Снимки

2 декември, събота

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

Днес картите се пренареждат, срещите са от особено значение за близкото бъдеще, в което трябва да се издължавате и да приключвате с поетите ангажименти. Планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва ретроградно. За момента новите начинания се стопират. Съберете се с доверените ви хора и обсъдете действията си в следващите дни. Не предприемайте несъгласувани инициативи, ако искате да запазите територията си на влияние. Включете се в нечий проект, така и вашите ще потръгнат. Длъжници ви се издължават.

 

 

 

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Не нарушавайте закона и ще имате чудесен ден. Ще получите покани и ще организирате срещи, на които ще доминирате, ако сте се укрепили с точните договори. Може да привлечете за съдействие група хора. Печели екипната работа. От днес бизнесът стопира новите проекти и се ориентира към финализиране на старите задължения. Меркурий тръгва ретроградно, а Луната от Телец е в опозиция на Юпитер. Тези аспекти изискват да се огледате, да побързате към финала, а не към старта на нещо ново. Време е за обмисляне и планиране.

 

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ако до момента сте препускали към нови амбициозни проекти и сте занемарили задълженията си, време е да се поспрете, да направите инвентаризация на разходи и приходи, да се издължите и да потърсите длъжниците си. Меркурий тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Стрелеца. Не планирайте до 21-ви старта на нови творчески и бизнес инициативи, ако не искате да хвърляте пари, усилия, труд и емоции на вятъра. Време е да осмислите и пренаредите приоритетите. Съобразете се с желанията на близки и партньори.

 

 

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Ден на тръбача, който свири сбор. Не започвайте проекти, несъгласувани с изискванията на семейството и на групата, в която се изявявате, работите или имате някакво дялово участие. Предстоят промени, които ще сложат в ред старите връзки и задължения преди старта на нещо ново и по-добро в живота ви. Използвайте дните до 21-ви за организиране на съвместни начинания. Обсъдете всички фактори, които ще позволят да започнете нова работа и бизнес. Търсете начин да получите дължимите пари и услуги. Укрепете базата си.

 

 

 

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

От днес много неща в живота ни ще се правят на тъмно. Ще се залагат основите на бъдещите съвместни инициативи. Денят дава предимство на тези, които успеят да прегрупират силите си, които обединят ресурси и интереси в името на обща цел. Проведете уточняващите разговори, които ще позволят да разберете кой е с вас и кой действа против общите интереси. Родените в третата декада трябва да се посвият и да се издължат, ако искат да запазят позициите си. Може да изпаднете в депресивни състояния. Смирете амбицията.

 

 

 

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

От днес до 21-ви не бързайте с новите инициативи. Меркурий тръгва ретроградно и пренарежда основите на търговските отношения. Този ден е силен за търсене на съюзници. Обадете се на тези, с които имате договори и работа за вършене. Проведете уточняващите разговори за приключване на поетите в миналото ангажименти. Ще получите дължимите услуги и пари. Нищо важно не планирайте за утре, не влизайте в нова компания и се приберете навреме у дома. Не поемайте излишен риск. Чакат ви два тежки и проблемни дни.

 

 

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Тръгващият ретроградно Меркурий затваря вратата на новите бизнес проекти. Тенденцията е към окопаване на така завладените позиции. Всичко предприето до обед ще има успех. Някой хваща последния влак и в любовта, купува билети и прави резервации за почивката си по празниците. Такъв благодатен ден ще чакате цял месец. Сетивата са напрегнати до краен предел. Не прекалявайте с парфюма, за да не отблъснете вместо да привлечете. Тази вечер апетитите се изострят, ще ви поставят и ще поставяте ултиматуми.

 

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Ден за прочистване и разчистване на шлаката в тялото, душата и отношенията. Не оставайте недоизказани думи и неуредени ангажименти. До обед може да направите силен ход, ако спазвате закона и държите на ангажиментите си. Родените в третата декада да не започват нищо ново, за да не затънат в дългове. Този ден носи някакъв особен призив за съвместна защита, за поемане на общи ангажименти, отговорности и работа. Събираме се в групи по интереси. Сами няма да се справите с изискванията на момента. Обединете усилията си.

 

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден на призив. Всичко ще ви се отдава с лекота. Ще доминирате в средата си. Възползвайте се от всяко предложение и покана. Може да прокарате идеите си в екипа, с който работите. Не споделяйте нищо важно, особено касаещо преките ви задължения и отговорности. Тази вечер не се събирайте в рискова и непозната компания. Неделният ден ще ви постави в неприятна и рискова ситуация. Смирете апетитите. Тръгващият ретроградно Меркурий във вашия знак изисква преосмисляне и прочистване на връзките, пазене на общите интереси и тайни.

 

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ден на придобивки и възможност да уредите проблем, който отдавна ви мъчи. Всичко предприето ще ви носи късмет и защити. Ще получите покани, ще ви върнат жест на внимание и някакъв дълг. Този ден пълни потребителската ви кошница и стабилизира положението у дома. Не планирайте за вечерта срещи с непознати и мероприятия, които не може да контролирате лично. Не претоварвайте очите. Старайте се да се движите в средата, в която се чувствате обичани и ценени и винаги има кой да ви подкрепи.

 

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Не се лъжете да започнете точно днес нещо ново, на което ще разчитате в бъдеще. Меркурий тръгва ретроградно и стопира бизнес инициативата. С действията си може да финансирате и обезпечите чужда работа и проект и да отстъпите от някои подсигуряващи ви положения. Не се събирайте с хора, които винаги ви притесняват или ви притискат материално. Родените в третата декада да отложат обвързването с нови бизнес партньори. Спазвайте закона и разпоредбите. Обхваща ви меланхолия, здравето е нестабилно. Не оставайте сами.

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Участвайте в екипни изяви и срещи, даващи възможности да постигнете каквото сте намислили и планирали. Нищо важно да не се оставя за утре, когато интересите ви ще се сблъскат с тези на близки, приятели и на конкуренцията, която отдавна ви мъти водата. Вървите към изневери и неприятни разкрития в неделния ден. Днес е добре да бъдете там, където са личните ви приоритети, където ви водят сърцето, умът или интелектуалното ви привличане. Вечерта не оставайте с преспиване в несвойствена среда, приберете се у дома.

 

 

 

 

 

ЧРД

 

 

Излизате от лична година шестица, която е изисквала да направите нов личен избор, особено в любовта. Навлизате в седмица, която е година за преход в нова среда. Ще ви коства много усилия да се доберете до престижна позиция в бизнеса. Не оставайте където се чувствате неоценени и слабо заплатени.

Родените днес трудно ще взимат самостоятелни решения и ще зависят от средата, в която ще попаднат. Но независимо от всичко няма да бъдат бедни. Трябва да работят за овладяване на нерешителността си. Старайте се да ги поощрявате, независимо дали одобрявате или не избора им. Родените около 1 ноември винаги ще ги подкрепят.

Заченатите днес няма да загубят връзката със света на душите. Ще получават подкрепа от предците си и може да наследят дарбите на прародителите си.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.