Овен
21 март – 20 април
Станете рано и действайте активно до обед. Пасивността в този ден дава предимство на конкуренцията и ви лишава от възможността да заемете позиции, които по право ви се полагат или сте заслужили във времето назад. Следобед навлизате в рисков период, особено ако си позволите поглед встрани от семейните връзки. Чакат ви два дни, носещи тенденция към изневери, не само в любовта, но и на собствения си стил и начин на живот. Не планирайте командировки, не отсъствайте от дома.
телец
21 април – 20 май
Днес във въздуха витае някаква агресия. Не може да стоиш и пасивно да изчакваш някой друг да си разиграва коня у дома или на работното ви място. Насочете усилията си към обезпечаване на връзки и производства, към защита на дома и семейните дела. В миналото на този ден са точели сечива и смазвали оръжията. В настоящия момент е добре да прегледате машинния парк, с който работите и да не отлагате повече ремонтите по колата. Натоварете се физически с работа в градината или идете на фитнес.
близнаци
21 май – 21 юни
Тенденцията днес е да ви стопират, ограничават и оказват натиск. Ще срещате недобронамереност и липса на инициатива от страна на колеги или държавни служители. Следобед може да ви приемат през задния вход в местата, където не са ви пускали през парадния. Не парадирайте с успехите си. Търсете начин да прокарате чрез трети лица това, което директно не може да се уреди,  свърши и получи. Тази вечер може да срещнете любовта. Не отхвърляйте покани. Действайте активно във всяка посока, която се отвори.
рак
22 юни – 21 юли
Действайте активно в бизнеса и търговската инициатива до обед. Ще имате две възможности, едната от които изцяло зависи от вас. Енергийният ви потенциал достига високи нива, не го оставайте да се вкисне и да ви разболее. Днес пасивността разболява и вреди, кара ви да се чувствате нищожни и ненужни в места, където другите очакват от вас само да дадете знак. Тази вечер в живота ви може да влезе фаталната любов и да промени програмата ви за утре. Луна е Венера светят в съвпад във вашия знак. Привличате погледите.
лъв
22 юли – 22 август
Ден за настъпление и атака във всички житейски направления, в които имате личен или професионален интерес. Бъдете сигурни, че който остане пасивен, ще загуби позиции и предимства. Дори и да не направите нещо съществено, поне надайте лъвски рев, за да стресирате и дистанцирате конкуренцията. Днес Лъвът дава предупредителни сигнали и в любовта. Ако партньорите не му отвърнат с взаимност, още утре ще набележи нов обект за ухажване.
дева
23 август – 22 септември
Ден на труден избор за родените след 11 септември. Ще се наложи да се активизирате в посока на чужди интереси, за да защитите своите. Не се разпилявайте, насочете усилията си към важната за момента цел и като се справите действайте в други посоки. В работата може и да успеете, но привличанията в любовта трудно ще контролирате и още по-трудно ще се измъкнете от контрола на досегашните си партньори. Денят ви носи едно необяснимо неудовлетворение, което може да ви предизвика към необмислен ход.
везни
23 септември – 22 октомври
Не се бавете, уредете до обед важни семейни и професионални дела. Пасивността е нежелателна и разболява. Не поемайте сантиментални ангажименти и не се обвързвайте емоционално с непознати тази вечер и в утрешния ден. Навлизате в период на изкушения и страсти, на странични връзки и изневери, които може да рикушират неблагоприятно както у дома, така и на работното място. Не поглеждайте към колеги и колежки. Този ден може да ви издигне високо и да ви срине на старата или на по-ниска позиция.
скорпион
23 октомври – 22 ноември
Не бързайте, изчаквайте ходовете на околните до обед. Така ще може да видите накъде клонят нещата, да си направите изводите и да вземете правилното решение накъде и с кого да вървите. Тази вечер в живота ви може да се появи любовта. До петък Луна и Венера ще ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рака. Подгответе се за качествен ход във връзките. Някой ще направи предложение, друг бебето, което ще помогне да избързате в обвързването. Дайте предимство на семейните дела, работата да почака.
стрелец
23 ноември – 21 декември
Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция до обед. Не бързайте, не поемайте несвойствени ангажименти и не се разсейвайте в странична посока, ако на работното място ви очакват отговорни дела. Ще има опити да ви изместят от позицията, която заемате. Ще ви се оказва натиск при взимане на отговорни решения, за което после ще ви се търси отговорност. Следобед ситуацията се отпушва, правите добре обмислен ход и печелите предимства. Вечерта и в любовта ви чака награда.
козирог
22 декември – 20 януари
Пасивният човек ще претърпи поражение и може да си докара здравословен проблем. Енергийният ви потенциал е на високо ниво. Действайте активно и до обед уредете неотложните дела. Следобед дистанциите се увеличават. За всичко ще са ви нужни много повече усилия, а и атаката срещу интересите ви ще се засили. Приберете се навреме у дома. От тази вечер до петък вечер Луна и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Рака. Забежките и изневерите ви може да се разкрият и да навредят на семейните отношения.
водолей
21 януари – 19 февруари
Станете рано. До обед късметът ще ви води на точното място, ще ви среща с хора, способни да ви подкрепят в лични и професионални инициативи. Не е време за изчакване. Водете преговори, търсете и странични вратички за уреждане на интересуващите ви положения и въпроси. Днес във въздуха витае някаква агресия. Ако не изисквате и не притискате, ще ви притиснат и ограничат не само в избора, но и в позицията, която се стремите да защитите или да заемете. Вървите и към среща с голямата любов.
риби
20 февруари – 20 март
Запазете спокойствие, не предприемайте нови инициативи до обед. Ще срещате спънки и провокации от страна на шефове и колеги. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете в числото на жертвите на чужди влияния и натиск. Не теглете кредити и не давайте заеми. Каквото отложите за следобед ще тръгне с успех и по правилата. До вечерта ролите ще се сменят, ще се окажете търсени и желани партньори не само в професионален план, но и в любовта. До петък пътищата пред вас са отворени.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.