я, обсадете крепостта, която не се предава. После ще се върнете и ще я завладеете. Днес е важно да вървиш напред, да не отстъпваш и да си осигуриш едно многовариантно бъдеще.
Риби
20 февруари – 20 март
Символ на деня е водата, която дори и огънят не може да спре и ограничи. Време е за активни, методични и целенасочени действия за личния ви интерес. Задвижете проекти, явете се на конкурси, уредете си среща и кандидатствайте за нова работа или нова бизнес позиция. Интуитивно ще усетите накъде духа вятърът, какво ще се случи, към кого и какво е добре да насочите амбицията си. Доверете се на предчувствията, които рядко ви лъжат. Върнете си дълговете и посадете цвете. Сънищата ви ще се сбъднат.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.