Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят слага край на ограниченията, позволява да излезете от неприятни и конфликтни положения, да се освободите от задръжките и да бъдете себе си. Положете усилия да направите крачката, към която от доста време се стремите. Овенът е роден спортист и войн, а днешният ден ви дава възможност да постигнете и дадете максимума от себе си. Концентрирайте се над най-важното, не се разпилявайте и ще се радвате на успех. В живота ви ще се появят възможности и шансове, които е добре да изберете и използвате.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и на вашия път има заложени прегради. Доста ще се изпотите преди да ги преодолеете. Ще се наложи да вложите цялата си енергия, средства и възможности в една точно определена посока, за да направите пробив в блокажите. Ако действате в много посоки шансовете ви ще намалеят, ще останете в доброволна или принудителна изолация, което ще ви накара да промените подхода, да се замислите за миналото и бъдещето си и да направите правилния избор. Днес и утре абортите са противопоказни.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Енергетиката на този ден дава възможност за духовно и физическо израстване, за постигане на високи цели и нормативи, за избор на мисия, посока и цел, които ще променят живота ви и ще ви помогнат да заемете по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Ще преодолеете препятствията стига да си повярвате, да действате изпреварващо и без компромиси. Днес и утре шансът е на ваша страна. Използвайте го максимално, защото след това ще следват два дни на проблеми, грешки, рискови ситуации и неприятности.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на орела, на възможността да се издигнеш, да погледнеш от по-висока и престижна позиция нещата и да направиш правилния избор за себе си. Всичко предприето ще има успех, ще ви помогне да излезете от наложени или приети насила задължения. Може да намерите по-добра работа, да привлечете силни съюзници и доверени съдружници и да спечелите една важна за вас житейска битка. Само не се възгордявайте. Днес и утре късметът е на ваша страна, но в петък нещата може да се обърнат. Вечерта си поръчайте сън.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

В момента съдбата дава предимства на конкуренцията, поставя на пътя ви бариери, които трудно ще преодолеете, ако не проявите разбиране, добра воля и просто любов. Днес и утре абортите са противопоказни. Не се отказвайте прибързано от шансовете, които животът ви дава и не приемайте без резерви идеите на хора, които не познавете добре. Изразходвайте разумно енергията си, не се захващайте с много неща едновременно. Днес и утре виждате обратната страна на медала, а сърцето ще бъде самотен ловец.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви е трудно, но не бива да се отказвате от нито една възможност да изявите себе си, да покажете сила на ума, тялото и духа. Родените около 1-5 септември е добре да предпримат днес и утре изпреварващи действия в тила на конкуренцията, защото на 1-2-и предимствата им ще бъдат отнети. Ще се сблъскате с нелоялност, с лични и делови проблеми. Този ден ще отприщи личната ви инициатива, а утрешният ще ви срещне с подходящите хора. Не се съмнявайте в успеха, подгответе се и да го защитите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Край с изчаквателната политика. Време е да действате активно, да определите приоритетите и да си гоните целта. Концентрирайте се над нещата, които са основният ви интерес и приоритет в момента. Днес лесно се отхвърлят съмненията, още по лесно се казват думите, които в предните дни ви е било трудно да изречете. Някой се съгласява и пред олтара да обича и да бъде верен. Действията ви в момента позволяват да вдигнете нивото, да получите едно личностно и духовно разширение и да набележите новите приоритети.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре Луната е във вашия знак. Много неща ще се променят, много варианти ще се появят, но успехът ви ще дойде само от една посока. Дано успеете да отсете полезното от вредното. С някакво шесто чувство ще откриете своето зрънце истина сред плявата на деня. Не се бавете, тръгнете в посоката, която ви привлича и още утре ще постигнете напредък. Не си позволявайте да живеете като в будна кома. Събудете се, активизирайте огромния си потенциал и ще се радвате на пресперитет, пари и късмет.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Всичко предприето ще донесе късмет, ще насочи усилията ви в перспективна посока и ще обезпечи проектите, с които възнамерявате да се захванете. Днес е лесно да се отхвърлят съмненията, да се вдигне глава, да се поставят нови изисквания в новата ситуация. Само който не опита няма да успее. Може би най-важния успех за вас ще бъде в личностното ви и духовно израстване. С една крачка и едно решение излизате от детството или от младоста и вече мислите много по отговорно. Концентрирайте се върху приоритетите.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за победа над себе си, над страховете, неувереноста и опасенията, че нещата пак ще се провалят или няма да може да ги контролирате. Не се съмнявайте, че ще постигнете напредък, че ще извлечете ползи от днешните си действия и иниицативи. Може да не са такива каквито си ги представяте, но ползи със сигурност ще има. Ще се отърсите от въздействия, притеснения и натиск, ще преодлеете препятствията, които в миналото са изглеждали непреодолими. Ден за гладуване и духовно прозрение.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес се разпилявате, гоните химери, оставяте се на случайността, а тя със сигурност ще работи за чужди интереси. Грешка е да се впуснете в много на брой инициативи, да се разпилявате във връзките и чувствата и да оставите друг да се разпорежда с живота и собствеността ви. Не се напрягайте. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. На всички нива отдавате много енергия, не се щадите и в любовта. Днес и утре абортите са противопоказни. Не правете това, за което в бъдеще ще съжалявате и страдате.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате в свои води, срещате свои хора и предприемате крачки, които в миналото са били немислими и непостижими. Не се съмнявайте, че ще успеете, ще извлечете ползи и облаги от всичко, на което обърнете внимание и го задвижите с ентусиазъм. Основното изискване е да се концентрирате максимално върху най-важното, да се отдадете на момента, на любовта, на страстта си в една или в друга житейска посока. С лекота ще възродите стари връзки, а в новите ще направите крачка напред. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. Очаквайте лични и професионални придобивки. Вероятно е и наследникът ви да се появи с едно наследство. Положените в миналото усилия дават резултат, позволяват да оберете плодовете на дълъг труд и от септември нататък да мислете за нещо ново, различно и печелившо, което ще ви отведе на ново място, а може би и в друга държава в следващата година.

Родените днес имат изключителна интуиция и прогностичен талант. Притежават артистични, художествени и лечителски дарби. Това, с което ще се занимават ще упражнява лечебен ефект върху околните. В живота ви се появява един малък есктрасенс.

Заченатите днес ще бъдат изключително амбициозни. Ще се опитват да достигнат непостижими за другите върхове, ще минат през възходи и падения докато си научат уроците и намерят заветното си кътче на сила, любов и просветление.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.