Овен 21 март – 20 април

 

Хубаво е днес да изживеете нещо вълнуващо и да си позволите приключение, но във всеки момент не бива да губите чувството си за мярка. Лесно може да стане „от играчка-плачка”. Дайте си сметка докъде може да стигнете в шегата и кога тя ще се превърне в обида. Към обед Луната навлиза в Рак и заедно с планетите в Козирог задвижва тежки кармични аспекти спрямо вашето Слънце. Бъдете внимателни при пътувания, не поемайте излишен риск и натоварвания, които трудно ще понесете. Днес и наставленията трудно се понасят.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Още със ставането си пожелайте нещо на глас и до вечерта може да го имате или утрешният ден на Благовещение да ви донесе чаканата блага вест. Желателно е днес да си доставите радост за ума и релакс за сетивата. Посетете изложби и публични прояви, разходете се в парка, намерете мястото, където ще си починете от делничността. Не изпускайте благоприятната възможност да си признаете прегрешенията и да стопите дистанциите с близък. Ще се намери лек за всяка болка. Едно пътуване ще ви сдобри и сближи с някого.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден за пътувания, за приятелски и делови срещи. Пазете си документацията. Внимавайте кое къде оставяте и точно днес не унищожавайте писма и бележки, които пазите отдавна. Това, което изхвърлите или не му обърнете внимание, ще стане актуално и ще ви потрябва още утре. Благоприятен ден за почистване и пречистване. Навлизаме в деня на Феникса. Може да подновите стари връзки и стопирани в миналото проекти. Добре е за пътувания, командировки и огледи на терени. Приятел ще ви предложи нещо изгодно.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят започва с шеги и приятни разтоварващи моменти, но до вечерта нещо тежко и депресиращо като усещане и предчувствие се загнездва в отношенията. Луната навлиза в Рак и отключва тежки аспекти. Вероятни са проблеми във връзките, които може да доведат до прибързани раздели. Хубавото е, че правото и законът тази година работят във ваш интерес, така че лесно ще се справите с всяка неприятност. Това не значи, че трябва да сте невнимателни на пътя и в отношенията. Увеличете самоконтрола.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Каквото си пожелаете на глас тази сутрин, ще се сбъдне. Намерете дипломатичен начин да се справите с възникналите спорове у дома и на работното място. Не провокирайте околните с лични забележки и критика. Следобед се заемете със себе си, пригответе си сами лекарство, направете си оздравителни процедури. Вечерта ще се почувствате възродени и с лекота ще подновите стара връзка. Излизате от неудобен момент, в който е трябвало едновременно до критикувате и да се извинявате. Пътувайте, преместете се в нов дом.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Поспете повече, така ще избегнете неудобствата и проблемите, с които е заредено утрото. Родените в третата декада да не бързат, да не изнервят околните и обстановката и да внимават какво си пожелават. Към обед пътят пред вас се изчиства, срещате се с приятни хора на приятни места и се зареждате с положителна енергия. Сега е моментът да подновите връзка, която ви липсва, да се пречистите от греховете волни или неволни. Запалете свещ, мислено изгорете в пламъка всичко вредно и разболяващо.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Започвате този ден с усмивка и шега на нечий гръб. Ще има обидени и нещата да тръгнат наопаки. Бъдете пределно дипломатични и внимавайте, ако ще пътувате. До понеделник на обед в хороскопа ви ще се задвижат тежки аспекти. Не се препоръчва да отсъствате от дома и да пренебрегвате семейните задължения заради служебните или личните. Очертават се изневери. Едно отсъствие ще докара в дома ви чуждо присъствие. Намерете нужните думи и стопете дистанциите с партньорите. В този ден може да се намери лек за тежък проблем.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Бъдете внимателни, днес и случайно казаните слова ще се превърнат в истина. Денят сбъдва благите пожелания. Навлизате в силен период. До понеделник ще получите нещо желано и мечтано. Имате шанс да спечелите доверието на близки и приятели и на новите хора, с които ви сблъсква съдбата. Да не се лъже. В организма ни се включват фините енергии. С някакво шесто чувство разбирате кой от какво се нуждае и му го давате. Пътувайте водете преговори, огледайте имоти и терени. Ще се намери лекарство за всяка болест.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Не провокирайте близки и приятели. Смирете желанието да блеснете на нечий фон. Не изричайте тежки думи в момент на афект. В този ден всичко казано може да се сбъдне. Приключенията оставете за следобед. До обед рисковете са повече, проблемите се задълбочават, ако не сте далновидни и отстъпчиви. Пазете лични вещи и данни. Посетете тези, на които дължите жестове на внимание и обич. Стопете ледовете на миналите грешки, върнете се към нужните ви хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Контролирайте се максимално и внимавайте какво си пожелавате. Изреченото в момент на разправии ще се задълбочи. Марс от вашия знак е в опозиция на Луната от Рак. Трудно ще се разберете, още по-трудно ще тръгнете в една посока с любимите и децата. Ще се наложи да поставяте ултиматуми, а така скандалите са неизбежни. Обмислете вариантите, спомнете си миналото, не повтаряйте старите грешки. До понеделник на обед не взимайте окончателни решения, които ще разрушат семейния мир. Не е време за командировки и отсъствия.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Този ден ще сбъдне поне едно ваше желание и стремеж. Пътувайте, организирайте приятелски срещи и визити, участвайте в обществени събития и публични изяви. Много добре обмислете това, което ще кажете и признаете. В този ден ледовете може да се стопят от един жест и да се вледенят от дена дума само. Сега е моментът да се провеждат оздравителни процедури. Ще намерите нужното лекарство и лечебно за вас място. Сънищата ви ще се сбъднат, нужните ви хора ще се върнат, нови връзки ще ви зарадват и изпълнят с оптимизъм.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

За родените в последните дни на зодията денят започва рисково, с конфликти и скандал, който ще ви нарани и разочарова. Не ставайте рано и не започвайте с претенции. Към обед навлизаме в благ период, синхронен с утрешния ден на Благата вест. Ще имате приятни и ралаксиращи моменти. Пътувайте, разведрете обстановката с жестове на внимание към тези, които обичате и цените. До вечерта неприятностите може да се забравят и грешките да се простят. Постарайте се повече и в здравословен план. Направете си сами лекарство.

 

ЧРД

 

Личната ви година е двойка. Доверете се на надежден покровител и привлечете приятели за съвместна работа и живот. Сами трудно ще удържите на напъните на конкуренцията. Семейните и професионални задачи и отношения са противопоставени. Трябва да има на кого да разчитате на едното и на другото място. Това лято може да се разминете с почивката, отговорностите ви притискат.

Родените днес към обед са прекалено емоционални и първосигнални хора. Каквото им е на душата, това ще им е и на устата. Научете ги да контролират чувствата и да не споделят излишни неща. Трудно ще съвместяват семейните и професионални отношения. Ще трябва да правят повече жестове към близките, за да има мир и любов.

Заченатите днес ще бъдат борци за справедливост, лична и обществена свобода. Трудно ще се примиряват с ограниченията. Ще се стремят към природосъобразен начин на живот.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.