Снимки

Министерството на туризма получи международната туристическа награда Golden Interstas 2016 за значителен принос в развитието на туризма и културата на България. Това стана по време на международното туристическо събитие Golden Interstas 2016 в гр. Солин, Хърватия, съобщиха от ведомството.

Българската институция бе номинирана от организаторите на събитието - комитета на журналистите в областта на туризма, ръководството на изложението и Европейската федерация на журналистите в областта на туризма Рим, Италия.

Номинацията на страната ни е направена за проявен професионализъм и креативност при представянето на страната ни на международния пазар. Чрез приноса за развитието на туризма и културата на България се засилва международният туристически обмен и се допринася за по-доброто разбиране между хората и нациите.

Министерството на туризма участва в международното туристическо събитие Golden Interstas 2016 с национален щанд. Многобройните му посетители проявиха интерес най-вече към винения и гурме, еко и селския туризъм на България.

Наградата се предоставя от Европейската федерация на журналистите в областта на туризма (FEST) и от Световната федерация на журналистите в областта на туризма (FIJET). Отличията се връчват на индивидуални, местни, регионални и национални асоциации и туристически бордове за техния значим принос в развитието на туризма.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

ЕК поиска Airbnb да работи по европейските правила

Европейската комисия и органите за защита на потребителите от ЕС призовават Airbnb да приведе общите си условия в съответствие с правилата на ЕС за защита на потребителите и да осигури прозрачност при представянето на цените, съобщиха от ЕК.

6 455 684 лева постъпиха по набирателната сметка на агенцията

Близо 6,5 млн. лева от просрочени задължения събра НАП Добрич

6 455 684 лева постъпиха по набирателната сметка на агенцията

6 455 684 лева просрочени данъчни и осигурителни задължения постъпиха по набирателната сметка на НАП Добрич до средата на юли, след предприети действия от публичните изпълнители в местния офис на приходната агенция.