Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за активност по всички фронтове на живота. Сега е момента да стартирате новите си начинания, да представите готовите проекти за одобрение пред шефове и комисии и да си гоните интереса. Намерете време за веселба, за срещи носещи разведряване на обстановката и отношенията у дома или на работното място. Денят стимулира емоциите, кара ви да се решите на крачка, която не се прави всеки ден. Сключените бракове ще бъдат покровителствани от висшата любов. Изненадайте любимия, направете му предложение.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Телецът рядко губи чувството си за мярка и това го спасява от неприятности и разходи, но в днешния ден и това може да ви се случи. Ще го ударите на веселба, на песни и танци по значителни или незначителни поводи. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, забравяте дадените пред себи си или пред някой друг обещания и нагазвате в непознати води. Вероятни са нови срещи и запознанства, поява на хора, които за дълго или завинаги ще останат в живота ви. Няма лошо, това е благословен от любовта ден.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете внимателни и не губете по никакъв повод чувството си за мярка в труден и критичен момент. Ще попадате в ситуации, в които може да отидете в крайности. Не посягайте към стимулантите, не променяйте лекарствени дози. Някой ще почерпи, а вие може хубавичко да се накиснете, да кажете и да направите нещо, което да се отрази негативно на бъдещите ви планове и личен живот. Старайте се да останете трезви при всяко положение. Мислете, реагирайте и провеждайте личната си политика, независимо какво се случва наоколо.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Имате избор да направите силен професионален ход или предложение за брак. Някой ще се справи много добре и в двете посоки и ще обере овациите. Високо енергиен ден, в който е добре да се стартират нови замисли и начинания, на които ще се крепи бизнесът и партньорските ви връзки. Вечерта ще ви посети личната ви муза. Ще ви осени някакво особено вдъхновение, ще намерите изход от всяко тежко положение. Луна и Нептун сключват брилянтен аспект с Венера от вашия знак. Хората на изкуството ще бъдат очаровани и стимулирани.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Осигурете си стабилна база за развитие. Сега е момента за нови начинания, за срещи и преговори, за запознанства, сватби и годежи. Разширявате пълномощията си в средата, в която се изявявате. До вечерта ще напипате водещата нишка, която ще ви изведе от лабиринта, в който другите се лутат. Ще намерите начин да излезете с чест от неприятни ситуации, ще имате повод да почерпите, ако не за друго поне за рожден ден. Изискването е да контролирате всяка минута и да сте готови за мълниеносна реакция, ако нещо желано се появи.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август – 22 септември

Веселието при вас може да прерасне в открито буйство и в скандал, ако не дозирате отношенията си. Внимавайте при всяка крачка и публична изява. Ако стартирате нов бизнес с голяма вероятност ще работите за друг и дано това са децата ви, семейството и най-близките ви хора. Загубата на чувството за мярка ще ви отведе не там, където трябва и не при когото сте обещали. Внимавайте с лекарства и алкохол, с любовното и емоционално опиянение. Вечерта може да ви хрумнат блестящи идеи. Не ги споделяйте, ще ви ги откраднат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят се покровителства от висшата любов. Не е все едно на кого ще кажете две добри думи или двете любовни слова. Не са изключени изневери и изневеряване на собствения ви стил на поведение и начин на живот. Не правете това, което сте си обещали да не повтаряте, но ако решите да направите предложение този път връзката ви ще е стабилна. Лесно се излиза от коловоза, а после трудно ще влезете обратно в ежедневните дела. Ако сте сънували неприятен сън, това е знак, че е дошло време за промени. Не пропускайте момента.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В този ден лесно се разкрепостяваме, лесно прескачаме преградите, лесно се решаваме на крачка, която не правим всеки ден. Не се ограничавайте, действайте в посоката, която ви привлича, в която се чувствате силни, можещи, знаещи и обичащи. Направете предложение за брак, за обща работа и професионален съюз. Сключените договори ще са успешни и дълготрайни, ще определят в бъдеще посока на личен просперитет и професионална реализация. До вечерта ще ви хрумнат блестящи идеи.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

При вас желанието да се разкрепостите и излезете от рамките на ограниченията, в които сте поставени може да ви донесе доста главоболия. Родените в първата декада са в трудна позиция. Не бива да се поемат излишни рискове, независимо кой и как ви провокира и какво ви обещава. Внимавайте с алкохола и стимулантите, не променяйте дозировката на лекарства. Една споделена идея може да ви докара неприятности. Пазете свои и чужди тайни. Патентовайте проектите си преди да ги представите пред публика или за одобрение.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Добре е днес да наблегнете повече на работата, но и любовта няма да ви остави на мира. Не се заплитайте в интриги и връзки на работното място. Определете приоритетите и тръгнете в една от двете посоки, но не и в двете едновременно. Това би ви донесло куп нерешени проблеми и нереални връзки. Неблагоприятен момент за командировка с колеги и колежки. Контролирайте се максимално, използвайте емоционалния си заряд повече за творчество и активна професионална дейност. Ще генерирате чудесни и печеливши бизнес идеи.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Още със ставането определете посоката, в която ще се движите и най-важните си приоритети. До вечерта ще се случват събития, които ще ви вадят от рамките, ще ви провокират да направите крачка встрани от установената пътека. Днес сте в ролята на Червената шапчица. Вървете си по пътя и не обръщайте внимание на светкащите погледи наоколо. Ще попаднете в изкушаващи обстоятелства, които може и прибързано да ви оженят. Няма лошо, ако и това е част от програмата ви. Лесно се отхвърлят и приемат зависимости.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Луната навлиза във вашия знак и до вечерта ще бъде в съвпад с Нептун. Като горна октава на Венера тази планета отговаря за висшата любов и гениалното вдъхновение, които понякога неочаквано ни осеняват. Ще се радвате на любов и признание на труда си. Чудесен момент за предложения, за представяне на изобретения и продукти, които може да донесат допълнителни доходи. Бъдете особено внимателни с кого и за какво преговаряте. Може да станете жертва на измами. Нептун отговаря и за големите ни илюзии.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Настава време за лична и професионална инвентаризация. Преключете навреме с уговорената работа и ще се радвате на награди, пари и предложения в бъдеще. Това е година синхронна с есента. Отивате към обиране на реколтата на девет годишно старание. Дипомирайте се. 2018 г. ще постави ново начало.

Родените днес се раждат с дарба, която може да ги позлати и прослави. Ще имат публичен успех, вродена артистичност и музикалност. Това са стари духове, които в този живот ще оберат наградите от старанието си в миналите си животи.

Заченатите днес ще изживеят ярък живот, ще минат като метеор и в живота на околните, ще са пътеводната светлина, която ще ни кара да си пожелаваме нещо красиво и хубаво. Направете бебето в приятна атмосфера. Не прекалявайте с алкохола, за да не изкривите съдбата на тези деца.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Джери О'Конъл: Работим по втори сезон на „Картър“

България беше една от първите държави, в които се състоя премиерата на сериала на AXN „Картър“, който все още дори не е тръгнал в Америка. Малко след като поредицата се завъртя в родния ефир „Монитор“ успя да разпита главния актьор Джери О'Конъл за най-интересното от снимачната площадка и извън нея.

Росен Плевнелиев и Деси Банова чакат момченце

Президентът Росен Плевнелиев и доскорошната водеща на прогнозата за времето Деси Банова ще стават родители на момченце. Щастливата двойка ще посрещне общия си наследник на бял свят през септември.

Катя Попов свири на цигулка от небето

Една от най-успешните ни цигуларки зад граница - Катя Попов, изгуби битката с рака. За смъртта на красивата българка съобщиха близките й в социалните мрежи. Катя, която е майка на две деца, се бори с коварната болест в продължение на три години.