Овен 21 март – 20 април

 

Днес всяка цел е постижима, но е важно на каква цена. Ако спазвате правилата, ако не нарушавате закона и вътрешното си усещане за нещата ще имате успех и ще се радвате на взаимност. Вечерта ситуацията се усложнява, апетитите се изострят, вероятно е да си позволите реплики и действия, с които ще нарушите крехкия мир у дома или на работното място. Родените в третата декада да не планират за утре рискови инициативи, с които могат да застрашат здравето и личния си комфорт. Смирете желанието за доминиране.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днешните ви инициативи и действия ще отприщят личния ви потенциал, ще дадат шанс да осъществите още утре голямата си амбиция и да се внедрите на престижно място. Не се колебайте да стартирате нови проекти и да потърсите спонсори. Кандидатствайте за работа и учене в чужбина. Преследвайте далечни цели, не оставайте в ситуацията, в която се чувствате изолирани и пренебрегнати. За утре следобед планирайте срещи, на които да поставите личните си условия. Идват планирани и непланирани пари и придобивки.

 

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на призив, на възможност да обедините сили, ресурси и личен потенциал с благоприятните за бъдещето ви хора. Обадете се на тези, с които смятате да действате и работите съвместно. Сега е момента за събрания и екипни действия, които очертават нови посоки и цели. Днес не ви отива ролята на бялата врана или лястовица. Постарайте се да не изпъквате с нови искания и претенции. Направете компромиси за общото благо. В следващите дни ще наложите исканията си. Действайте максимално дипломатично.

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Днес всеки си има тактика, с която ще успее и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намира. Вашата тактика е да следвате интуицията си, да работите за съвместни семейни и колегиални цели и да не се опитвате да разделяте тези, които съдбата и провидението е събрало. Ще доминирате в среда, в която всеки прави своя компромис. Мирът лесно може да бъде нарушен с непремерени действия. Амбициите се изострят до краен предел. От една дребна реплика ще започнат семейни войни. Родените около 12-15 юли да не рискуват.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Може да не спечелите толкова пари, колкото очаквате, но ще се сдобиете с постове, познанства и професионални възможности, които ще ви осигурят до няколко дни нужните ресурси и постъпления. Постарайте се да се внедрите в престижна среда, да привлечете клиенти и спонсори, да направите някои отстъпки, които ще отворят заключени врати и сърца. Днес е вашият лъвски ден, в който може да вземете и лъвския пай от поръчки и доставки. Вечерта и любовта няма да ви избяга.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -6

Късмет-6

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Днес заздравявате връзките и положението си на работното място. Всяка ваша инициатива ще ви доближава до успешна сделка и повишение, до възможност да спечелите конкурс и да си осигурите стабилна работа и доходи. В петък следобед ще имате постъпления и покани, които ще ви осигурят успешен уикенд. Не губете време в празни приказки, а действайте. Включете се в перспективни съвместни проекти и привлечете съюзници към дейността си. Няма как, ще привлечете и началник, който ще ви се качи на главата.

 

 

Работа -6

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес влизате в конфликт с един и се настройвате амбициозно към друг. Предстои разделяне и прехвърляне на средства и интереси към нови начинания и намерения. Сега е момента да влезете в нова група по интереси, да направите предложение на новата си любов, докато старата се чуди как да постъпи. С напредването на деня апетитите се изострят до краен предел. Предстоят скандали, в които може да се окажете губещата страна, ако не сте си осигурили надежден гръб и юридически защити. Някой ви мъти водата.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

До утре на обед вие командвате парада и може да се възползвате от всяка своя или колегиална инициатива. Препоръчва се работа в екип. Насочете общите усилия за постигане на личните ви цели. Свикайте събрания, привлечете спонсори и съюзници за работата, която смятате да започнете или е пред финал. Днес Скорпионът събира своето войнство, с което ще спечели всяка битка. Амбицията ви достига високи нива и съвсем не е без нужното покритие. Да му мислят тези, които застават на пътя ви до утре на обед.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Съюзете се със Скорпион и успеха ви е гарантиран. Ден на съвместните усилия, носещи ползи на всички участници в общи конкурси и състезания. Не дърпайте чергата към себе си, за да не оголите слабите си места. Имате шанс да постигнете отдавна желани и чакани неща и позиции. Може да направите до обед някои компромиси, които ще ви осигурят нужното влияние. До вечерта апетитите достигат високи нива, с които вече трудно ще се съгласите. Днес ще си проличат тези, които умеят да водят не само битки, но и преговори.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес се препъвате и водите трудни битки. Превръщате и любовта във враг, вместо в оръжие за победа. Луна и Уран от Овен, заедно с Марс и Венера от Везни сключват пречупващи аспекти с вашето Слънце. Ще търпите загуби и може да изпаднете в изолация, ако не действате екипно, ако не се разберете с близки и любими и не изгладите отношенията на работното място. До вечерта ще ви бъдат поставени ултиматуми, а утре до обед ще плащате за всяка своя грешна дума и постъпка. Съберете сили и изчакайте вашата петък вечер.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Главните ви ползи и заслуги днес са свързани с възможноста да организирате групи по интреси, да сформирате своя екип за бързо реагиране, да обедините семейството и колегите в името на една обща амбиция и цел. Радвайте се с радоста на всички, които успяват водени от вашата инициативност и ум. Някъде може да има и недобронамерени действия, но всичко е въпрос на лична карма и личен избор. Привечер се активизира змеят на желанията. Трудно ще избягате от страста и желанията, които може да ви отровят уикенда.

 

 

Работа -6

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Днес плувате в свои води и печелите съюзници. Време е за съвместни действия и колективни инициативи в посоката, в която сами не може да се справите. Ще намерите нужната подкрепа и финансиране, ще получите кредит на доверие от страна на колеги и близки. В момента ви се дават пълномощия, които трябва да се използват умело и целенасочено. Бъдете сигурни, че ви наблюдават и оценяват. С действията си в момента може да заемете престижни позиции и до петък да имате вече нови договори и чаканото повишение.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Ч.Р.Д.

 

Излизате от лична година петица, която дава шанс за промяна в курса, за нова работа, пътувания и преустройство в работата и дома. Имате шанс вече да се окопаете на завладените позиции. Вървите към обвързване с нова работа и връзка, към брак и нов тип договори, осигуряващи не само ангажираност, но и свобода на личната ви активност и инициативност. Сега е вашето време, действайте.

Родените днес са страстни личности, с дарби и таланти, които не се дават всеки ден и на всеки. Животът им ще е пропит от страсти и конфликти, от любов и омраза. Ще заемат винаги крайни позиции. Не бива да заставате на пътя им. Ще ви отминат като малка гара. Съдбата ще ги пази и закриля повече от близките им.

Заченатите днес ще запазят връзката си със света на душите, но цял живот ще изпитват необяснима тъга по нещо изгубено. Ще получават подкрепа от близките и предците си. Ще се спасяват като по чудо в битки и конфликти.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.