Снимки

Овен 21 март – 20 април

Първият най-благоприятен ден за годината за старт на нови дела и бизнес инициативи. Всичко предприето ще има успех. Ще се радвате на разбиране и внимание. Идеите ви ще бъдат възприети с желание за съвместна работа и действие в една взаимно изгодна и печеливша посока. Придобивате лесно една особена вътрешна свобода и може да направите крачката, от която в миналото сте се притеснявали. Днес е и първият благоприятен ден за предложения и годежи. Не се колебайте да бъдете заедно.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Денят освобождава залп от неконтролируеми енергии, страсти и желания. Интересите ви ще се сблъскат с тези на по-силни от вас играчи. Родените във втората декада влизат в разправии, нарушават правила и предписания, някои от които самите те са създали и въвели. Не губете чувството си за мярка в искания и претенции. Не е ден за преговори, за срещи с шефовете, на които ще се поставят условия и ултиматуми. Не давайте повод за атака и критика. Този ден ви създава компромати и ви вкарва в разправии със закона.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за първите активни мероприятия както в професионален така и в личен план. Сега е момента да стартирате нов проект, да започнете нова връзка или да направите предложение на старата любов. Започнатата работа и направените днес уговорки ще са ползотворни и перспективни, ще ви донесат печалби и допълнителни бизнес ангажименти в бъдеще. Нищо важно да не се отлага. Утре за вас ще завее друг вятър, ще настъпят промени, поставящи ви в неприятна позиция. Ковете желязото докато е горещо.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Чудесен ден за нови начинания, за старт на нова лична и професионална програма и за поглед встрани от утъпканата пътека. Преговаряйте с евентуални спонсори и покровители. Търсете странично финансиране и се постарайте да направите приемливи и удобни за някого личните си намерения и амбиции. Може да привлечете неочаквана подкрепа от хора поставили се в служба на определена кауза. Ще имате повод да почерпите или да вдигнете тост за някого. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко предприето днес ще ви носи късмет, пари и лично удовлетворение от работата и живота. Изискването е на всички нива да спазвате закона. Не забравяйте, че до ноември планетата отговаряща за закона и юридическите дела Юпитер ще ви гледа в нехармоничен аспект. Всяка ваша крачка и дейност ще бъде следена и гледана под лупа. Днешният ден ви дава възможност да направите съгласуван ход, да привлечете съмишленици и сътрудници и да доминирате в играта. Нека чувството за мярка да не ви напуска.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Край с изчаквателната политика. Денят е чудесен за нови начинания, за първите изпреварващи нововъведения в работата и в дейността ви, които ще помогнат да си стъпите на краката, да стабилизирате бизнеса и живота си. Разкрепостете се, погледнете с други очи и от различен ъгъл на всичко, което трябва да вършите или сте приели като ангажимент. От всяка ваша дейност и действие в момента може да дойдат печалби и приходи. Нека веселите моменти минат в рамките на нормалното. Не си позволявайте изцепки.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден за първа стъпка и първа целувка. Някой и ще повтори, а друг ще направи предложение и ще се обвърже в щастлив съюз. Днес е първият чудесен ден за годежи и предложения. Осъществените връзки ще бъдат здрави и дълготрайни. Действайте активно, не се стопирайте в инициативи и дейности, от които може да извлечете ползи и печалби. Публичните ви изяви ще привличат спонсори и нови партньори. Може да се окажете и свързващото звено между други двама, които ще станат част от живота и работата ви в бъдеще.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се наложи доста да се постараете, за да постигнете каквото очаквате в този ден, в който всеки е тръгнал с голямата лъжица. Очертават се конк урентни битки и опити за елиминация. Ако на едно място не успеете, на друго ще получите шансове, които по заобиколни пътища ще ви отведат към мечтаната цел. Важното в този ден е да не се отказваш, да действаш разкрепостено, но и да държиш здраво кормилото на личната си инициатива и амбиция. Не си позволявайте пикове в настроението. Увеличете самоконтрола.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за активни действия в посока на отдавна гонената цел. Сега е момента за първата ви нова служебна и професионална инициатива. Вложете цялото си старание и умение в нещата, които правите. Постарайте се да излезете от установените рамки, да предложите нещо оригинално като идея или проект и да привлечете вниманието на шефове и спонсори. Този ден ще ви даде шансове да работите и печелите повече за себе си и семейството. Разкрепостете се, водете преговори, започнете паралелна дейност.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за нови начинания, за крачка в нова посока и опит за солова игра. Търсете съмишленици, водете преговори, намерете нов начин на финансиране и участие в перспективни проекти. Сега е момента да си направите реклама, да накарате да ви забележат и оценят. Освобождават се неконтролируеми енергии. Не си позволявайте злоупотреба с алкохол, стимуланти и лекарствени средства. Днес успешно може да влезете в нова среда, а утре да определяте правилата на играта. Тази вечер ще получите допълнителна информация по въпроса.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще ви е трудно, ще правите опит да излезете от зациклена и задържаща ситуация, но още повече ще влизате в зависимости. Изчакайте, не правете нищо на всяка цена. Добре е да се започне нов проект и да се търсят шансове на ново място, ако на старата позиция не сте оценени според това което правите и давате от себе си. Ще ви коства много усилия да направите първата крачка, но все някога и от нещо трябва да се започне. Благоприятен ден за действие в нова посока, ако възможностите, силите и ситуацията го позволява.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Дайте старт поне на една своя инициатива, на която ще разчитате в бъдеще. Предприетото днес ще донесе късмет и ползи, независимо как изглежда отстрани и какви надежди му се възлагат. Излезте от черупката си, повярвайте си, че можете и ще се справите успешно с всяка поета отговорност. В следващите три дни се задават проблеми, които може да ви откажат временно от целта. Важното днес е да преборите съмненията. Ако сте сънували приятен сън, това е знак, че ще се справите успешно в творчеството и в любовта.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Навлизате в отлив, отговорностите ви засипват, трудно си пробивате път в засилената конкуренция наоколо. Някой ще се откаже и ще замине на по-добро място, друг ще поеме щафетата тук, ще се погрижи за родители и близки и ще намери нова работа. Предстои ви и неравностойна любовна връзка.

Родените днес притежават ентусиазъм и сила да променят света, да поставят ново начало в живота на свои и чужди. Трябва да се научат да пазят тайни. Естеството на работата им ще изисква конфиденциалност. Родените в тези дни до 27-и януари ще участват в спасителни мисии или сами ще ги организират.

Заченатите днес ще имат ярък живот и даже прекалено ярък, ако спекулират с лекарства и стимуланти. Не пийте, ако ще правите бебето.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.