Снимки

Овен 21 март - 20 април

За родените в третата декада денят е опасен и рисков. Ако все пак нещо важно има да се свърши направете го в началото на работното време. С напредването на деня около вас става напечено. Случват се събития, които ще ви правят отговорни за чужда вина. Ще се налага да плащате чужди сметки. И вашите няма да се малко, особено ако не догледате нещата и се предоверявате на чужди изисквания и претенции. Ще бъдете поставени в несвойствена среда и трудно ще се ориентирате. Не правете избор, ако може да изчакате.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Ще намерите нужните лекарства и лечебни места. От обед до утре на обед не позволявайте намеси и не търсете консултантски услуги. Енергетиката влияе негативно на връзките, поставя на изпитание чувствата и позволява на трети лица да се вмъкнат в семейните ви и професионални отношения. Неблагоприятно за запознанства тази вечер, както и за провеждане на събрания в края на деня. Внимателно оценявайте знаците на съдбата и се настройте на самозащита.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

И за вас денят има своята светла и тъмна половина. Използвайте благоприятните моменти до обед, уредете си срещи с посредници, партньори и работодатели. Може да оправите отношения, които са се объркали в миналото. За следобед не организирайте важни инициативи. Разговорите ще тръгнат в нежелана посока. Може да се объркат документи и да се постави под въпрос една отдавна подготвяна сделка. Контролирайте емоците. Нищо да не се прави под напора на чувствата, а да е добре обмислено и преценено.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят е рисков и проблемен повече за родените в третата декада. Не уреждайте точно днес важни документи, не вадете разрешителни и по възможност отложете важното за утре следобед. Този ден ще покаже слабите ви места, ще ви изнерви, ще постави на карта отношенията у дома и на работното място. Има моменти, в които сякаш всичко тръгва наопаки. Контролирайте се максимално и не позволявайте да ви влизат в личната територия. Пазете си документацията. Обърнете се към занимания възвисяващи духа.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Започнатото до обед ще донесе ползи, а отложеното за следобед ще ви вкарва в неприятни и объркващи отношения. Не започвайте нищо важно от обед до утре на обед. Контролирайте емоциите, проверявайте и най-дребните детайли в дейноста, която извършвате, за да не бъдате неприятно изнанадани и хванати в крачка. Добре е за преместване в нов дом, за ремонти и довършителни дейности, за работа със земята и покупка на едри животни. Защитата е по-важна от нападението, но и за двете трябва да сте готови.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Станете рано и действайте активно до обед. Този ден ще позволи да отворите нова страница в отношенията с партньори и шефове. Може да ви предложат изгоден договор, който е добре да подпишете по най-бързия начин. Бъдете първи на изпити и конкурси. Следобед навлизаме в период с негативна енергетика. Много планове ще се объркат до утре на обед, а и вашите ще претърпят корекция поради проблемите на околните. Може да се окажете в плен на нечия нерешителност и нагативна емоция. Не влизайте в скандали.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Труден и рисков ден повече за родените в третата декада. В хороскопа ви с оформя кръст на планетни сили. Лесно може да скъсате важни за вас отношения. Старайте се да се движите по линята на най-малкото съпротивление, особено следобед. Едно давещо чувство в гърдите показва, че е добре да се обърнете към по духовни занимания и да не мислите вечно за работа и пари. Не започвайте нови дела, не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би бъркате в нещо или някой ви обърква. Подложете всичко на проверка.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Неприятностите на околните ще помогнат да уредите дела и отношения, които ще ви донесат защити. До обед може да подпишете изгоден договор и да направите важни покупки. Осигурете си подкрепа и финансиране на бъдещите начинания. Конкурентите ви ще са заети със собствените си проблеми и няма да се занимават с вас. Разширявате територията си. Преместете се на по-добра позиция, на доходно и престижно място. Не реагирайте емоционално на случващото се наоколо. Сега е време да работите за себе си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Започвате деня с желание за помирение и осъществяване на полезни връзки. Каквото свършите до обед ще ви разведри и помогне да постигнете набелязаната цел. Уплътнете работното си време. Следобед навлизаме в период с негативна енергетика. Ограничете контактите, не се опитвайте да обяснявате нещо на тези, които не искат да разберат и не са готови да приемат условията на новосъздадената ситуация. Не е нужно да отстоявате мнението си на всяка цена. Днес не се знае кой бърка и кой е прав.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят може да започне с надежда, но ще завърши с разочарование. Проблемите са повече следобед, затова свършете бързо нещата, които не търпят отлагане. Не носете със себе си оригинали, за които нямате дубликат. Може да загубите нещо ценно или да влезете в неприятни и объркващи отношения. Ще има опити да ви вадят от равновесие и да се възползват от слабостите ви. Съдбата ви дава знаци, съобразете се. Не предприемайте крачки в посока, в която нямате никакъв опит. Бъдете благоразумни и дистанцирани.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един успешен предиобед за вас. Ще оправите зациклени дела и отношения и ще получите благоприятни оферти. Вървите към нови договори. Получавате покани за гостуване и изгодни пътувания. Втората половина на деня е заредена с негативизъм. Не се бъркайте в делата на другите и не позволявайте намеси. Навлизате в противопоставящ и рисков период до четвъртък. Ще вършите услуги и ще ви предреждат на опашката за късмет. Вероятни са изневери и изнервящи положения. Запазете неутралитет.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Ден за връщане към източниците на сила, към традициите и към хората, които и в миналото са ви подкрепяли. Ако се налага да избирате или да правите покупки изберете традиционното. От значение в днешния провокационен ден е да се контролират емоциите. Така ще може да реагирате адекватно в променящата се ситуация. Направете избора си по разум, а не по чувства. Не е ден за любовни обяснения. Никой не е склонен на компромиси. Сега е момента да простите на този, който ви е обидил, ако искате да запазите връзката.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Време е за приключване, за финализиране на сделки и за дипломиране. Каквото приключите ще стане база за бъдещо развитие и просперитет през 2018 г. Не е добра година за сключване на брак, освен ако не ви е за втори път. Слагате край на детството или на младоста и преминавате на нова навивка на развитие.

Родените днес ще водят битки за територии и влияние, за имоти и престижни позиции в обществото. Работа и семейни отношения при тях се конкурират и едното ще опитва да изключи другото. Трудно ще носят две дини под една мишница. Но това са стари духове, които знят как да вземат своето от живота.

Направете наследника до обед, след това до утре на обед не е благоприятно за зачеване. Заченатите днес до обед ще са светли и благонадеждни личности, а заченатите след това ще имат заложена негативна и разрушителна програма.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.