Снимки

Овен 21 март – 20 април

Проблемен и рисков ден за родените около 10 април. Луна, Марс и Уран във вашия знак провокират експлозивно поведение и проява на изкрящи страсти. Ще ви е трудно да се държите дипломатично. Може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Противопоказно е да се водят преговори. Трудно ще се разберете за каквото и да било. Не взимайте решения по важни въпроси и стойте далече от колективните инициативи. Днес може да се окажете жертвения овен или този, който ще подпали пожари.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-3

 

 

Телец 21 април - 20 май

Наелектризиран ден, в който трябва да стъпвате много внимателно, да не работите в екип и да не следвате колективния порив. Отделете се, отдалечете се от местата, в които се фокусират и събират интересите на много хора. Тълпата е неуправляема, героите и агресорите водят тежки битки. В такъв момент правилната позиция е да се дистанцирате, да се занимавате с тихи семейни дела, да не се намесвате в чуждата работа и избор. Отложеното за утре ще донесе успех и ще ви издигне на престижни позиции.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е противопоказно да се работи в екип, да се сформират нови групи по интереси, да се коалират партии, да се провеждат събрания и митинги. По незначителни поводи ще избухват скандали, които ще се разрастват, но по някакъв начин ще работят във ваша полза и интерес. Ако искате да преговаряте за финансиране и инвестиции отложете срещите за утре. Този ден е зареден с голяма доза агресия. Трудно се разбираме, още по-трудно си правим взаимни отстъпки, а така работата не върви и предателите действат.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

За родените около 10 юли действа опасен кръст на планетни сили. Очертават се скандали, конфликтно поведение и прединсултни състояния предизвикани от силни емоционални и депресивни реакции. Ще се скарате по незначителен повод, ще качите кръвното и може да предприемете стъпка, за която ще съжалявате. Не се препоръчва работа в екип. На гърба ви ще се стоварят задълженията на мързеливците. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който ще направите. Затова не предприемайте нищо съществено.

Р-4

П-5

Л-4

К-3

З-3

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще извлечете ползи от действията на лаиците, на хора, които са изгубили надежда и самоконтрол и смятат, че с битки и натиск ще променят нещата. На всички нива ще се действа агресивно и без да се подбират средствата. Добре е да действате от разтояние, да увеличите дистациите с хора насторени на скандали и разправии. Родители и деца се настройват един срещу друг. Трети лица се намесват в любовта и връзките ни и ще се опитват да извличат лични ползи. Ще си решите проблемите, ако яхнете изблиците на недоволство.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на тежки битки, на експлозивно държание и поведение. Тъпата е неуправляема. От нещо дребно може да пламнат свещенни войни и семейни скандали. Не влизайте в спорове, стойте далече от колективните иницативи и изяви. Тенденцията е трети лица да се вмъкват в личната ни вселена, да провокират професионалните и брачни отношения. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет, пари и повече щастливи мигове. Днес може да попаднете на нелоялна конкуренция и да загубите пари.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден с тежки и предизвикателни аспекти. Вероятно е да изгубите самообладание в труден момент и да разкриете картите си пред непознати. Не допускайте до делата и бизнеса си непроверени хора. Не споделяйте неща от живота си и не клюкарствайте. Може да ви потърсят сметка и обяснение за предизвикателните думи и поведение. Ден на фатални привличания, от които всички излизаме ощетени и наранени. Тенденцята е към прединсултни състояния. Трудно ще избегнете скандалите. Правото днес е на по-силния.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако днес ви предложат да изберете между доброто и злото просто не правете никакъв избор. Стойте настрана от служебните конфликти и разправии и си вършете работата без да коментирате чуждата. Десет пъти премислете преди да кажете или направите нещо. Не сечете дървета и не подарявайте цветя. Всеки жест днес се тълкува превратно, търсят се поводи за агресия и натиск. Ако не се намесвате ще извлечете ползи, когато двама се карат. Днес късметът ще е за тези, които играят ролята на фон в отношенията.

Р-5

П-6

Л-5

К-4

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес не сте склонни да си „оставяте магарето в калта”. Готови сте да влезете в планирани и непланирани битки, ако ви предизвикат. Ще получите подкрепа от неочаквано място. Не обединявайте интерси и действия с тези на друг. Където се съберат повече хора със сигурност ще има предател. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка, но ако сте сънували родителите си това е знак, че битката е неизбежна. Проверявайте получените информации преди да реагирате агресивно.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Агресивен и рисков ден, особено за родените около 10 януари. Спазвайте закона и предписанията за работа с техника и елетроуреди. Денят е зареден с експлозивност, която може да се изрази по различни начини, да ви качи кръвното и да ви разболее. Вероятни са прединсултни състояния. Не реагирайте агресивно на лични забележки и критика. Не предизвиквайте чуждата агресия. Може да направите непростима грешка и да загубите пари, влияне и престиж. Каквото отложите за следващите дни ще ви донесе пари, късмет и слава.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-3

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас този ден може да даде лост и опорна точка, с които да повдигнете и разрешите проблемите си. Действайте сами. Ако се съюзите с някого ползите ще са за него. Затова вършете си работа сами, не се включвайте в колективни проекти и не споделяйте идеите си. Ще ви предлагат изкушаващи варианти с различни ползи и възможности. Не избирайте нищо, не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Хора стоящи зад кадър ни използват като марионетки и ни настройват един срещу друг.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Насъбраното в миналите дни избива на повърхноста. Вероятни са агресивни реакции и поведение, особено там, където се събират големи групи хора. Може да попаднете на фатално привличане и влияние. Не се съгласявайте на съвместна работа, особено ако се изисква да вложите всичките си спестявания и да поставите на карта любовта и семейния мир. На много места ще възникнат конфликти. Тълпата е неуправляема. Законите не се спазват. Всеки тълкува нещата както му изнася и се възползва от другите както може.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Очертават се премествания, пътувания, възможности за внедряване в нова среда и в нова пазарна ниша. Не се отказвайте и от работа в чужбина. Степените ви на свобода нарастват. Ноември ще ви донесе големи награди.

Родените днес носят в себе си огромен енергиен и експлозивен заряд. Ще се опълчват срещу закона и със сигурност ще го променят. Може да имат проблеми във връзка с главата. Лесно ще губят самообладание. Не очаквайте да стоят мирни.

Заченатите днес са предопределни да завършат родовите битки, да възстановят права и собствености на рода. В тяхно лице ще видите някой от предците си.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.