Снимки

Овен 21 март – 20 април

След старта на новите инициативи в понеделник днес е време да се огледате, да проучите нещата, да направите точни сметки и статистики и да проведете консултации. Намерете начин да си спестите някои разходи и да получите сведения за подходящите пазари. Подсигурете се двойно със странични варианти, към които да се насочите, ако първото нещо не потръгне. Търсете допълнителна и поверителна информация, която ще помогне да бъдете актуални и да извлечете печалби. Опреснете и езика, който ползвате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят се свързва с ключето на познанието, с което ще отворим вратата към успеха. Ориентирайте се към проучване нуждите на пазара и разходите, които ще изискват новите инициативи. Потърсете съвет от капацитет. Сами може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Търсете и учители за децата. Всичко, което се научи и проучи ще ви влезе в работа, а това към което се насочите неподготвени ще ви остави на по задна линия в конкурентната битка. Търсете курсове, с които да повишите личната си квалификация.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре Луната е във вашия знак. Предстоят срещи, пътувания и сондажи в посоката на личния ви и професионален интерес. Внимателно подбирайте съветници, защитници и персонал. Сега е момента да се проведат изпити и консултации със специалисти в посоката, в която смятате да действате и печелите в бъдеще. Днес представители на вашата зодия са на най-високите постове в световната политика. И на вашето средно статистическо ниво ще дърпате конците, стига да сте добре информирани и подготвени.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден за обмисляне и планиране на бъдещите действия в посока на лични и бизнес интереси. Подгответе необходимата база, намерете професионалисти, които да използвате за помощ и съвет. Този ден свързва учителите с бъдещите им ученици. Посетете училището, където ще се обучават наследниците ви. Водете преговори с хора, които може да ви окажат квалифицирана помощ в дейности, с които не сте добре запознати. И сънищата ви ще носят някакво знание или подсещане за решение на наболелите проблеми.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за набиране на квалифициран персонал, за търсене на информация и на тайно знание, което може да ви е от полза в бъдещата работа. Опитайте да стигнете до корените на проблемите, които трябва да се решат. Не си позволявайте да включвате в екипа си хора без необходимия ценз и квалификация. Който не проучи добре нещата и се остави на случайността ще изпадне от голямата игра и ще се задоволи с трохите от обществената баница. Лесно се усвояват нови опитности и умения. Наученото днес ще ви влезе в работа утре.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Обърнете внимание на логистиката, проведете нужните консултации и проучвания в посоката, в която ще насочите усилията и стремежите си. Доловеното от тук и чутото от там ще ви помогне да направите връзките, които ще изяснят картинката на нечии очаквания и нужди. Не разчитайте на стари лаври. Днес родените около 1 септември може да се провалят, ако отидат неподготвени на важни за тях изпити, делови и лични срещи. Не позволявайте на вродения ви професионализъм да остане на посредствено ниво.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Днес ще получите заслужени и незаслужени предимства от срещите и разговорите, които провеждате. Хора вътре в нещата ще ви „снесат” нужната информация, която ще ви отвори личен коридор в предстоящата професионална надпревара. Търсете срещи с капацитет в необходимата за нуждите на близките ви област. Сега е момента да се намерят помощни учители за децата. Правото и законът ще са на ваша страна, ще ви помогнат да извлечете ползи от преговори, от участия в състезания и конкурси.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за среща с учителите и с тези, които могат да ви окажат квалифицирана помощ и закрила в предстоящите битки за пари, територия и власт. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе веднага в работа и ще помогне да бъдете актуални и да елиминирате конкуренцията. До два дни може да сключите изгодни договори и да бъдете предпочетени за работа. Явете се на прослушвания и конкурси. Рекламирайте се по всички възможни начини. Днешните ви старания и усилия ще получат възвръщаемост от средата на октомври.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените около 1 декември. Не се опитвайте да свършите сами важна и отговорна работа, особено ако не сте информирани за новите планове и изисквания на колеги и шефове. Този ден може да ви свари неподготвени или недостатъчно ангажирани към работата, която трябва да се свърши. Добре е да потърсите съвет от специалист, а не да се опитвате сами да оправите неща, от които не разбирате. Дайте си ясна сметка какво куца в работата ви и започнете опреснителен курс. Мислете самостоятелно, колега ще ви подведе.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас е важно да потърсите информация от два независими източника и да сверите часовника си с по-информираните от вас. Тенденцията е някой да ви заблуди в желанието да ви изпревари и елиминира от играта. Конкуренцията набира сили. Днес и утре подредете и важните приоритети, защото четвъртък и петък ще са проблемни и рискови дни за вас. В момента съдбата ви дава шанс да се наложите при преговори и да получите добра цена на стоките и услугите, които предлагате. Неблагоприятен ден за операции на стави.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Положените в миналото усилия днес и утре ще ви се отплатят. Ще получите предложения за делови и професионални участия в работа с голямо бъдеще. Може да ви предложат договор като консултант и учител. Ден за представителни срещи с тези, с които предстои да работите. Поставете условията си, подсигурете се двойно. В разговорите с подходящите хора ще извлечете нужната ви информация. Бъдете дискретни, ако ви поверят тайно знание. Ще ви тестват за дипломатичност и лоялност. Очертава се допълнителна работа.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Труден и рисков ден за родените около 1-5 март. Не се нагърбвайте с несвойствена работа и не замествайте колега. Не се съгласявайте да оправяте нещо, което друг е развалил. Ще ви притискат и притесняват от две страни. Може да си развалите отношенията и с едните и с другите. Денят е добър за обмисляне, проверка и проучване на нещата и дейностите, с които предстои да се занимавате или вече не търпят отлагане. Сега е момента да се търсят учители за децата. Ако не побързате конкурентите ще ви изпреварят.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Тя е кръст, който гледа нагоре. Натоварването ви ще е двойно, но ще имате ползи от всяка свършена работа. През 2018 г. ще пътувате, ще намерите ново място за внедряване, а може да се преместите в нов дом и на нова работа.

Родените днес ще са многознайковци, но ще са доста разсеяни и разпилени. Ще искат да се занимават с много неща едновременно и умът им бързо ще скача от едно на друго. Научете ги да се концентрират и да карат нещата по степен на важност.

Заченатите днес ще имат интересни предци. Подобно на тях и те ще имат мисия да съхранят устоите на обществото, да се борят за ред и законност. Ще защитават законовите рамки, дори и да не се правилно поставени. Ще бъдат защитници на статуквото.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата се гласи за специалност „Мениджмънт и администрация“

Не приеха Тита в УНСС

Певицата се гласи за специалност „Мениджмънт и администрация“

Поп сензацията Тита не успя да влезе в УНСС на първо класиране.

Мадона нареди децата си за снимка в Малави

Мадона се завърна в Малави, за да отбележи първата годишнина на Центъра за детска хирургия и интензивно лечение Мърси Джеймс, които създаде в африканската държава. Лечебното заведение носи името на едно от четирите ѝ осиновени от Малави деца

Историята на Фалун Дафа увековечена в изложба

Изложба „Изкуството на Джън-Шан-Жен” може да се види в столичната галерия „България“ в едноименния концертен комплекс на ул. „Бенковски“ до 22 юли. Международната експозиция е създадена през 2004 г. и досега е обиколила повече от 900 града в общо 50 държави.