Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на печалби и постижения. Не се отказвайте от предложения и покани. Явете се на конкурси и търсете по-добре платена работа. До края на деня може да спечелите нещо допълнително. Получавате заявки за извършваните от вас дейности и услуги. Ще почувствате ясно къде са своите хора и къде чуждите. Не се правате, че не забелязвате поредната грешка на някой, който неправомерно защитавате. Днес за всички ще е по-добре, ако си намерим мястото и не заемаме това, което е подходящо за друг.

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Един от най-благоприятните дни за отваряне на собствено заведение, за старт на самостоятелен бизнес и кандидатстване за по-високи служебни и социални позиции. Родените в първата декада ще извлекат максимални ползи и облаги, стига да са в час с промените, които текат в момента. Ще намерите своята пазарна ниша, ще пренасочите средста, усилия и ресурси и ще спечелите двойно. Навлизате в тридневен силен и късметлийски период. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Мислете творчески и делово.

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет  -6

Здраве -6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако се събудите с определена мисъл или идея, опитайте да я реализирате. Привлечете за съдействие и съвместна работа хората, на които вярвате. Тенденцията е днес да се дават точни и верни оценки. Не всички нива се прави инвентаризация на връзките. Може да спечелите конкурс и да получите покана за специално делово участие. Не се отказвайте от нищо, което ви привлича и притегля като магнит. Случващото се през деня ще ви покаже къде са своите хора и къде чуждите. Побързайте да се преустроите.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на точните и верни преценки. Яжте само това, което ви се дояде, срещайте се само с тези хора, които са ви на сърце, които душата ви приема безрезервно, а духът е склонен да следва. Днес не може да измамиш сетивата. Организмът си иска своето и е добре да му го дадате. Ще се почувствете по добре. Денят е много благоприятен за старт на нови бизнес инициативи, за отваряне на заведения и нови търговски обекти. Сключените договори ще се ползотворни и за двете страни. И в любовта няма място за грешки.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Има вероятност да направите грешен ход, ако не се доверите на предчувствията си, на усета си за хора и ситуации. По-силни от вас играчи на пазара на труда и инвестициите ще ви изиграят и изместят от яслата, към която сте се насочили. Родените в първата декада да не прибързват със сключването на нови договори и обвързването с непроверени хора. Чака ви уикенд на големите разходи и загуби поради излишно предоверяване. Проверете лично всяка интересуваща ви информация. Не влизайте в конфликти и разправии.

Работа -5

Пари -4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в тридневен печеливш период. Денят е особено благоприятен за освещаване на нови производства и отваряне на заведение. Това, което отдавна искате и се стремите да получите може да дойде днес. Подайте и подсигурете нужните документи. Ще спечелите пари и предимства, ще се окажете търсеният партньор за хора с възможности и способности. Доверете се на интуитивната си преценка. Най-доброто и подходящо за вас ще се окаже това, което ви привлича неустоимо. Сънищата си тълкувайте наобратно.

Работа -6

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не бързайте. Към обед шансовете ви за успех нарастват, особено в посоката, която ви привлича. Ако сте се събудили с някакво чувство за взаимност, мисия и цел тръгнете натам, обърнете внимание на всяка възможност и предложение, които ще помогнат да следвате този свой повик на сърцето и ума. Планирайте и стиковайте действията си с хората, с които живеете и работите съвместно. Денят се свързва с рогът на изобилието и с възможноста да се спечели нещо допълнително. Не си слагайте сами спирачки.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас този ден изисква пасивност и изчакване, докато не ви станат ясни ходовете на околните. Не бързайте, доверете се на предчувствията си, особено ако усещате някаква опасност. Може да се очакват удари в гръб. Конкуренцията прави ход, с който цели да ви вземе клиентелата. Пътувайте, посетете места и хора, важни за личния ви интерес и професионална дейност. Направете някому подарък. Днес нищо няма да ви се даде даром. Спазвайте диета, не правете излишни разходи, не влагайте пари и усилия в съмнителни проекти.

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за усвоение на нови знания и информации. Контролирайте апетита. Яжте само това, което ви се дояде. С някакво шесто чувство може да усетите кои са за вас полезните места, храни и хора. Ако пренебрегнете тези чувства може да направите грешен ход, да си докарате здравословни проблеми и неприятности. До края на работното реме може да получите изгодно делово предложение. Всичко да се подлага на проверка. Не променяйте прибързано плановете си. Желанието за бързи печалби ще донесе и бърза загуба.

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на устата, апетитите се изострят. В първата половина на деня ще работите повече за чужди интереси, но във втората може да направите важен лично за себе си ход. Очаквайте подаръци от съдбата и възможност да получите финансова инжекция. Кандидатствайте по спонсорски програми. Дайте възможност на дарбите ви да работят за вас и през уикенда. Навлизате в един от най-силните си в материален и бизнес план периоди. Планирайте за утре среща с потенциални инвеститори, спонсори и работодатели.

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за планиране, за повече физически и умствени натоварвания. Ще ви потърсят хора целящи да ви зарибят с проектите си. Може да се окажете измамени в надежди и очаквания. Не предпиемвайте нищо важно, без да сте го обмислили и прегледали от всички страни. Ден за връщане на дългове. Никъде не отивайте без подарък. Спазвайте диета. Опитайте да прочистите живота и връзките си от вредни влияния. До вечерта може да направите губеща покупка. Влизате в преразход на сили, средства и пари.

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Събуждате се с предчувствие за истински важните или вредни за вас неща, храни и хора. Получавате точна индикация къде ви е мястото и от къде бързо трябва да се бяга. Добре е до утре да стартирате ново производство, да отворите нов търговски обект и по някакъв начин да обезпечите бъдещето си и това на децата. Контролирайте апетита, яжте само това, което ви се дояде. Тялото ви само ще ви насочи към храните, които са полезни за здравето ви и ще отхвърли с неприязън вредното. Позволете на дарби и таланти да работят за вас.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Изпълнени сте със сила и желание да промените живота си. До ноември се внедрете в нова среда и на нова работа. Първата половина на 2017 г. ще ви донесе юридически проблеми и повече натоварване. Сега е момента да направите нов личен и професионален избор.

Родените днес притежават фин диетологичен и диагностичен усет. От сега събирайте пари и средства, за да им създадете условия за самостоятелна кариера на собствен терен, магазин или офис. Не бива да работят на чуждо. Никога няма да да са бедни. Имат чудесни дарби.

Заченатите днес ще имат живот пълен с изобилие, протекции и защити. Преимуществено ще се зачеват момичета. Тези деца ще са продължители на рода ви.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.