Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за директни срещи и предприемаческа дейност. Родените в първата декада ще имат повече стресови моменти, в които ще усетят доколко са актуални и може да се справят с настъпващите в живота и работата им промени. Ден и на доброволната жертва, на отказа от собственост или работа в името и за бъдещето на децата. На прага сте на революционни преустройства, които ще зарадват един и разсърдят друг. Ще се наложат болезнени избори. Не отлагайте нищо във времето, за да не влошите положението.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на пробив в посоката на личния ви интерес и амбиция. Всяка инициатива ще носи късмет и пари, ще ви устройва на по-добра и престижна позиция и ще ви се отплаща в бъдеще. Започнете нов бизнес проект, осъществете нови връзки, преговаряйте по всички важни въпроси и си гонете интереса. Денят се сързва с колесницата на победата, с шансът да преустроите така отношения и дейности, че да нямате проблеми в бъдеще. И не забравяйте юридическата обезпеченост. Подпишете точни договори и си защитете гърба.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки, за старт на нова бизнес програма, за поемане на умерени рискове и преход в нова среда. Не се колебайте да направите точно днес крачката, която обмисляте от доста време. Сега е момента да постъпите на нова работа, да поемете допълнителен трудов и бизнес ангажимент, който ще подобри материалното ви положение. В този ден може да се излекуват тежки болести на тялото и душата, да се намери изход от трудна ситуация, да се постигнат високи лични и политически цели.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре Луната е в конфликтна позиция в знака на Рака. Ще ви коства много непрежение, пари и усилия всичко, с което се захванете, но не бива да се отлага, ако нъжът вече е опрял до гърлото. Уредете въпроси от материален и наследствен характер, не позволявайте да ви притискат с изисквания. Намерете начин да се издължите, да направите крачка извън обтегната ситуация и да разрешите поне един наболял проблем. Не лъжете, казвайте частно как стоят нещата, дори това да се отрази болезнено на връзките ви.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на напредък и постижения. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще донесе късмет и ползи и ще ви вдигне рейтинга. Спазвайте законовите изисквания във всичко, с което се захващате. Пътувайте и водете разговори на четири очи. Може да поемете определени рискове и да направите крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Планирайте за утре разговор с капацитет в интересуващата ви област. Не си позволявайте изчакване. Ден за триумф и лично изцеление. Кръвта и връзките ви се пречистват.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако от доста време сте чакали благоприятното време за старт в определена посока сега е момента. Днес е добре да се направят всякакъв вид промени, реконструкции и преустройства, които ще помогнат да влезете в нова среда, да решите наболелите проблеми, да стартирате нова делова и творческа инициатива. Влезте в битките, които все отлагате. Обединете интересите си в нов екип. Работете синхронно с проверени в годините хора и нещата ще се получат. Ден за подвизи и лични рекорди. Всяка цел е лесно достижима, опитайте.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък ден за родените в първата декада. Нещо, което от доста време отлагате вече ще изисква личната ви намеса и непоколебимо решение. Ден за промени в начина ви на работа и живот. Ще бъдете притиснати от съдбата да направите болезнен избор. Поемете рискове в границите на нормалното. Може да се наложи да се откажете от имот или територия в името на децата. Предстои смяна на караула в живота ви. Ще се появи този, с когото в бъдеще ще трябва да се съобразявате и дано това са любимите ви деца и внуци.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре ще направите скок напред в нова и благодатна за бъдещето ви посока. Не се клебайте да си поемете рисковете и отговорноста. Може да започнете нова работа или да ви повишат. Ще се променят отношенията у дома и в екипа, в който работите. Ще изплувате от блатото на неангажираноста, ще ви забележат и оценят. Този ден може да ви направи герои, стига да проявите повече усилия и творчека активност. Време е да започнете нов живот с нови хора и на ново място. Не си изпускайте шансовете, действайте активно.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят може да започне с проблеми, но от обед ще ги решавате с лекота. Ще получите предложения и покани и нов път в живота ви ще се отвори. Пътувайте с наземен транспорт, търсете начин за нови връзки и запознанства, от които в бъдеще ще произлезе и нова бизнес инициатива. Направете крачката, от която сте се притеснявали. Всичко ще тръгне успешно и в бъдеще ще се стабилизира. Не товарете стомаха, проведете прочистващи и разчистващи пътя и тялото ви процедури. Не се съмнявайте в успеха си и той ще дойде.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден и натоварен ден за родените в първата декада. Утре и останалите ще се поизпотят. Не оставайте в старата позиция, а колкото и да е трудно направете решителна крачка напред. Покажете обич и съпричастност. Участвайте в общи лични и делови проекти. Ден на доброволната жертва и отказа от собственост. Уредете децата с наследство. Бъдете чисти и не лъжете никого за нищо. По-добре замълчете, ако друго не може да се направи. Този ден може да ви донесе и голяма радост, но отговорностите ще са повече.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Победоносен и творчески ден, в който е добре да разгърнете до карай сили и възможности, да покажете какво искате и докъде може да стигнете. Ден за подвизи и лични рекорди, за участия в състезания и конкурси. С лекота ще се справите с поставените задачи, ще излезете с чест от всяка битка и ще привлечете спонсори. Не се колебайте да защитите нечие достойнство и взаимен интерес. Влезте в нова среда и в нова група по интереси. Пътувайте, направете огледи на места и терени, пазарете се, участвайте в посреднически услуги.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за пътувания, за миграция и емиграция, за поглед встрани от отъпканата до момента посока. Време е да се отделите от мама и тате и да подтикнете порасналите си деца към подобни действия. Всяка крачка ще бъде успешна, ще позволи в бъдще да разгърнете таланти и възможности, да намерите нова работа и да постигнете повече в старата. Ден и за предприемаческа дейнст на границата с риска. Време е да почукате на определена врата. Със сигурност ще ви отворят и в любовта.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Натоварването ви е максимално, но и придобивките ще са повече. Така ще си осигурите база за промени, пътувания и нов начин на живот в следващата година, която ще ви донесе смяна на посоката, отношенията и семейните връзки. Търсете допълнителна работа. В бъдеще тя може да носи повече доходи.

Родените днес са защитени от провидението и съдбата. Ще постигнат максималното в средата си, ще са водачи на общественото мнение и на колектива, в който ще учат и работят. Ще водят битки за новия ред и няма да се спрат докато не постигнат каквото искат. Враговете им не могат да ги спрат и елиминират.

Заченатите днес ще бъдат поети, с нежна и ранима душа. Ще бъдат изключително трудолюбиви и настойчиви в амбициите си. Ще живеят дълго и ще се радват на плодовете на труда си.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Фенове от 5 страни аплодираха Венсан Винел в Благоевград

„Всичко дължа на моите френски родители, на труда и късмета си, както и на таланта си!“ – това каза вчера 22-годишния българин от Париж Венсан Винел преди да излезе на сцената. Знам само, че когато съм бил на три години съм осиновен от Дом за сираци в Свиленград. В книгата, в този дом съм бил записан с името Сидер, друго нищо не знам за българското си потекло.

Прочута лондонска галерия с изложба на Вежди Рашидов

Изложба на Вежди Рашидов се открива в прочутата лондонска галерия „Галиарди“ на 10 юли. Тя е по покана на ръководството на това изключително престижно пространство за изкуство в Европа. Българският скулптор, който има над 50 самостоятелни експозиции в целия свят, ще представи в „Галиарди“ 44 свои пластики и рисунки.

Обраха Наско Месечков докато спи

Хореографът Атанас Месечков, когото по-паметливите зрители помнят от дните му в риалити формати като Dancing Stars и VIP Dance, стана жертва на крадци. Инцидентът се случил преди близо две седмици, като нежеланите гости се промъкнали в дома на танцьора, докато той и семейството му спали.