Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят изисква да бъдем верни на принципите си и на дълга си към близките. Не си нарушавайте обещанията и не изисквайте от другите да нарушават своите. Ден за приятелски сбирки, за хубаво похапване и умерено пиене. Противопоказно е да се гладува и да се яде животинска храна. Родените в третата декада ще се сблъскат с големите си страхове. Ще се наложи да влезете в битка за защита на свои и приятелски интереси. Проявете емоциите си, не крийте радости и болки. На трапезата всичко ще се оправи и забрави.

Телец 21 април – 20 май
Ден, в който диетите са противопоказни. Сега е моментът да си угодите с богата трапеза и да си доставите радост за сетивата. Родените в третата декада ще постигнат повече и ще привлекат спонсори. Всичко предприето ще носи късмет, ще ви извежда на предни позиции в бизнеса и в обществото. Днес ставате с една идея по-богати и конкурентоспособни. Ще привлечете покровители и ще прекарате приятно. Всяка среща и жест са от значение. Не се страхувайте да покажете емоции и да си признаете чувствата.


Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на презареждане, на семейни, приятелски и делови срещи с хубави мезета и вина на масата. Диетите са противопоказни и разболяват. Не се отказвайте от нито едно предложение и покана. Търсете начин да привлечете полезни за бъдещето ви хора. Може да се наложи да влезете в битки за защита на свои и партньорски интереси. Ще се разбере с кого сте и против кого вървите. Днес лагерите се оформят. Пътувайте, преговаряйте, търсете нови ниши, в които да внедрите личния си, обществен и професионален потенциал.


Рак 22 юни – 21 юли

Ден на плътски и духовни изневери. Ще работите за чужди интереси в желанието да привлечете някого за обща работа или любов. Смесвате нещата, искате едно, а мислите за друго. Очертават се пътувания и изневери. Ден на смешен плач и плач през сълзи. И за храната, която ще ви с услади, ще се наложи да си плащате двойно. Не позволявайте да ви притесняват с извънредна работа. Дайте си покой и почивка. Проблемите ви ще са повече, ако имате интимна връзка по месторабота. Родените след 10 юли са в по-тежка позиция.


Лъв 22 юли – 22 август

Късметлийски ден. Не се ограничавайте нито в срещите, нито в храната. Доставете си радост с приятелски срещи и хапване на корем. Този ден носи за вас много варианти на избор, а следващите два може доста да ви ограничат и стопират. Радвайте се на всеки миг, позволете си да изживеете нещо вълнуващо. Не се страхувайте да покажете чувствата си, да се посмеете и да поплачете с хората, които ви вълнуват. Влезте в битка за защита на своето и чуждото достойнство. Този ден е изпит за партньорските връзки.

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с огромна възраждаща сила, особено за родените в третата декада. Бъдете като житената питка, обиколете градинката на личния си и професионален интерес, хапнете с приятели и близки на богата трапеза. Сега е момента за срещи и делови разговори, за неочаквано запознанство и обвързване, което ще промени тотално живота и личната ви нагласа. Ще се случват особени неща, стига да си повярвате, да бъдете активни, търсещи, обичащи и целеустремени. Този ден ще ви донесе повече радости и сладости. Позволете си ги.


Везни 23 септември - 22 октомври

Рисков ден за родените в третата декада. Ще плащате за чужди удоволствия, ще се грижите за храната и питиетата, ще плащате сметката, докато другите се веселят. Вероятно е отсъствие от дома поради командировка или друго събитие, което ще даде поводи за ревност и изневери. Някой ще си поплаче, друг ще попадне в особено затруднителна ситуация, която ще предизвика скандали и конфликти. Бъдете особено внимателни. Дайте си сметка какво в действителност искате и от кого. Влезте в битка за защита на чувства и интереси.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Чудесен ден, стига да си дадете почивка, да си позволите приятни изживявания, хубаво похапване и щастливи мигове заедно с любими на сърцето ви хора. Не се колебайте да защитите някой изпаднал в нужда. Този ден показва истински стойностните неща и хора в живота ни. Хапнете си добре. До утре на обед храната изцяло се изгаря и превръща в енергия. Ще се почувствате силни и можещи, ще направите силен ход и ще привлечете точните хора. Утре нещата ще се променят в негативна посока. Не пропускайте момента, вземете своето от живота.


Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес е важно да се ръководим от инстинктите, да не се стопираме, ако тялото и душата ни водят на дадено място и при даден човек. Диетите на всички нива са противопоказни. Изживейте едно приключение, изпийте до дъно чашата на любовта, търсете връзки и контакти с тези, които ви липсват, които обичате и цените. Но както и да се развиват събитията, отстоявайте принципна политика. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Пътувайте, рекламирайте се, търсете нови ниши за внедряване в бизнеса и в живота.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Дншните ви действия ще донесат радости и сладости, но може да подпалят семейната черга, ако си позволите изневери и непредвидени отсъствия от дома. Родените в третата декада да бъдат особено внимателни с документацията си. Каквото загубите, трудно ще възстановите. Обърнете внимание на клаузите, написани с дребен шрифт. По-добре не подписвайте нови договори. Не си позволявайте да престъпвате закона и предписанията. Очакват ви санкции, а и партньорите няма да ви простят отсъствията.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Позволете си радост за сетивата, хубаво похапване и приятни срещи с близки на сърцето ви хора. Ще изживеете вълнуващи мигове. Може да привлечете бъдещите си партньори в бизнеса и в живота и да станете обект на ухажване. Всичко предприето ще носи ползи. Пътувайте, търсете полезни контакти. Определете приоритетите и не се страхувайте да влезете в битка за защита на лични и семейни интереси. И ако нещо ви тегли в определена посока, тръгнете натам, поговорете, разберете се, извлечете максимални ползи и дивиденти.


Риби 20 февруари – 20 март

И за вас денят носи много посоки на избор, но в момента е важно да тръгнеш в посоката, която ти е приятна, която те привлича, доставя удоволствие и лично удовлетворение. Печелят хората с принципи и тези, които няма да подведат приятелте си заради ползи и облаги. Някой ще направи болезнен, но точен избор, а друг ще остави всичко и ще тръгне на път. В момента някои от проблемите, които ви вълнуват, може да се решат само като напуснете системата, с чиито закони сте принудени да се събразявате. Ден на силни ходове.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица - числото на хармонията и вътрешния ред. Дано сте подредили приоритетите и сте избрали посоката, в която да се движите. През 2017 г. ви предстои преход в нова среда. Всичко старо ще остане в миналото, ще се разделите със старите приятели и с работата, която вече няма перспектива. Ще ви е трудно, но така ще си осигурите стабилна база за успехите през 2018 г.

Родените днес притежават бохемска нагласа. Ще са царете на купона, ще привличат околните, ще блестят на сцената с артистични, певчески и ходожествени изяви. Те знаят как да живеят и неотклонно ще се движат към целта.

Заченатите днес ще бъдат необикновени личности. Ще претърпяват кардинални трансформации в живота си, ще бъдат осъждани и издигани от тълпата. Два пъти ще стигат върха и два пъти ще падат от него. Третият път ще се окаже решаващ.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.