Снимки

Овен 21 март – 20 април

Свършва ваканцията, свършва почивката, време е да се мисли по-реалистично и да се направят нужните корекции в синхрон с променените изисквания на момента. Един от дните за реформи, за разчистване на пътя, за разговори, които ще прокарат нов път към нужните ви хора и фирми. Проведете укрепващи процедури и се прочистете от натрупаните отрови. Време е да мислите по нов начин, да видите и връзките си от друг ъгъл. Разчистете и прекъснете отношения, които ви вредят и отклоняват от пътя и целта.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Тежък ден за родените във втората декада. Законът ви гледа под око. Не правете нарушения, спазвайте предписаня и срокове. Стари договори може да се нарушат или прекратят. На всички нива започва инвентаризация, която неприятно ще ви засегне. Подсигурете се с техника и материали, ако планирате ремонти и стоителни дейности. От особено значение в момента е да се изгради здрав фундамент, да се обмисли и планира добре това, което ще започнете от 15-и. Не влизайте в излишни спорове, търсете съвет от компетентни хора.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръчително е да смените кардинално подхода, да потърсите различни решения, а не да циклите над невъзможното и нерентабилното. Ден на откровение за пътя напред, за нуждите на момента и на тези, които обичате. Не се колебайте да започнете ремонти и преустройствени дейности, ако с това ще направите живота на семейството си по-добър и удобен. Огромна тренсформираща сила е заключена в този ден. Отключете я с решителни действия в посока на общата цел. Сондирайте мнения. Не оставайте в старата и губеща позиция.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес се оттласкваме от дъното, вдигаме глава и търсим начин да излезем от тежките ситуации, в които животът ни е поставил. Не се колебайте да внесете свежа струя в професионалния си и личен живот. Започнете с преустройствата, с някаква промяна и ремонт, които ще позволят да живеете и работите комфортно. Старато се руши, не се опитвайте да задържите статуквото. Доверете се на избора на младите и направете така, че и вие да сте спокойни и те да се чувстват удобно. Увеличете физическото натоварване.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес картинката и ситуацията около вас коренно се е променила. На работното място назряват конфликти. И у дома претенците нарастват, а в отношенията с партньора е зейнала пропаст. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Ще бъдете подтиквани от околните и от съдбата да направите някои кардинални промени, да изпълните обещания, които все отлагате и да преминете към високочестотен режим на работа. Направете сами промените, не чакайте крайния срок и не допускайте някой друг да ви отнеме инициативата.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ориентирайте се към инвентаризация, към ремонти и преустройствени дейности. Ден с огромна енергия за промяна, за нов подход в работата, в деловите и интимни отношения. Сексуалната ви енергия нараства, а ако търсите още обект на страста, по добре си намерете обект за работа и там може да срещнете любовта. В този ден тръгваме от нулата и от основната точка. Дайте си сметка с какви ресурси разполагате и си направете стройна план-програма на бъдещата дейност и лични намерения. Правете всички здраво и функционално. Слушайте сърцето.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за реформи на всички нива. Изберете групата, отбора и колектива, в който ще действате и ще се изявявате. Ще ви е нужна подкрепа, независимо какво планирате. Този ден е свързан с основата и фундамента на всичко важно в живота ни. В такъв момент са нужни обединените колегиални и семейни усилия за постигане на нещо голямо и важно за всички. Не претупвайте работата, отнесете се сериозно и към обещанията дадени на най-малките. Мерило за успеха ви са усмивките, щастливите или насълзени очи на околните.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на откровение за пътя напред. Ще усетите интуитивно в каква посока да тръгнете и какво се изисква от вас. Ще се разберете с малко думи, ще се обедините около идеята за промени, ремонти, строителни и възстановителни дейности. Средства ще се намерят, хора ще ви помогнат. В живота ви ще се появи много по-ясна перспектива и цел. Не се оплаквайте и не губете време в празни приказки. Тръгнете в посоката, която ще направи живота ви и този на семейството по-обезпечен и щастлив. Ден на базовите проекти. Разчистете пътя към целта.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на промени в плана и на отказ от едно за сметка на друго, по-актуално и значимо за вас или за близките. Сондирайте мнение по новите проекти. Ориентирайте се към ремонти, смяна на работа или нова връзка. Навлизате в период, в който старото си отива. Трябва да се мисли и действа синхронно с обстановката. Ще се наложи да преустройвате начина си на работа и живот. Днес и утре приключете с обещаното преди и не оставайте длъжни никому. Нищо ново не започвайте до 15-и. Сънищата ви показват дали всичко е наред в секса.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Този ден ще помогне да вземете живота и работата си в свои ръце, да наложите правилата, да се преборите с конкуренцията и да въведете нов ред у дома. Ден на откровение за изискванията на бъдещето. Направете тези промени, които ще ви улеснят и ще освободят градивния ви потенциал за бъдещата работа и печалба. Разчистете терена, подредете офиса, заложете здрава основа за бъдещите връзки и настоящи ангажименти. Каквото сте обещали трябва да се изпълни преди да поемете нови изисквания и поръчки.

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Мислите повече за другите отколкото за себе си. Изискването на деня е да се решават базови проекти, да се залага здрава основа на бизнес връзките и любовните отношения. Не очаквайте да ви обърнат вимание, ако няма къде да подслоните любовта си. Търсете ново жилище или направете рамонт в старото. Добре е да включите всички резерви, да сте докрай отдадени на това, което правите, а не да вършите нещата половинчато. Не отсъствайте от местата на преките си интериси и задължения. Не оставайте и любовта да чака.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Този ден пробужда неведоми сили и възможности. Ще се събудите с някакво предчувствие и откровение накъде трябва да вървите и какво трябва да предприемете. Навлизаме в период на реформи. Трябва да си в час, за да не изостанеш от групата, да си актуален и привлекателен както за любимите, така и за хората, с които имаш делови ангажименти. Включете резервите на пълна мощност. Рекламирайте се, обновете начина си на работа. Не започвайте нищо ново преди да сте изчистили старите задължения.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е седмица. В отлив сте, предстои инвентаризация на връзките. Старото си отива, старата любов приключва, старите приятели тръгват в друга посока. До края на годината може да намерите нова работа и да осъществите преход в нова среда. Помогнете си сами и животът ще ви помогне. 2019 ще бъде година на материални успехи.

Родените днес ще вървят против старите методи на работа и живот, против всичко, което стопира прогреса ни. Ще се опълчат и срещу вас, ако не сте в час с изискванията на съвремието. Те ще създават новите закони и отношения.

Заченатите днес ще притежават грубоста на добряка, ще приличат на Боримичката, ще защитават общи интереси и позиции. Ще имат огромни апетити, но повече към храната и любовта, отколкото към славата и парите.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.