Снимки

Овен 21 март – 20 април

Занимавайте се с обичайните си задачи и в никакъв случай не проклинайте и не се оплаквайте от съдбата. Не е време за недоволство, а за работа и изпълнение на поетите ангажименти и задължения. Изискването е да си смирен, но не и примирен, да се бориш активно за личното с утвърждаване в живота, да си вземеш изпитите и да осъществиш полезни връзки. Сънищата ви намекват за това, което повече не може да отлагате, а бързо трябва да се свърши и приключи. Не влизайте в разправии и не позволявайте да ви провокират.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за проговори с чуждестранни фирми от страната и от чужбина. Приемайте предложените оферти и не се пазарете излишно. Прекъснете контактите с тези, които непрекъснато обсъждат и променят предложенията си и не са съгласни с вашите. В този ден може да се разберете по спорни въпроси или да приключите връзката. Не си позволявайте да изпадате в пикове на настроения и да влизате в конфликти. Печели дипломатичния подход във всяка ситуация. Приемайте всичко случващо се без да се оплаквате и роптаете, но си гонете интереса.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се пътуване или покана за гостуване от чужбина. Ден на невъзръщенците. Ако в този ден заминете за чужбина може да си уредите живота и работата там и да не се върнете. Луната навлиза във вашия знак и определя двойнственост на връзките и намеренията. Тръгвате решени на едно, а в последствие предприемате и правите съвсем друго. Не се притеснявайте, със сигурност ще изберете най-добрият за вас вариант. Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Тези, за които мислите ви се обаждат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Днес с пълна сила действат интуитивните телепатични контакти. Тези, които взаимно се мислят ще се потърсят и ще намерят начин да си помогнат. Ще се случват събития, които ще разкриват истинския смисъл на една ваша връзка или запознанство. Ще си дадете сметка на кого може да се опрете и на кого повече не може да се разчита. Доверете се на усета си за хора и ситуации и ще избегнете големите грешки и неприятности. Пророчествата се сбъдват.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Към добре пресметнатите ходове добавете и интуитивен усет, ако искате да спечелите и извлечете ползи от преговорите, които ще водите. Лесно се осъществяват телепатични контакти. Тези, за които мислим ни се обаждат и ни подават важна информация. Съветът е да не се сърдите на никого да не роптаете срещу случващото се и да смирите недоволстото. Нещата се подреждат по най-добрия възможен начин. Нещо, което не може да се уреди ще се окаже вредно и губещо за вас в последствие. Приемайте с радост това, което ви дава съдбата.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените до 1 септември, а утре и за останалите ще има рискови и критични моменти. Една лъжа ще се разкрие, друга ще ви вкара в капана на длъжниците. Не водете двойнствени игри и ако имате някакво особено предчувствие не тръгвайте в посоката, която ви настройва негативно. Не си позволявайте да влизате в конфликти, да се оплаквате и критикувате другите. Смирете недоволството и се опитайте да поддържате добрия тон в работата и семейните връзки. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Търсете точните думи, не говорете много, а точно и на място. Този ден свързва хората близки по разбирания и душевност и помага да се изчистят проблемите. Ще разберете истинския смисъл на връзката си с някого, ще си дадете сметка какво трябва да се направи, за да потръгнат нещата или да отидат към финала си. Ще почувствате остро какво се случва с някой, който е далече. През целия ден ще чувствате някакъв призив. Непременно се обадете на тези, за които мислите. Ще ви търсят и от чужбина. Чакайте изгодно предложение.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Символ на деня е жерав излизащ от облак. Така и надеждата ще се покаже зад пелената на невъзможните или забранени неща. Денят ще ви даде шансове и варианти, които до момента не сте имали или не сте им обръщали внимание. Търсете връзки с чужбина или с чуждестранни фирми на местна почва. Не се ядосвайте за дреболии. Получените предложения ще се окажат перспективни и печеливши. Доверете се на интуицията. Ако наберете случайно нечий номер, обадете се. Днес нищо не е случайно.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Внимавайте с двойнствените отношения, откажете се от едно пътуване, ако ще объркате графика и работата на близки и колеги. В този ден не бива да се оплакваш от живота, а да си поемеш задълженията и да си изпълняваш обещанията. Разрешавайте въпросите с преговори, а не със скандал. Смирете недоволството и не го изразявайте публично. Грешките ви ще бъдат критикувани и атакувани от група хора. Ще получите защита от истинските си приятели.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Като земен знак често загърбвате интуицията, но в днешния ден точно тя ще ви помогне да излезете от неприятни и проблемни отношения. Не тръгвайте в посоката, в която нещо ви стопира или някакво особено вътрешно усещане ви кара да се обърнете и да приключите. Не отивайте никъде готови на конфликт и скандал. Ден на смирение. Спокойно приемайте на случващото се. Ако покачите градуса на напрежението ще направите грешен ход и нищо няма да спечелите. Ден за прошка, за усвояване на енергия и сила от странични източници.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако непрекъснато мислите за някого той непременно ще ви се обади. Тръгнете в посоката, която ви привлича. Ден на телепатичните контакти. Ако намерите спокойно и тихо място и се съсредоточите може да разберете нещо, за което не сте си давали сметка преди. Пътувайте, търсете начин за среща с хората, които обичате или са ви нужни. Ще почувствате остро къде са своите и къде чуждите. Този ден ни дава точна индикация за полезните или вредни за нас връзки. В сънищата си виждате това, на което трябва да се сложи край.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ви въвлича в двойнствени връзки и губещи отношения. Доверете се на интуицията и ще избегнете проблемите. Сами си вкарвате автогол, ако действате разсеяно или с агресия. В труден момент ще си дадете сметка кой наистина ви обича и щади и кой само се възползва от чувствата и ресурсите ви. Проблемът е, че дори и в такъв момент трудно ще се откажете от връзка, която ви обрича на душевна и материална нищета. Едно обаждане и покана може да промени нещата и да ви изкара от застоя. Мислете за пътувания в чужбина.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Навлизате в година на лична и професионална инвентаризация. Дипломирайте се, приключете учебен или работен цикъл и до есента се постарайте да оберете плодовете на труда си. В следващата година ви предстои трудно начало на ново място и с нови хора. В момента излизате от детството или от младостта. Всичко се променя.

Родените днес са стари духове, които ще водят двойнствен живот поради многото връзки, с които трябва да се съобразят и приключат. Ще живеят дълго, имат много работа за вършене. Ще имат белег на главата по рождение или ще го получат в последствие. Лесно ще улавят тенденциите в развитието на света и обществото.

Заченатите днес ще бъдат мечтатели и странници тясно свързани с природата. Цял живот ще търсят идеала. Ще работят в благотворителни организации.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.