Снимки

Овен 21 март - 20 април

Днес няма незначителни неща и невъзможни такива. Символ на деня е орела. Може да се издигнете нависоко и да стигнете далеко. Не се самоограничавайте, животът и без това ни е ограничил достатъчно. Сега е момента да направите решителния си ход, да подпишете нов договор, да привлечете качествени съюзници и да докажете какво можете. Препоръчват се участия в публични инициативи. Явете се на изпити и конкурси, рекламирайте се, търсете своето място на лично щастие и любов.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Втози ден може да сложите край на съмненията и на дълъг период на изчакване нещо да се случи или да се получи. Влезте в играта, направете своя ход, прекрачете праградите, които животът или вие самите сте си поставили на пътя. Важното е да се концентрирате върху най-важната си цел, да не се разпилявате в различни посоки и задачи. Подпишете нов договор, търсете спонсори и се рекламирайте по всички възможни начини. Конкуренцията в момента е убийствена, но точно това ще ви стимулира да се изявите и докажете.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не пропускайте този ден. С лекота ще изкачите висок връх в кариерата. Ден и за духовно израстване, за развитие в посока на старата ви мечта и амбиция. Сега е момента да стартирате отдавна готвени проекти и начинания. Застанете на старта на нова житейска програма. Подредете приоритетите и започнете да отхвърляте най-належащите и важни задачи. Не се отказвайте от предложения и покани. Чудесен ден за афиширане на новите ви дейности и професионални продукти. Някъде по пътя ви чака и вдъхновяващата любов.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един от най-силните и успешни дни, особено за родените около 10 юли. Нищо не е случайно и не става просто така. Ще получите шанс и възможност, които не се дават всеки ден. Положете повече усилия, тръгнете в посока на най-важната си цел и професионална амбиция. Ще е трудно, но не невъзможно. Може да спечелите стипендии и конкурси, да получите мястото, за което отдавна кандидатствате или се стремите. Не се съмнявайте в себе си. С лекота се прекрачват прегради. Падат и бариерите, които сами сте си създали в ума.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Стартираното днес ще донесе късмет и придобивки още утре. Сега е момента да се изправите срещу враговете и страховете, срещу притесненията и хората, които ви притискат. Ден и за духовно израстване, което ще ви издигне на по-висока навивка на живота. Ще гледате вече по различен начин на досегашните си връзки и ангажименти. Ще поставите и новите си изисквания към колеги и партньори. Ще има и ответна реакция, която ще ви покаже кой как се отнася към вас. Утрешният ден ще ви донесе заслужена победа.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес всяка цел и постижима. Отхвърлете съмненията и действайте изпреварващо. Ще постигнете непостижимото вчера, ще привлечете благоприятните случайности и хора. Ден за среща със спонсори и мениджъри. В живота ви ще се появи чакан или неочакван благодетел. Възползвайте се от всяка възможност и предложение. Не отклонявайте покани. Утре всичко при вас ще става по трудния начин, но днес е време да се разкрепостите и да действате с цялата енергия и страст, на която сте способни.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Днес преградите пред вас са фиктивни или лесно преодолими. Важното е да запазите самообладание, да не позволявате да ви надприказват и надцакват. Ще има опити да ви влизат в личната територия и да оспорват правата ви. В този ден всеки трява да си знае силата и да я използва по предназначение, за да се докаже и успее. Намерете нов подход за решаване на старите проблеми. Ще ви помогнат и нови хора, които ще се окажат заинтересовани в ситуацията. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един от най-успешните ви дни за месеца. Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такива. Тенденцията е всичко предприето да ви издига на високи позиции в служебната йерархия и в обществото. Публичните ви изяви ще са успешни. Кандидатурата ви ще бъде одобрена. Ще бъдете поощрени с награди и предложения. Ще получавате повече отколкото се дава и предлага на другите. Не стойте пасивни. Това е денят на важния за вас избор. Стартирайте нова програма, подпишете нови договори и не се давайте без бой.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Този ден дава възможност да вземете решението, което отдавна обмисляте и претегляте. Протегнете ръка, вземете от живота това, което отдавна ви привлича. Действайте активно и изпреварващо. Явете са на конкурс, направете промоция на продуктите си и се ракламирайте на различни нива. Имате достатъчно енергия и шансове, само не ги изразходвайте в много посоки. Днес е важно да се концентрираш върху най-важната си цел и като я постигнеш да преминеш към следващата. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не товарете очите.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Печелят хората, които като вас вдигат глава и гледат нагоре към високи цели и върхове. Козата никога няма да вземе храна паднала на земята за разлика от овцата. Този ден ще помогне да се изкатерите на върха на кариерата и славата, да видите света и другите от високо и да затвърдите позицията си на победител. Покажете какво можете, знаете и искате. Дайте ход на най-важните си начинания и лични проекти. Ще привлечете спонсори и странично финансиране. Нищо няма да ви се даде без битка.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък ден за родените в третата декада. За да постигнете целите си първо трябва да помогнете на близки и приятели да постигнат своите. Отдавате много енергия, средства и време на хора, които едва ли ще ви върнат жестовете. Дано поне не ви спънат после, когато с ваша помощ стигнат върха. Израствате в очите на другите като духовно покровителство, но малко хора ще ви попитат какво ви е нужно лично на вас, как да ви помогнат и поощрят. Ще си проличат тези, на които може да се разчита и тези, които са камък на врата ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен и вдъхновен ден, в който всяка преграда може да се преодолее. Родените в третата декада ще намерят начин да постигнат максималното, ще си осигурят подкрепа и финансиране, ще привлекат спонсор или приятел, който ще ги напътства и покровителства. Поне една важна цел ще бъде постигната. Не се бавете, уплътнете времето си с важни срещи и разговори. Кандидатствайте за нова работа и за финансиране на новите си начинания. Този ден помага да презаредите батериите и да вдигнете нивото. Няма невъзможни неща.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Три точки определят една нова равнина на развитие. Ще получите шансове и възможности, които не се дават всеки ден. Сега е момента да смените посоката, да започнете нова работа, да се преместите на ново място, да използвате всяка благоприятна възможност за лична и творческа изява. Правото и законът ще са на ваша страна. Ще спечелите дела, ще имате имотна придобивка.

Родените днес няма да се задоволяват с малко. Това са деца решени да постигнат целите си на всяка цена. В съзнанието им няма прегради, така че не се опитвайте да им вменявате своите страхове, разбирания и начин на живот. Чака ги слава и известност.

Заченатите днес ще искат да постигнат невъзможното. Не веднъж ще си опарват крилата, но ще имат шанс в крайна сметка да постигнат целите си. Въпросът е на каква цена. Лъжата за тях ще е равносилна на самоубийство.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.