Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

От днес до 7 февруари планетата на търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Ще се наложи да се посвиете в професионалните дейности и претенции, да приемете чужди условия и да се съобразявате със закони даващи предимство на конкуренцията. Добре е да свикате семейния и професионален съвет, да дадате част от пълномощията си на доверен човек, за да може от две страни да дърпате конците. Вечерта изостря апетитите и в утрешния ден ще печелят само силните играчи.

 

 

Работа-4

Пари -4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес може да направите голяма крачка към по-добрата и обезпечена работа, към едно подсигурено бъдеще, което да осигури стабилна база за развитие и на семейните ви отношения. Добре е да се подпишат нови договори, да се търсят спонсорски защити и допълнителни инвестиции за проектите, които започвате. Бъдете пределно дипломатични, но без да губите нишката на личния си интерес. Представете в примамлива светлина проектите си, рекламирайте се по всички възможни начини и ще извлечете ползи.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Бъдете внимателни. Чуждите идеи и съвети днес са кукувичето яйце в гнездото на личните ви интереси. Доверявайте се само на проверени хора. Не приемайте нови членове в екипа и средата си. Родените около 1 юни са в по-неблагоприятна позиция, особено ако споделят мисли, открития и проекти. Бъдете сигурни, че някой ще ви открадне идеята и ако може ще бръкне в личните ви сметки и интереси. Може да изпаднете в особено депресивно състояние. Любовта ви изневерява. Оградете се с близки и доказали лоялноста си приятели.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ден с огромна възраждата сила за родените около 1 юли. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Реализирайте ги и ще спечелите, ще се измъкнете от блатото на безисходицата, бедноста и безлюбовието. Днес Венера и Нептун ви облъчват в точен съвпад от знака на хармоничните ви Риби. За водните знаци това е екзалтиращ аспект, който свързва любовта и дарбите ни на земно ниво с Божието вдъхновение. Ден за запознанства, за нова любовна връзка, за създавене на нови творчески екипи и произведения на изкуството. На ход са творците.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -6

Късмет -6

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Ден за работа в екип, особено ако в него включите хора на изкуството и доказани интуитиви. Някой ще ви снесе готовата идея, ще ви подскаже търсения отдавна ход, с който утре ще се наложите, ще спечелите и ще водите в играта. Денят ще помогне да откриете истинската си половинка не само в работата, но и в любовта. Ще си проличат шефовете-професионалисти. Съветът е да стимулирате финансово и с похвали хората, на чиито дарби се осланяте. Вечерта и утре сте склонни повече да налагате авторитарно мнение.

 

 

Работа -6

Пари-5

Любов-6

Късмет -6

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Венера и Нептун гледат в точна опозиция родените около 1 септември. Бъдете внимателни, може да ви откраднат идеите или любовта, да влезат в полето на личния ви интерес и да се опитат да ви стопират от пътя, по който вървите. Денят противопоставя семейните на професионалните интереси и като капак подсича вдъхновението ви или го прави зависимо от чужди интереси. Не споделяйте планове и намерения, обърнете повече внимание на любимите си хора. Но в бизнес план навлизате в печеливш период до 7 февруари.

Работа -5

Пари -5

Любов-4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес сте на кръста на изпитанията. Искате едно, а става друго, борите се за нещо, от което ще се откажете или друг ще ви го отнеме в последния момент. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Вероятни са проблеми с родители и деца. На това пълнолуние Слънце и Луна ви гледат в пречупващи аспекти. Очертават се кризи в отношенията, след които обстановката тотално ще се промени и този, който до момента е слушал вече ще изисква да го слушат и да се съобразяват с него. И на работното място предстоят рокади.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Силен и творчески ден, особено за родените около 1 ноември. Нещо особено ще се случи, ще се променят към добро отношенията ви с партньори. Някой може да срещне любовта от пръв поглед и да направи важна връзка за бъдещето си. Чакайте посещение на личната си муза. Ден на гениални прозрения и творческо вдъхновение за хората на изкуството. Идеите, които ще ви хрумнат в тези дни ще позволят да направите скок напред в личното си и професионално развитие. Съдбата работи за вас, късметът ви следва. Повярвайте си и действайте.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов-6

Късмет-6

Здраве -6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Препоръчително е да се работи в екип, но да не се споделят проекти и начинания, на които ще разчитате в бъдеще. Не взимайте еднолични решения, особено такива, които не сте съгласували с колеги, шефове и партньори. Родените около 1 декември са на път към изневери не само в любовта, а и на собствения си стил и начин на живот и повединие. Застраховайте се по всички линии, патентовайте открития и проекти, не допускйте да ви откраднат идеите в суров вид. Заедно с тях може да ви откраднат и любовта.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Меркурий навлиза във вашия знак и задвижва най-амбициозните ви програми. Като се добави и вдъхновения аспект с Венера, Нептун и Марс от Риби има шанс да се елиминират останалите тежки планетни конфигурации, които ви затормозяват, отказват ви от начинанията, пречат на партньорската ви и фирмена дейност. Ден на битки за позиции и предимства, за напасване на отношения и нововъведения. Съберете екипа, постарайте се да влезете в нова среда, да обезпечите бъдещето си с надеждни договори.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на призив, на възможност да пробиете в перспективна среда, да се наложите при преговори и бизнес иницативи. Не пропускайте покани и възможности да влезете в нов екип, да се насочите в нова посока, да се срещнете с евентуални партньори и спонсори. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Денят е благоприятен за нови начинания, особено ако ситуацията позволява да доминирате и да заемете ръководни позиции. Следващите два дни ще донесат проблеми, неудобства и неразбиране.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов-6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Вдъхновен ден за родените около 1 март. Успехът ще ви следва, ще ви осенят благодатни идеи, които напаснати добре на изискванията на момента може да ви изстрелят към върха. Венера и Нептун са в точен съвпад във вашия знак, а това положение отваря портал между любовта на човешко ниво и Божията любов и вдъхнование. Записвайте си идеите, осъществете и връзките, които ви вдъхновяват. Всеки на свото ниво да чака посещение на личната си муза. Постарайте се да защитите хрумванията и идеите си с патент.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е петица. Вървите към пътувания, към нова работа и връзка, към разширение и обновление на живота и пряката си дейност. Не отклонявайте предложения и покани, пътувайте в чужбена колкото пъти имате възможност. Сменяте посоката, излизате от невървежа.

Родените днес идват с дарбата на музиканти, певци, художници и артисти. Може да се окажат изключителни виртуози в областта си. В моменти на вдъхновение ще правят директна връзка с висши Божествени сили. Музата им никога няма да ги изостави. В състояние са да екзалтират публиката с това, което ще правят. Ще пътуват много. Понякога ще изпитват необяснима тъга към нещо възвишено, което не намират в този свят.

Заченатите днес ще запазят силна връзка с Божествения свят на душите, ще получават подкрепа от предците и ще имат дарбата да оцеляват при всякакви житейски изпитания.

 

 

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Калудия Кардинале блести в „Салон за красота“

bTV залага на класиката това лято и качва на малкия екран легендарната Клаудия Кардинале. Тя ще блести в една от основните роли на новия сериал „Салон за красота“, чиято премиера е на 2 юли от 21:30 часа.

Необикновеният комик се завръща на малкия екран след 20 години пауза със „Смях през сълзи“

Джим Кери е толкова смешен, че да ни се доплаче

Необикновеният комик се завръща на малкия екран след 20 години пауза със „Смях през сълзи“

Какво друго да направи Джим Кери освен да те разсмее? Ами разбира се – да те разплаче. Това че може и двете го доказа отдавна и то на големия екран. Ред е да се завърне към младежката си любов – телевизията, където не е заставал пред камера за главна роля от две десетилетия.