3000 MB мобилен интернет бонус от А1 за всеки нов потребител на А1 Wallet

3000 MB мобилен интернет бонус от А1 за всеки нов потребител на А1 Wallet

Ако потребителят не е клиент на А1, бонусът може да бъде подарен на друг номер на компанията

А1 ще даде 3000 МВ мобилен интернет на всеки нов потребител на приложението A1 Wallet, който попълни кратка анкета за дигиталния портфейл. След регистрация в A1 Wallet потребителите ще получават автоматичен мейл за успешна регистрация, в който ще бъде поместена кратка анкета, а след нейното попълване ще получат и ваучер за 3000 МB мобилен интернет с 30 дни валидност.

Сред нещата, които телекомът иска да научи с провеждането на анкетата са как потребителите биха използвали приложението, как оценяват процеса по регистрация, както и какви допълнителни функционалности биха желали да видят в него.

A1 Wallet е безплатно за изтегляне мобилно приложение, което е съвместимо с Android и с iOS устройства. С негова помощ


всеки смартфон може да се превърне в портфейл,

а плащанията стават още по-бързи и безопасни. С A1 Wallet потребителите могат да правят безконтактни плащания на ПОС терминал, да пазаруват онлайн със своята виртуалната карта, да съхраняват всички свои карти за лоялност, да разглеждат най-актуалните брошури за различни големи търговски обекти, да правят преводи по IBAN, както и да правят преводи на пари към други потребители на приложението само за секунди.

Потребителите на A1 Wallet могат да избират между два плана – безплатен Standard и платен – Premium, с който потребителите имат възможност за безплатно зареждане с банкова карта и безплатни IBAN преводи в лева и евро. Участието в анкетата и получаването на бонуса обаче не са обвързани по никакъв начин с покупка или използване на определен план.


Бонус 3000 MB валидни за 30 дни ще получат всички нови потребители

на приложението, които се регистрират в периода от 1 до 30 юни 2020 година и попълнят кратката анкета. Те ще получат имейл с кода на ваучера и указания за активацията му. Тъй като приложението е достъпно за клиенти на всички мобилни оператори, потребителите, които не са клиенти на А1, ще имат възможност да подарят своите мегабайти на свой близък с номер в мрежата на телекома.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.