Снимки

 

Овен 21 март – 20 април

Денят започва с грижа за ближния, с желание да направиш едно добро дело и опит да стопиш дистанциите натрупани в предните дни. Нищо да не се прави на всяка цена. Важното ще свършите с успех следобед. Добре е до утре на обед да си направите разкрасителни и възстановителни процедури, да тествате нова козметика, да обърнете внимание на всичко, което ви притеснява и тревожи. Вслушайте се в повика на тялото и душата. Може да решите стар проблем, но в следващите два дни ще възникнат нови.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Започнете деня с прояви на състрадание и оказване на съдействие на тези, които ви молят за нещо. Ако останете безучастни към нечии молби и вашите няма да бъдат чути. Не бързайте, не притеснявайте близки и колеги с претенции и желания. Следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще получите нова информация позволяваща да вземете правилното решение и да излезете с чест от трудна ситуация на избор. Погрижете се за себе си, посетете центрове за релакс и разкрасяване, променете прическа и визия.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще получите обаждания от няколко източника и ще повдигате завесата на информационното затъмнение, в което сте изпаднали по празниците. Задвижват се процеси на обновление. Полезните вещества и полезните мисли лесно се усвояват и напасват на личните ни амбиции. Проведете разговори за стиковка на бъдещи намерения и начинания. Следобед навлизаме в деня на колелото. И най-зациклената ситуация ще се отпуши. Което е било отдолу ще тръгне нагоре и ще донесе ползи, но и от нещо трябва да се откажете.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не тръгвайте с голямата кошница. Преди да поискате каквото и да било до обед, първо дайте, помогнете на някого и направете едно добро дело. Следобед ще пролучите нужното ви съдействие и обгрижване, ще се обадят приятели с важна информация, която ще насочи мислите и усилията ви в правилната посока. До утре на обед си уредете и направете пречистващи и разкрасителни процедури. Идете на сауна и масаж, тествайте нов козметичен продукт. Ще се почувствате заредени и обновени, ще потръгнат отношенията с партньори.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят сбъдва благите пожелания. Пожелайте си нещо и ще го имате. Направете едно добро дело, финансирайте нечий проект и амбиция или просто проявете състрадание. Съвсем малко трябва, за да изправите някого на крака. Стимулирайте личната активност на близките. Към обед може да получите вест променяща планове и намерения. Тръгнете в тази посока и ще си спестите неприятностите. Денят носи магическа сила, възможност да промените не само себе си, външния си вид и излъчване, но и отношенията с партньори.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Не започвайте веднага с претенции и амбиции към околните и към работата, която трябва да се свърши. До обед направете мил жест и обърнете внимание на изпадналите в нужда. Очаквайте и към вас да проявят разбиране и състрадание. Родените в третата декада ще се нуждаят точно от такъв подход, за да излезат от зациклянето и проблемите, в които сами са се вкарали с прибързани действия. Не е ден за напрегната работа. Отделете време за разкрасяване и здравословни процедури. Насрочете важните си срещи за следващите дни.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят сбъдва поне едно ваше желание. Очаквайте подкрепа в труден момент и така нужното ви разбиране и съдействие за нещата, с които трудно се справяте. Препоръчват се делови и лични разговори, с цел уточняване на права, позиции и територии на влияние. В следващите два дни обстановката при вас ще се нажежи, ще изпаднете в криза на доверие и възможности и поне от едно нещо ще трябва да се лишите. В момента може да получите повече отколкото очаквате. Никъде на отивайте неглиже, погрижете се за визията си.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Началото на деня започва с прояви на взаимност и интимност. Енергетиката позволява визуализация на астрални образи. Каквото си пожелаете ще го имате в следващите дни. Ще се намери кой да ви подкрепи и обгрижи, а и вие ще подадете някому ръка в нужния момент. Всеки ще си научи урока в този ден и дано имате добри учители. Усвоявате слекота нови знания и умения. Планирайте за следващите два дни старта на новите си професионални и бизнес инициативи. Денят е магичен, сваляте голяма тежест от сърцето.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не започвайте с изисквания и претенции. Дайте шанс на околните, изпълнете нечии желания и ще се почувствате по-добре. Родените в третата декада да не бързат с амбициозните начинания, ако не искат да хвърлят труд и пари на вятъра. Към края на деня ще получите информация важна за бъдещето, която може да промени избора ви и да ви насочи в правилната посока. Ще се прояви с пълна сила стар проблем, но още утре ще се справите. Днес лесно се усвояват полезните мисли и продукти. Тествайте и нова козметика.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на благите помисли. Може да намерите човека, който да ви улесни в работата и в личния избор. Направете едно добро дело и сами ще станете обект на обгрижване. Ще се справите с тежък проблем и с многото изискваня към вас. Решете спорен юридически казус. Обърнете внимание на здравето си. Посетете център за релакс и разкрасяване, проведете прочистващи процедури. В следващите два дни никак няма да ви е лесно, а и време няма да остане лично за вашите нужди.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 феврури

Ден на сбъднатите желания и пророчества. Каквато енергия и мисъл изпратите, такава ще ви се върне. Денят сбъдва благите пожелания, дава възможност да подкрепите нечия инициатива и сами да получите подкрепа. Следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще се появи невъзможен до момента вариант, който ще ви осигури по-добри възможности, допълнителна работа и решение на неотложните задачи. Стар проблем ще се реши и вече няма да ви тревожи. Правите крачка към едно обезпечено бъдеще.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за милост и състрадание. Ще ви е трудно, ще се сблъскате с неразбиране, но ще има и кой да ви разбере, оцени и подкрепи. Ще се разрастне проблемът, който не сте решили в миналите дни. Обърнете внимание на здравето си, проведете оздравителни и разкрасителни процедури. Не бива да се разпилявате с много задачи и странични връзки. Увеличете концентрацията, пожелайте си нещо и се постарайте да изпълните нечие желание. В следващте два дни ще имате това, което днес може и да ви откажат.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Може да се установите и внедрите в нова пазарна ниша. Задвижете юридически дела, постарайте се да уредите имоти и наследства. Може да се наложи да напуснете едно място и да се установите на друго. Ще си имате работа със закона. Подредете документацията си, платете навреме данъци и такси.

Родените днес ще бъдат обект на спонсорство и закрила, ще имат доходи и дом на две места, ще получават на моменти повече от другите, но и изискванията към тях ще са тежки. Ще страдат от особен тип алергии. Ще им проличава кого обичат и кого мразят.

Заченатите днес ще изпият чашата на страданието до дъно, но след това ще навлезат пречистен и нов живот, който няма да прилича на предишния. Ще преживеят тежки трасформации. Някои от тях ще потърсят упование в монашеството и в изолацията от светския живот.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

60 хиляди разгадаваха мистерии с Надя Петрова в "Килерът"

Над 60 хиляди зрители са проследили пилотния епизод на първия мистъри уеб сериал родно производство „Килерът“ за първите 24 часа от появяването му във Vbox7. В центъра на събитията, породили интереса на тийнейджърската аудитория, застава бившата вокалистка на Deep Zone Project Надя Петрова и героинята й Зара, страдаща по загубата на любимия (Иван Тишев).