Овен 21 март – 20 април

Посетете капацитет за съвет, особено ако сте пред неразрешима дилема в живота си. Добре е до края на деловата седмица да направите някои регистрации на фирми или патенти, за да получите и нужните защити за бъдещето. Днешният ден може да ви сблъска с нечия неудовлетвореност и колебания. Не се замесвайте в колективни действия. Сега е време да работите над своя живот, да решавате своите проблеми и като ги решите да се обърнете към обществените. На работното място се очертава разпиляване.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Тенденцията в общуванията днес е да се влиза в излишни конфликти и противопоставяне. Не губете сили и енергия да убеждавате някого в нещо, да влизате в спорове, да доказвате правотата си или да се оправдавате с нещо. Сега е момента да заобиколите спорещите и да си вършите работата, която утре ще ви донесе пари, късмет и просперитет. Денят е критичен за съвместни инициативи. Някъде по веригата от ангажименти ще има провал. Свършете всичко важно сами, ако искате да спечелите и постигнете целта си.

 

Работа -5

Пари - 4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Критичен ден. Хората се спъват взаимно, обвиняват се в грешки и пропуски, а това води до нови такива. Вероятно е да влезете в разправии, да си развалите отношенията дори и с тези, с които сте си дали дума да се държите и подкрепяте взаимно независимо какво се случва. Не бързайте да обвинявате някого в нещо и се научете да изтърпявате критиката. На всяка цена се питайте да запазите добрия тон в отношенията. Въздържайте се от активна дейност и публични изяви. Проведете консултации със специалисти на четири очи.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на напразно суетене, на тичане по инстанции, които няма да си дават зор да ви свършат работа. Ще се разтакавате, ще губите сили, енергия и пари, ще качвате кръвното и взаимно ще се обвинявате. Съветът е по възможност да не предприемате нищо ново и съществено, да изчакате, да посетите учителите си и хора, в които вярвате и да потърсите квалифицирано мнение по един или друг въпрос. Утре всичко при вас ще тръгне както си му е реда. Ще получите с лекота това, което искате и ви трябва. Ден за пост и въздържание.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес и умните хора са заслепени от илюзията за собствена значимост и лични постижения. Мъдрите хора ще се оттеглят, няма да се намесват в спорове и ще изчакат ситуацията да се успокои. Около вас ще има интриги, скандали и конфликти. Не влизайте в тях, опитайте да останете настрана, да не взимате отношение по никакви въпроси и да изчакате обстановката да се избистри. Това е ден за търсене на съвет от капацитет. Може и да дадете такъв, но гледайте да не се изявявате в публичното пространство, а тихо да си гоните целта.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес съвестната, методична и прецизна Дева ще постигне успех и ще си свърши работата много добре, ако не позволява намеси. Народът е казал, че „на вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата”. Така и вие в днешния ден може да постигнете много, ако не разчитате на никого, ако всичко си уредите и направите сами. Всяко включване в група или споделяне с някого ще ви вкарва в неприятности и дългове. Имате шанс да вземете своето от живота до два дни. Мислете за себе си и близките, после ще мислите за другите.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Проблемът на деня за всеки от нас е в излишното суетене. Пречим си взаимно, надвикваме се, блъскаме се готови на всичко за постигане на личните си цели. В такъв момент е противопоказно да се работи в екип и да се търси синхрон в общата работа. Все някъде ще има издънки, които ще провалят и най-добрата инициатива. Въздържайте се от активна дейност. Започнете диета до новолунието, пречистете се от шлаката насъбрана в тялото и в душата. Ограничете контактите, не е ден за нови запознанства и старт на нови проекти. 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

В ден като днешния, в който хората воюват на всички фронтове вие ще извлечете максимални ползи, ще станете душеприказчик на един и подкрепа за друг, ще си извоювате повишение и ще се внедрите на престижна позиция. С някакво шесто чувство усещате накъде духа вятърът, преустройвате програмата и постигате своето. Днес маските падат, прозорливите хора ще разберат кой колко струва и на какво е способен. Проблемът е, че на всички нива действа грубият материализъм. Не търсете само ползата, помогнете на близък.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Критичен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Ще влезете в преразход на сили и пари и може да се поставите в зависимост от някой, който ще ви използва. Не теглете кредити, не сключвайте нови договори и не работете в екип. Сега е момента да потърсите консултация от специалист в интересуващата ви област или там, където нещо ви боли и сърби. Не влизайте в излишни спорове, ще си загубите времето. Предприетото ще тръгне накриво и ще ви обърка сметките. Отложеното за утре ще донесе късмет.

 

Работа  -4

Пари- 4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Тенденцията при вас е да постигнете максималното докато другите се карат и взаимно се провалят. Без излишно споделяне и разговори си вършете работата и си гонете целта. Не се включвайте в съвместни инициативи, не се обяснявайте излишно дори и да ви обидят за нещо. Бъдете избирателни във връзките, преговаряйте на четири очи, без да давате никому предимство. Ще спечелите от посредническа и консултантска дейност. Постъпете мъдро, днес разумното може да се окаже погрешно. Утре ще направите най-силния си и успешен ход.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет - 4

Здраве -5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ако не се правите на велики и не сте на „всяка манджа мерудията” ще имате късмет и успех в днешния ден и по странични пътища ще повлияете за добруването на близките и децата. Подгответе се за старта на нови инициативи в следващите два дни, които ще бъдат за вас успешни и стабилизиращи. В днешния ден суетенето пречи на работата. Всеки иска да прокара своите идеи, да е актуален и ако може да спечели за чужда сметка. В такъв момент е глупаво да подлагаш гръб. Веднага ще те яхнат и използват. Дистанцирайте се.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

В днешният ден за вас се препоръчва пост и въздържание, отказ от взаимни инициативи и действия. Очертават се опити за зарибяване, за включването ви в игри и проекти носещи печалба за друг. Ако не искате да сте дойната крава за някого не подписвайте днес нови договори, не се съгласявайте на неизгодни за вас споразумения и се оттеглете от арената на битките. Утре в края на работното време ще получите много по-добри оферти и всичко ще тръгне по вода. Желателно е днес да проведете някои консултации.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е деветка. Дано сте разчистили терена и сте приключили с всичко вредно и губещо за вас. Това е година на помъдряване и преминаване на нова навивка на развитие. Връзките оредяват, но остава най-ценното. До края на годината чакайте награди за добре свършената работа, а в следващата година ще стартирате успешно нови проекти и ще заемете по-висока позиция в йерархията.

Родените днес ще бъдат прекалено емоционални и доста конфликтни личности. Първо ще спретват скандал, после ще питат защо е станало така. Стомахът е слабото им място, свикнете ги на истинска храна. В живота ще спечелят от

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

БГ копродукция ще се бори за „Оскар“

Българската копродукция „Дивата круша“ ще влезе в състезанието за номинация в чуждоезичната категория на предстоящите оскари. Това стана ясно, след като от Турция обявиха, че с това заглавие ще протегнат ръка към заветната статуетка през февруари догодина.

Дани Леван се връща на село във „Фермата“

Даниел Русев, по-познат на феновете си с псевдонима Danny Levan/Дани Леван ще се присъедини към четвъртия сезон на „Фермата“, който ще да стартира в ефира на bTV на 7 септември.

Три БГ ленти на фестивал в Хърватия

Три български ленти ще участват във второто издание на Международния фестивал на историческия документален филм, който ще се проведе от 5 до 9 септември в хърватския курорт Риека. Това са „Жертва на пешки“ и „Книжарят“ на режисьора Асен Владимиров и „Животът е вечен суинг“ на Андре Шандел.