Снимки

Овен 21 март – 20 април

С дипломация и умерени искания днес всичко може да се постигне. Не вървете против интереса на семейството и групата, която представлявате. Ако се налага нещо да се дели, нека е поравно, нека и двате страни да са доволни както и третата, която е заинтересувана от развитието на нещата. С лекота се намира баланса в отношенията, но и лесно може да се разруши. Каквото и да правите не отивайте в крайности. Ценете чуждите съвети и мнение и се коригирайте навреме, ако видите пропуски в работата и делата си.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Труден ден, особено за родените във втората декада, но и за всички, които се лакомят, които нямат спирачки в искания и претенции, които гледат как да вземат повече, да изтикат от софрата дори и тези, които им подават хляба в ръцете. Някой ще научи по болезнен начин урока на толерантноста, а друг ще види гърбовете на хората, чиито интереси и чувства е накърнил. Денят се свързва с човешката душа, със сърдечните работи и с умението да се намира баланса. Който не го направи ще попадне в доброволна или принудителна изолация.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес може да се постигне консенсус и по най-трудните въпроси. Съберете се на масата за преговори и действайте балансирано на всички нива. Символ на деня е умереноста, умението да дадеш на всеки каквото му е нужно и да поискаш това, което с радост ще ти даде. Природата се стреми да запази баланса на отминаващото пълнолуние, както и хармонията между астралното и физическото тяло. Всякакви крайни мерки са неуместни и не водят до нищо добро. И ако зависи от вас постарайте се да делите всичко поравно.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

Рак 22 юни – 21 юли

Чист и светъл ден, с ведра и хармонична енергетика. Ето ви благоприятния момент да се съберете и разберете, да решите служебни и семейни въпроси, да вложите усилия, средства и пари във взаимно изгодни проекти. Добре е да се работи в екип и да се създаде такъв. Може да бъдете приети в нова среда и сами да посрещнете нови членове на семейството и групата, в която се изявявате. Сега е момента да се издигне общата кандидатура за предстоящите избори или да се обсъди такава. Търсете компромисните варианти.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

Лъв 22 юли – 22 август

Ще ви е трудно, особено ако искате да наложите мнението си над колектива или партньорската група, с която работите. Луната-символа на тълпата и женското начало е в знака на опозицията ви Водолея. Може да се очаква обединение на група хора срещу личните ви и служебни интереси. Ако натискате прекалено, ако не си знаете мярката и цената, ще настроите дори и доброжелателите и спонсорите си негативно. Ден на умереността. Печелят истинските дипломати и хората, които добре познават психиката на тълпата.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес играете ролята на посредник, на мост и връзка между интересите на хора, които не мелят заедно, не са свикнали на компромиси или играят прекалено големи игри. Бъдете особено вниматени, ако държите в ръцете си важни козове и компромати. Не отивайте в крайности и не взимайте страна в спор. Ще спечелят тези, които успеят да са добре с всички, да се разберат с приятели и връгове и да сложат на масата за преговори и най-болезнените въпроси. На никаква цена не влизайте в разправии. Днес крясъците разболяват.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е синхронен с вашата природа. Символ е умереността, дарбата да постигаш баланса в отношенията и да намираш компромисното решение в момент когато другите не виждат пътя за разбирателство. От връзките ви днес ще дойдат придобивки, късмет и по-добри служебни позиции. Водете умело играта и в чувствата, балансирайте между секса, любовта и семейната отговорност и всичко ще е наред. По някакъв начин ще излезете сухи и от чистата вода и от помията. Придобивате допълнителни права.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

ен на противопоставяне в отношения и връзки при които се отива в крайности. Скандалите разболяват и вредят. Ще загубите в играта на чувствата и бизнеса, ако увеличите претенциите и не смирите желанието да имате нещо на всяка цена, без да се съобразявате с исканията на другите. Ще ви ударят през пръстите, ако се опитате да вземете нещо чуждо. Противопоказна е служебната амбиция. Може да попаднете в изолация и да останете сами в момент, когато най-много се нуждаете от подкрепа. Не убивайте птици, не яжте гъби.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Не си нарушавайте спокойствието и не влизайте в разправии. Денят изисква прочистване и пречистване на връзките, особено на тези, в които отношенията са обтегнати до краен предел. На предни позиции ще излезат хора, които действат уравновесено, с мисъл за чувствата и стремежите на околните. Един скандал днес може и да ви разболее. Стимулирайте недеждите и стремежите на близките, не отклонявайте децата от желанието им да следват една или друга посока. До утре на обед владеете положението и в бизнеса.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Балансиран и творчески ден. Не влизайте в преговори и дела, които със сигурност ще ви опънат нервите. Опитайте да разделите поравно неделимото преди. Служебната амбиция да се остави встрани. Сега е момента да потърсите компромисните варианти в отношенията си с околните. Опитайте да разберете другата гледна точка и вас може да разберат. Жестовете ви ще се оценят и още утре може да очаквате изгодни предложения и покани. Нищо да не се прави на всяка цена. Спокойствието днес няма цена.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на умереността. Ще извадите късмет във всички дела и инициативи, в които мислите и за другия, готови сте да приемете и чуждата гледна точка, да обсъдите заедно спорните въпроси и да постигнете съгласие. С взаимни отстъпки може да се постигне непостижимото преди. Природата се стреми да запази хармонията на пълнолунието. Опитайте и вие да действате с разбиране и усет за общите намерения и проблеми. С всеки може да се намери общ език. Играете и ролята на посредник между тези, които са на два различни полюса.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Риби 20 февруари - 20 март

Ден на компромисните варианти и на взаимните отстъпки, които ще позволят още утре да направите силен ход, да постигнете максималното и да получите удовлетворение от действията и усилията си. Ще пиете вода от два кладенеца, стига да не я размътвате, да сте наясно с изискванията на хората, с които общувате и да проявите максимална толерантност. Проучват ви, поставят на изпитание умението ви да преговаряте. Утре ви чака важна вест и покана, която може да обърне колелето на късмета във ваша полза и интерес.

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Направете крачката в нова среда, което може да изиква и раздяла с досегашния ви начин на живот. Сменете работата, чакайте повишение. Може да бъде болезнено, но е за добро. Потребителската ви кошница ще се напълни, но през 2017 г ще трябва да решите от кого и от какво вече нямате нужда.

Родените днес ще играят ролята на балансьори и омиротворители. Това се тези, които държат везните, които отмерват едно или друго в полза на един или друг. Добре е да имат юридическо образование.

Заченатите днес ще имат тих, мирен и миролюбив характер. Ще обичат животните. Биха се разбрали и с извънземните на езика на толерантноста. Ще имат и целителски дарби.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.