Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Бъдете внимателни в разговорите. Не споделяйте идеи и намерения, за да не ви изпреварят или да ви забранят да ги реализирате. Ще ви провокира желанието да изпъкнете. Приказливостта със сигурност ще ви донесе проблеми. Родените в третата декада са в по-благоприятна позиция. Може да убедете някой да ви съдейства и подкрепи както вербално, така и материално. Каквото започнете сутринта се постарайте да го приключите до вечерта. Дълготрайните проекти няма да имат добра развръзка.

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Настройте се на вълна приемане. Всичко, което разберете, проучите и научите днес ще ви влезе в работа утре, ще ви помогне да изпреварите плановете на конкуренцията и да извлечете максимални ползи при сключването на нови договори и сделки. Навлизате в успешен период, в който ще доминирате в средата си и на работното място. Планирайте пътувания и директни преговори. Ситуацията ще ви помогне да стопите дистанциите и да получите разрешения отказвани преди. Чака ви повишение.

 

Р-5

П-5

Л-6

К-6

З-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Труден ден за родените в третата декада. Ще се окажете притиснати от две страни, а от трета манипулирани и ощетени. Не давайте големи обещания, не подлагайте на обсъждане неприятни теми. Близки и приятели може да ви изключат от разговорите си или да изискват от вас тежки компромиси. Една лъжа днес може да стане истина или да ви донесе повече проблеми отколкото предполагате. Не хвърляйте писма, квитанции и бележки. Може да ви потрябват или друг да ги намери и използва срещу вас.

 

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес имате повече свобода на избора и възможност да излезете от наложените задръжки и рамки на поведение. Ако искате нещо помолете се и ще го имате. Денят сбъдва благите ни пожелания. Печелят хората с дар слово и с умения да убеждават и да се налагат в спорове. Хубаво е да изживеете някакво приключение, да излезете от рамките на ежедневието и да видите света от друг ъгъл. Организирайте срещи и разговори с потенциални партньори и спонсори. Стартирайте само добре обмислени и пресметнати начинания.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Вероятно е да научите преди другите за промените и начинанията, които се готвят в утрешния ден. Реагирайте изпреварващо на всяка информация, търсете начини да се застраховате и подсигурите. Може да убедите някой да ви съдейства или спонсорира. Ще си проличат дипломатите и хората способни да влизат в душите и да ни манипулират в посока на личния си интерес. Правите приемливи за другите своите собствени амбиции. Публичните ви изяви носят протекция и слава. В организма ви се включват фините енергии.

 

Р-6

П-5

Л-5

К-6

З-6

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Родените в третата декада ще имат проблеми при публични изяви и разговори на високо ниво. Смирете желаннието за показност. С една дума и непремерен жест може да дистанцирате точно тези, кото искате да привлечете в своята орбита на политически и личен интерес. Вероятни са компроматни атаки. Думите ви ще се тълкуват и представят превратно. Не ползвайте посредници. Казвайте и действайте направо и в унисон с направените преди уговорки. Може да се намери лек за душата и лекарство за тежка болест.

 

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за преговори и уговорки. Който може да работи вербално ще постигне максималното. Ще убедите роднини и приятели да ви седействат, а и съвсем непознати хора ще се отнесат разбиращо към амбициите и желанията ви. Ще спечелите личен двубой и конкурентен диспут. Пропоръчват се публични и творчески изяви, които ще ви представят в положителна светлина, ще ви спечелят привърженици и покровители. Не се захващайте с дълготрайни проекти. Днес се работи на парче. Подгответе едно признание за утре.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на вербалната магия. Хората с дар слово ще си издействат максималното и ще убедят другите да им съдействат. Интуитивно напипвате слабото място на опонентите си и постигате успех при преговори, лични и творчески инициативи. Каквото кажете с голяма вероятност ще се сбъдне. Ден за молитва, благопожелания и кръщенета. Пазете си документацията и точно днес не си подреждайте бюрото. Изхвърлените документи ще ви потрябват още утре. Благоприятен ден за пътуване и преместване в нов дом.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на неочаквани обрати, на срещи и разговори които ще уточнят позицията ви и ще поставят важни теми за разрешаване. Който не притежава дар слово ще бъде изолиран и изместен от софрата. Денят сбъдва благите пожелания, дава възможност да направите предложение, да постигнете съгласие по имотни и наследстевни въпроси. Вземете инициативата в свои ръце, не оставайте конкурентите ви да водят разговора, да поставят и налагат волята си. Обличайте се добре, лесно може да се простудите.

 

Р-4

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Пластовете се разместват. От един разговор може да се отиде към приключване или към съвместна работа и живот. Подгответе си речта, не отивайте неподготвени на важни за вас посещения и лични срещи. Печелят тези, които разрешават въпросите с доводи, а не с крясъци и обиди. Всичко, което пожелаете може да се реализира на практика. Дано после да не се чудите как да се отървете от тези, които сте повикали и поканили. Вечерта се приберте навреме у дома. Навлизате в рисков период. В понеделник ще се наложи да започнете с едно признание.

 

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за семейни, делови и политически диспути. Ще се разбере кой владее силата на словото и кой не може да каже две думи на кръст. С лекота ще убедите някой да ви съдейства, а друг да подкрепи материално амбициозните ви проекти. Още със ставането си пожелайте нещо и с голяма вероятност ще го получите. Ще постигнете успех в инициативи, които налагат справедливи искания. Пътувайте, посетете тези, на чиято подкрепа и съдействие разчитате. Тази вечер на сън може да видите истинската си мисия, цел и предназначение.

 

Р-5

П-6

Л-5

К-6

З-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Някак раболепно изчаквате друг да се сети за нуждите ви и да ви подкрепи. Бъдете сигурни, че няма да се получи. Ако не си поискате, не кажете точно какви са ви претенциите и намеренията няма да получите подкрепа. Някой заминава, вървите към раздалечаване и с тези, които крачат рамо до рамо с вас. Трудно ще намерите нужните думи, ще замълчите в момент, когато активно трябва да се намесите и да си гоните интереса. Пазете си документацията, не изхърляйте писма и бележки.

 

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка.

 

Дипломирайте се, приключете водени дела, ориентирайте се към финализиране на губещи дейности и връзки. В следващата година ще започнете начисто с нова връзка, договори или брак. В момента обирате реколтата на девет годишно старание, работа и обич.

Родените днес притежават ораторски талант, умение и с делата си да налагат нов модел на поведение в семейството и в обществото. Родените в средата на Девата са големите им покровители и спонсори, на които винаги може да се опрат. Най-големите им успехи в живота ще идват на 12 год цикъл.

Заченатите днес ще бъдат борци за справедливост и ред. Ще пътуват много, но ще приживяват и опасности по време на път. Ще живеят дълго там, където са отишли за кратко.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.