Снимки

Овен 21 март – 20 април

Струва си да се постараете повече в днешния ден, да вложите таланти, сили и средства в нов проект и да стиковате програмата си с хора от паралелни дейности и производства. Пътувайте, търсете нови снабдители и клиенти, участвйте в конкурси, организирайте изложения и изложби, постарайте се да влезете в нова среда и да заявите претенциите си в нова пазарна ниша. Сега е момента да вложите целия устрем на Овена-водач и да привлечете съмишленици. Може и да не успеете във всяка една посока, но поне в една ще се докажете.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен да отстъпва. Ще срещате хора бозкомпромисни в действия и изяви. Трудно ще намерите съюзник, още по-трудно ще спечелите конкурс или проект със странично финансиране. Проблемите ще са повече за родените в първата декада. Ако искате да успеете кооперирайте сили и таланти с доказани партньори. Денят се свързва с табуна волни коне, с желанието да си в екипа, но и да се чувстваш освободен от задръжки и ограничения. Опитайте, може да ви се получи.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е благоприятен за пътувания, за творчески и бизнес командировки, за среща на представители от областите, в които искате да се внедрите или да имате взаимни инициативи и участия. Денят е чудесен за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Сега е момента да направите крачката, от която сте се притеснявали, особено ако вече няма какво да губите. Някой ще направи личен рекорд, ще получи повишения и похвали. Бъдете честни и справедливи, което е много трудно в тези безкомпромисни времена.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Този път късметът е на страната на родените в първата декада. Ще получете предложения и може да сключите най-успешният си договор. Водете преговори, търсете спонсори за проектите и продуктите, които предлагате. Някъде по веригата от познанства ще светне лампичката за вас, ще се плучат положителни отзиви и оферти. Вложете цялото си старание, преговаряйте. Днес може да продадете нещо непродаваемо или полуфабрикат. Съдбата среща този, който има, с този който търси. Ще намерите търсеното изцеление или лекарство.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Нищо няма да ви се деде лесно. Конкуренцията е убийствена. Родените в първата декада може да получат откази или да се наложи да водят тежки битки, за да останат в силна позиция. Обединете сили и ресурси с доказани партньори, с близките и децата. Ще е трудно да се справите сами, независимо силата и възможностите ви. Конкуренцията стяга редиците и готви съвместен ход против вашите амбиции и намерения. Ден на доброволната жертва в името на бъдещето. Дава се клетва за вярност и се подписват общи договори.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на революционни проустройства. Ще си проличат тези, които знаят как да побеждават, които си гонят интереса до дупка и не си оставят „магарето в калта”. Почукайте на вратата на бъдещи спонсори, партньори или работодатели. Явете се на конкурси, представате продуктите на труда си, рекламирайте се. Добре е за бизнес командировки и преговори на място. Срещите ви в момента ще ви вкарат в нова среда, ще ви срещнат с бъдещи съюзници, работодатели и партньори. Денят носи физическо и душевно изцеление.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес не може да си пасивен, да се колебаеш и да оставяш друг да взима решения вместо теб. Активизирайте се, ако искате да успеете, да си докарате печалби, да получите спонсорска и лична подкрепа. Станете рано и действайте по задачите. До края на работното време си уредете среща с благодетел. Може да направите успешна сделка, да продадете непродаваемото и да постигнете споразумения носещи ползи. Ден на революционни преустройства. Вземете и семейнте юзди в свои ръце, разпределете ролите и отговорностите.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на важни преговори, които ще определят бъдещото развитие на бизнеса, на личните ви и професионални проекти. Търете спонсори и съмишленици. До вечерта проведете разговорите, на които може да поставите условията си и да се разпореждате. Тежките ви битки са утре, когато друг ще опита да се разпорежда в живота ви. Подгответе се, защитете си гърба, използвайте днешния ден за концентриране на сили и средства. Навлизате в период, в който много може да спечелите, но и да загубите, ако не си гоните интереса.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Ден на победи и постижения. Някой ще постигне и личен рекорд в битката за по-добър живот и постижения в дадена област. Действайте екипно и семейно. Бъдете сигурни, че ще имате шанс и в места, където до момента не сте успели или друг е доминирал. Предстоят рокади и смяна на позиции на работното ви място, от които може да се възползвате. Днес си стискаме ръцете с нови съюзници, дава се клетва за вярност, поставя се началото на дълготрайни съвместни връзки, съюзи и инициативи. Действайте без протакане.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да уредите неща, които в миналото са били невъзможни и за които е имало странични претенции. Може да намерите нова работа и да постигнете споразумението, което ви трябва, за да живеете по-добре и да работите самостоятелно. Бъдете честни към себе си и другите. Постарайте се да се разберете с работодатели и роднини по спорни въпроси. Днес всеки се стреми да направи крачка напред в бизнеса и търговската инициатива. Ще се оформят нови творчески екипи, ще се търсят носи съюзници и съмишленци. Активизирайте се.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 феврури

Ден с големи изисквания и натоварвания, особено за родените в първата декада. Нищо няма да ви се даде даром или без усилие. Ще се наложи да правите компромиси, да се обвързвате с желани и нежелани партньори, за да постигнете целите си. Ще ви е трудно, но ще извлечете полза от всичко, което уредите днес. Каквото оставите или планирате за утре ще пропадне и ще ви вкара в губеща ситуация. Макър и трудно днес може да постигнете успешно договаряне. Действайте без протакане, сключете днес важните договори.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате в свои води, срещате свои хора или такива, които ще станат в бъдеще важни ваши партньори, приятели и любими. Ще получавате подкрепа и съдействие в посока на големите си амбиции. До вечерта може да намерите спонсор и да получите дължими суми. Ден за подвизи и лични рекорди, за неукротимо движение напред и нагоре към важни цели и амбиции. Не оставайте където сте, където се чувствате неуютно и неудобно. В този ден ще уредите поне един проблем, ще намерите нова работа и нужното ви лекарство.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Сега е момента да направите важна стъпка напред към нова работа и нов начин на живот. Активизирайте се максимално, започнете нова или допълнителна работа, преместете се на ново място, поставете на нова база личния си живот и гонете далечни цели.

Днес ще се раждат победители, хора за които няма ограничения и невъзможни неща. Дайте им добро образование. Ще се гордеете с тях и ще си подсигурите старините.

Днес ще се зачеват поети и рицари, на които може и да им е минало времето, но тези деца ще донесат ведрина, щастие и любов в семейството ви. Те ще ни върнат към истинските ценности.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.