Снимки

Портфейлите стават все ненужни в наши дни, тъй като смартфоните все повече заменят парите и картие, но Volterman е последният опит да се запази портфейлът в 21-ви век. Освен че действа като допълнителна батерия и точка за Wi-Fi, интелигентният портфейл включва и някои интересни защитни елементи, в случай че бъде откраднат от джебчии.

Сдвояване на портфейл със смартфон или добавяне на възможност за GPS проследяване не са нововъведения в света на интелигентните портфейли. Volterman включва и двете функции в дизайна си, като портфейлът или телефонът сигнализират, ако забравите едно двете. GPS проследяването позволява да се следва портфейла в реално време, ако бъде откраднат или изгубен.


Най-новата част на Volterman е малката камера, вградена в него. Ако портфейлът бъде откраднат и влезе в режим изгуен, камерата тайно ще заснеме крадеца и всеки, който го отваря. Снимките незабавно се изпращат до сдвоения смартфон, което означава, че не само може да се проследи къде се намира портфейлът в реално време, но също така да се види как крадецът го взима. Това е възможно благодарение на вградената в портфейла SIM карта, която позволява и телефона да бъде проследен чрез уеб сайта на Volterman.


Таксите за GPS проследяване и изпращане на снимки до сървъра на Volterman са покрити от цена, но портфейлът може да действа и като точка за Wi-Fi, която струва допълнително. Компанията казва, че портфейлът автоматично ще се свързва с локални мрежи в 98 държави, но в момента точните тарифи за всяка държава не са ясни. Volterman обаче твърди, че таксите ще бъдат по-евтини от роуминга за данни, като се очаква да са около $15 за 1 GB.


Друга функция е вградената батерия, която може да зарежда устройства с кабел или безжично.
Volterman се предлага в три различни размера: малък модел на картодържател за $ 98 с 2.000 mAh батерия, стандартен портфейл с 2.600-mAh за $ 135 или по-голям размер на пътуване срещу $ 157 с 5000 mAh.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

S-500 може да изгражда 26 етажни структури

Най-големият строителен 3D принтер в света

S-500 може да изгражда 26 етажни структури

Руска компания представи най-големия строителен 3D принтер в света, способен да отпечата шест етажа сграда, преди да реагират местните власти. Принтерът S-500 е разработка на строителната групата АТМ - СПЕЦАВИА.

BlackFly излита вертикално и без разрешително

НЛО или лично въздушно превозно средство

BlackFly излита вертикално и без разрешително

Авиационната компания Opener Inc. представи новия си едноместен самолет BlackFly, който е Персонално въздушно превозно средство (Personal Aerial Vehicle) и първият в света ултра лек, изцяло електрически самолет с вертикално излитане и кацане (VTOL).