Снимки

Овен 21 март – 20 април

Един от най-рисковите дни за месеца. Символ е паякът чакащ в мрежата. Приемайте го както искате, но в днешния ден лесно може да бъдете зарибени и уловни в мрежата на собствената си амбиция. Съветът е да не отваряте компютъра, да стоите далече от мрежите, да се заемете с приятни семейни и лични дела, с хобито си, с тренировките във фитнеса или на открито и с това, което отдавна ви молят децата. Най-неблагоприятният ден за сключване на брак. Ролите са само две, тази на паяка и на мухата. Ограничете контактите.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес на едно място печелите, а на друго печелят чрез вас, чрез личната ви активност и обаяние. Нищо да не се обещава и започва. Не правете предложение и не приемайте такова. Стойте далече от разговорите в мрежата. Тези, които знаят слабите ни места ще се възползват. Няма равностойност, всеки се стреми да излъже другия. В такъв момент е добре да работиш самостоятелно, да си останеш у дома и да не реагираш на привличания и обещания. Изкушенията са на всяка крачка, но и вие ще изкушите поредния балък.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес влизате в ролята на този, който пуска мухата в мрежата, който задейства чуждата амбиция и се възползва от нечие доверие. Проблемът е, че винаги ще се намери някой, който да надхитри хитреца. В този ден се води тежка битка за тиритории и позиции на влияние. Не се препоръчва обвързване, както и поемане на чужди задължения. Лесно ще направите полезни за околните личните си амбиции. Но с времето другият ще се усети и ще опита да се изплъзне от наложените забрани и отговорности. В момента нищо не се дава даром.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в първата декада може да влезат с двата крака в капана. Не подписвайте нови договори, не теглете кредит, не се обвързвайте дори и с доказани във времето партньори. Сключените бракове ще се неравностойни. Единият ще бъде в услуга на другия. Лесно се попада и в мрежите на порока. Точно днес не опитвайте нищо, от което после трудно ще се отървете и откажете. Тече програма за зарибяване и поставяне в зависимост от чужди интереси. Останете си у дома, работете на свой терен и със свои средства.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на изкушения и примамливи съобщения. Не реагирайтге първосигнално. Тези, които добре познават навиците и желанията ви може да опитат да ви изнудят. Лесно се влиза в схеми. Сами сте на път да уловите някой наивник в мрежите си, да го накарате да ви съдейства и работи за личната ви кауза и интереси. Пазете се от хора в нетрезво състояние и не си позволявайте да ви обхване опиянение. Днес случайно или не попадаме на грешния човек и правим крачки, които после няма да си простим. Постойте край огън, пречистете се.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Рисков ден за малкия човек, който иска да изпъкне, да привлече вниманието, да се докаже и покаже. Заложени са мрежи за наивници на всякаква възраст. Един ще позволи да го изнудват в чувствата, друг ще се изхвърли в професионален план и ще попадне на мошеници. Не влагайте свои и чужди пари в съмнителни проекти и покупки. Не предлагайте брак и не се женете. Днес може да направите ход, за който ще съжалявате не само вие. Бъдете резервирани към новите идеи, които ви предлагат. Ползата ще е за човек в сянка.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни – 23 септември – 22 октомври

Ден на лъжи и завоалирани действия. Родените в първата декада може да стъпят накриво, да подценят ситуацията и да се обвържат с неподходящите хора в неподходящия момент. Не взимайте точно днес важни решени, особено ако те ще засегнат негативно близките и децата. Подхвърлените уж случайно идеи може да целят личната ви елиминация не само на работното място, но и в личен план. Един от най-рисковите ви дни за месеца. Останете където сте, не правете важни стъпки и изявления. Не влизайте в казиното.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят е неблагоприятен за подписване на съвместни договори, за започване на нова инициатива и връзка. Ако сключите днес брак бъдете сигурни, че връзката ще е неравностойна и енергията ще тече от единия към другия. Това може и да сте вие, но едва ли ще бъдете щастливи в такава ситуация. Денят е свързан с нравствената чистота и съвеста. Не правете това, което вътрешното ви аз не одобрява. Полезно е да се поседи край огън. Запалете лампите, нека е светло. Излезте и от сенчестия бизнес.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Чудесен ден за работа на свой терен, за самообучение и тренировки. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Не реагирайте на привидно примамливи покани. Зад предложенията се крие уловка, желание за манипулация и изнудване. На работното място ограничете контактите и изповедите. Не споделяйте нищо, собено ако касае и колега. Всяка информация ще бъде използвана в нечий ощърб. Отложете важните делови разговори и преговори за следващите два дни, в които късметът ще ви следва.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на конфликти и лъжи. Родители и деца не се разбират и то в момент, когато имат истинска нужда един от друг. Тежък и опасен ден. Останете си у дома, ако има такава възможност. Изкушения и пороци ви дебнат още от вратата и от асансьора. Всичко, което ви кажат или разберете днес трябва да приемате с резерви. В момента всеки строи своя пясъчен замък, който скоро ще се разруши. Ще си останем насаме със сълзите и разочарованията. Не се предоверявайте, не си определяйте първа среща и не се обвързвайте. Утре е много по-добър ден.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще имате чудесен ден, ако може да си позволите да не зависите от никого, ако ограничите контактите и прекарате чудесни моменти с най-близките и любими хора. Не допускайте чуждо тяло в личната си вселена, ако не искате да си докарате неприятности и да си развалите почивката. Стойте далече от алкохола и стимулантите и от хора, които са злоупотребили с тях. В състояние на опиянение и в чувствата може да направите грешен ход и избор. Неблагоприятен ден за обвързване, за преговори, сватби и годежи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един от дните, в които колкото по-малко контакти имаме, толкова по-добре. Проблемът е, че не можете да си го позволите. Ангажирали сте се с обещания, пътувания и задължения, а те влекат след себе си неприятно обвързване, от което после ще ви се иска да избягате, но трудно ще ви се получи. В този ден няма равностойност нито в думите, нито в делата. Много неща се правят скришом, без задръжки и с цел зарибяване на другия. Лесно се попада в мрежите на порока и на страстта преоблечена като любов.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Ще постигнете много, ще получите повишение или преназначение и ще влезете в нова творческа и бизнес среда. Изискването е да спазвате закона и да не си позволявате действия в сивата икономика. Юпитер ще ви гледа в пречупваща позиция, а той е стожера на законноста.

Родените днес ще имат светски и публичен успех, ще бъдат харесвани и ще доминират в средата си. Много неща ще им се отдават с лекота, но и леко ще нагазват в тресавището на неравностойните връзки. Пазете ги от пороците, но не ги правете саксийно цвете.

Заченатите днес ще имат магическо обаяние, което могат да използват както за добро, така и за зло. Не рискувайте точно днес да правите бебето.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.