Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

 

Ден за начало на нови дела, както важни, така и незначителни. Атакувайте позициите, към които отдавна поглеждате. Не е време за изчакване, за протакане на разговори и преговори. Всичко, което се уточни и вкара в релси, ще помогне да живеете и дишате по-свободно. Взетите днес решения ще ви издигнат на нова навивка на отношенията и на съзнанието. Лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват. Не напрягайте очите, дайте си почивка от компютъра. Посетете релаксиращи места и вижте света от различна гледна точка.

 

Телец 21 април - 20 май

 

Ден на високите енергии, но и на големите претенции, които ще трябва да удовлетворявате, ако се намирате в подчинителна семейна, любовна или бизнес позиция. Родените в първата декада ще бъдат подложени на повече изисквания и стресови ситуации. Ще се наложи да си нарушавате комфорта, за да свършите една или друга работа или да направите някому услуга. Ще се изнервите, ще се почувствате изцедени и недооценени. Не се напрягайте излишно и не правете нищо на всяка цена. Не планирайте и за утре рискови начинания.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Прекрасен уикенд за вас. Започнете днес с активни лични, емоционални и творчески занимания. Нищо не оставайте на случайността, търсете контакти и полезни приятелства. В този ден се гонят високи цели и с лекота се прескачат препятствията в нас и около нас. Концентрирайте се над най-важната цел и ще я постигнете. Ще излезете с чест и от неудобни положения. Обърнете на майтап ситуация, която ви е докарвала до сълзи. Сега е моментът да направите крачката, от която в миналото сте се притеснявали.

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Изискването на деня е да се концентрирате максимално върху най-важната си цел и след като я постигнете, да се обърнете към следващата. Не носете две дини под една мишница, не търсете любов на две места и не се ангажирайте с допълнителна работа, ако не сте приключили със старите ангажименти. Не напрягайте очите. Препоръчва се диета, отказ от всичко вредно и разболяващо. Лесно може да се изтощите, да отдадете енергия и надежда на някой и нещо, което не си заслужава труда. Бъдете избирателни.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

През уикенда Луната ще бъде в Лъв, ще стимулира общуванията, публичната и социалната дейност. Посетете обществени събития, идете на театър, включете се в инициативите на приятели и близки, участвайте в спортни състезания. Този ден помага да излезете от лична и душевна криза, да прекрачите всяка преграда, да покажете дарби и таланти. Ден за взимане на важни и животопроменящи решения. И ако нещо не се получи, опитайте пак. Енергията е достатъчна за постигане на високи цели.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят дава предимства, които е добре да използвате, да действате целенасочено и активно в избраната посока, да не се отказвате от покани и предложения. Ден на орела, на възможността да видиш подробности и детайли, да се издигнеш на по-висока позиция и да вземеш окончателно решение по един или друг въпрос. Денят дава сила и за духовно израстване. Не издребнявайте, гледайте по-отвисоко на проблемите, които ви преследват от доста време. Може да намерите решението, което до момента ви е убягвало.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Съветът на деня е да насочите всички сили и енергия в точно определена посока. Сега е моментът да се вземе решение, да се даде предимство на едно или друго, да се отхвърлят колебанията и да се преследват високи цели. Не се съмнявайте, че ще постигнете напредък в отношения и делови задачи. Уточнете претенциите, опитайте се да разберете кой какво иска и към какво се стреми. Помогнете на близък да излезе от лична и душевна криза. Денят е високоенергиен, но трябва да се пипа внимателно, за да не стане от играчка плачка.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Труден ден за родените в първата декада, особено ако се опитват да контролират положението и отношенията на няколко места. Все някъде ще изпуснете контрола в ситуацията, ще се почувствате ощетени обидени и пренебрегнати. Не издребнявайте. Концентрирайте усилията си в най-важната за вас посока. Нека другото да почака. Не изразходвайте енергията си напразно и не се претоварвайте. Вероятни са проблеми със сърцето. Лесно може да се изтощите. Екстрасенси да не лекуват. Сънищата от тази сутрин са пророчески.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

И ако напоследък не ви е провървяло, този ден може да донесе шанс, късмет и предимства, които не бива да изпускате. Действайте активно, търсете нови връзки и контакти, увеличете натиска и физическото натоварване и гонете високи цели. Победата е на една ръка разстояние. Може да получите изненадващо предложение. Пътувайте, планирайте разговори с покровители, изявете се в посоката, в която се чувствате можещи, знаещи и силни. Днес преградите са само в ума ви, решете се на крачка в нова посока.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

Ден за поглед отвисоко, за проучване на създалата се ситуация и взимане на окончателно решение по въпрос, който не търпи отлагане. Концентрирайте усилията си в най-важната посока и сортирайте отговорностите по степен на важност. До края на деня ще промените решението си по важен въпрос и може да привлечете силен покровител. Този ден дава възможност за победа над самия себе си и за взимане на кардинални решения. Утре ще се почувствате с една идея по-силни и свободни и ще направите стабилизиращата крачка.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на натиск, на противопоставяне и конфронтация. Трудно ще се изплъзнете от влиянието на авторитетите в живота ви. Направете усилия да се освободите от зависимостите, които ви ограничават. Този уикенд ще промени отношенията у дома и на работното място. Ще се наложи да дадете някому предимства, да преосмислите връзките и да дадете повече свобода на децата. Внимавайте да не се окажете виновни за чужда вина. Преследвайте най-важните цели, а второстепенните временно оставете на заден план.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Чака ви силен и обезпечаващ амбициите ви уикенд. За днес планирайте отговорни срещи и разговори, които ще помогнат да се измъкнете от зависимости и ограничения, да направите крачка в нова посока и да вземете самостоятелно решение за бъдещето си. Преосмисляте една своя връзка и слагате край на компромисите. Денят дава тенденция да се излезе от рамките на ограниченията и да се гледа напред. Планирайте пътувания, търсете нови възможности за лична и професионална реализация. Всичко предприето ще ви вдига нивото.

 

ЧРД

 

Личната ви година е тройка. Имате още шанс да завладеете нова пазарна ниша. Годината дава възможност за нова работа и старт на паралелни дейности. През 2017 г. натоварването ви ще е максимално, ще се повишат и семейните ви отговорности, нови хора ще влязат в живота ви.

Родените днес ще преследват далечни цели, ще сдържат и контролират емоциите си, ще са непроницаеми в чувствата и мислите и често ще ви изненадват с решенията си. Може би никога няма да разберете истинската мотивация, която ги движи.

Критичен ден за зачатие. Заченатите днес ще искат невъзможното, ще се стремят към непостижими цели и поне веднъж в живота си ще изживеят крах на надеждите. Не бива да лъжат.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Джери О'Конъл: Работим по втори сезон на „Картър“

България беше една от първите държави, в които се състоя премиерата на сериала на AXN „Картър“, който все още дори не е тръгнал в Америка. Малко след като поредицата се завъртя в родния ефир „Монитор“ успя да разпита главния актьор Джери О'Конъл за най-интересното от снимачната площадка и извън нея.

Росен Плевнелиев и Деси Банова чакат момченце

Президентът Росен Плевнелиев и доскорошната водеща на прогнозата за времето Деси Банова ще стават родители на момченце. Щастливата двойка ще посрещне общия си наследник на бял свят през септември.

Катя Попов свири на цигулка от небето

Една от най-успешните ни цигуларки зад граница - Катя Попов, изгуби битката с рака. За смъртта на красивата българка съобщиха близките й в социалните мрежи. Катя, която е майка на две деца, се бори с коварната болест в продължение на три години.