Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес може да печелите и да имате ползи, ако работите в екип. Самостоятелните ви инициативи ще зациклят и ще бъдат подложени на атака от страна на обединената конкуренция. Ден на доброволната жертва и на отказа от собственост в името на децата. Може да се решите на процедура с цел унаследяване. Ще се почувствате притеснени и притиснати. Добре е да се посъветвате с юридически консултант. Ден на преустройство. Усеща се, че идват промени. Може да не сте съгласни с някои от тях, но се пригответе да давате.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за пътуване, за преговори, за обсъждане на новите сделки и проекти, както и цените на новите услуги. Може да се поемат умерени рискове. Постарайте се да сте изрядни в юридически план и подгответе данъчните декларации. Тази година няма да се изплъзнете от данъчните, а в днешния ден е вероятно да разберете, че и чужда сметка трябва да платите. Каквото искате да стане и тръгне успешно включете го в колективна инициатива. Соловите ви акции няма да са толкова успешни. Действайте в комбина със силните на деня.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Този ден е свързан с колесницата на победата, с възможност за пътувания и делови срещи, които ще отрищят личната ви инициатива и ще помогнат да осъществите отдавна набелязани цели. Водете преговори, търсете начин за печалби и внедряване в престижна среда. Помогнете на децата и близките, да получат стимул, да намерят по-добра работа и да се почувстват обгрижени и щастливи. Може да се намери лекарство за тежка болест и да се преодолеят всякакви различия.

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Бъдете внимателни при пътувания, сделки и делови контакти. Днес може да се постигне много, но и цената, която ще се плати за всичко е висока. Изискването е да бъдете справедливи в разпределянето на задълженията и благата. Не подценявайте никого, постарайте се да действате обективно, да не си изпускате шансовете, но и да не притискате прекалено хората, от които очаквате някакви услуги. Този ден изисква движение напред и нагоре. Не поглеждайте назад, независимо колко ви е трудно. Не товарете бъбреците и стомаха.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Действайте амбициозно и не се отказвайте от нито една цел. Добре е да се рискува умерено, да се поеме отговорност за дела и проекти, от които ще дойдат придобивки. Ден, в който Лъвът проявява с пълна сила лидерските си качества. Организирайте съвместни делови и творчески инициативи, уредете сделка, направете поръчки и осигурете доставки. Чудесно е да се започне нова работа, на ново място и в нов колектив. Ден за революционни преустройства в работата и в начина ви на живот. Стартирайте отдавна подготвената програма.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за пътувания, за директни преговори на място и предприемаческа дейност на границата с риска. Стартирайте нов проект и започнете нова работа. Обадете се на тези, с които смятате да вървите напред в бъдещите творчески инициативи. Сега е момента да се подпишат нови договори и да се направят планираните преустройства, с които ще си улесните работата. Явете се на конкурси, опитайте си късмета и в област, в която още не сте достатъчно добри. В процеса на работа ще се научите. Не лъжете, по добре си замълчете.

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят изисква взимане на бързи и тежки решения. Трудно ще удовлетворите едновременно своите и партньорските интереси. Очертават се сблъсъци на мнения и позиции, които вредят и на двете страни. Направете нужните компромиси, за да не се възползват трети лица от несъгласуваните ви действия. Ден на доброволната жертва. Старите отстъпват място, имоти и терени на младите. Ще се наложат промени и реконструкции у дома и на работното ви място. Направете реформите, които ще ви улеснят. Без отстъпки няма да минете.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на напредък и постижения, които ще определят нова посока на развитие и взаимност. Чудесен момент за преместване на нова работа и уреждане на ново семейно гнездо. Мислете и действайте в перспектива на всички нива в живота си. Очакват ви победи и придобивки, възможности за участие в престижни дейности и начинания, от които идват допълнителни печалби. Може да намерите лек за тежка болест и по някакъв магичен начин да излекувате липсата на късмет до момента. Сключените договори ще носят пари и ползи.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Имайте предвид, че на 11-и планетата на бизнес иницитивата Меркурий ще напусне вашия знак. Използвайте тези три дни за активни действия и начинания в избраната посока. Шансовете ви за повишение и нова работа са големи. Активизирайте се максимално в днешния ден, проведете проучващи и опипващи почвата разговори, а ако вече сте уговорили нещата сключете без протакане новите договори. Този ден ще ви помогне да изплувате от период на объркване и зацикляне. На хоризонта се задава и нова любов.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще ви е трудно. Денят изисква активни действия в посока на личния ви интерес, но точно в този момент на врата ви висят децата и близките, отговорностите ви са максимални и трудно ще се справите с работата. Концентрирайте се максимално и не изпускайте инициативата от ръцете си, за да не изпуснете и повишението, което се задава. Конкуренцията е убийствена, нужни са преустройства и промени в графика ви, за да успеете и да сте в час с изискванията на шефовете. Бъдете внимателни с документи и пари.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте, уредете срещи и разговори с бъдещи и настоящи партньори. Сега е момента да подпишете и новите си договори за годината. Обадете се на посредници и бизнес партньори и подновете взаимно изгодните връзки. Ден за подвизи и лични рекорди. Не си спестявайте усилия, явете се на конкурси и прослушвания, търсете начин да се внедрите на по-добро място. В момента конкуренцията ви набира скорост. Без добра подготовка и амбиция нямате шанс. Може да намерите лек за болестен или душевен проблем.

Работа - 5

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Уговореното днес ще донесе ползи и предимства, както и допълнителни пари на 11-и. Ще привлечете спонсор. Активизирайте се максимално, гонете си интереса, не се давайте без бой както в работата, така и в партньрските връзки. Направете предложение, организирайте пътувания и директни срещи с тези, с които предстои да работите и движите заедно нещо важно. Ще си проличат хората способни да побеждават, а както се знае победителите не ги съдят. Ще ви бъдат простени някои нарушения, ако се справите добре.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е 11, не я превръщайте в двойка. 11 е чилото на Христос и на духовноста, а двойката сваля нивото до матералните неща, до страха да не загубиш връзки и работа. Добре е да започнете полезен за обществото проект или дейност, от която повече хора ще получват облаги. В следващата година ви предстои преход в нова среда и на нова работа.
Родените днес са призвани да променят този свят, да наложат нови закони и отношения. Това са откриватели в нови посоки на опитност. Ще участват в мисии, може би и на Марс. Да не забравяме, че Марс и Юпитер-големият покровител са в съвпад в хороскопа им. Тези деца са първопроходчици в новата епоха. За тях няма невъзможни неща. Ще се научат да пазят тайни.
Днес ще се зачеват поети и рицари, хора умеещи да ни въздействат емоционално и да ни увличат в посоката, в която са избрали да вървят. Много опасности ги чакат в живота.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.