341 кандидати за 185 вакантни длъжности в Сухопътните войски

341 кандидати за 185 вакантни длъжности в Сухопътните войски

341 кандидати до момента са подали документи чрез структурите на Централното военно окръжие за участие в конкурса за обявените 185 вакантни длъжности във военни формирования от Сухопътните войски, съобщиха от МО. 

Желаещите са изпратени на медицински прегледи за установяване на годността им за военна служба и за оценка на психологичната им пригодност. Крайният срок за подаване на документи за войнишки длъжности в Сухопътните войски е 22 март 2019 г.

Конкурсът беше обявен със заповед на военния министър от  15 февруари и се отнася за военните формирования на Сухопътните войски в 14 населени места - София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Казанлък, Плевен, Шумен, Благоевград, Сливен, Асеновград, Смолян, Пловдив и с. Мусачево.

Самият коннкурс ще се проведе от 20 до 31 май и включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура на кандидатите и събеседване.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.