Овен 21 март – 20 април

Днес и утре проблемите ви на работното място са почти сигурни. Бъдете внимателни днес от обед до утре на обед, когато енергетиката ще е особно неблагоприятна и вредна. Не бързайте с промените на работното място, с ненужните професионални и политически двубои. Нищо ново да не се започва. Ако все пак нещо неотложно трябва да се свърши уредете го по най-бързия начин до обед. Контролирайте емоциите и не позволявате да ви провокират. Някой ще се опита да използва като таран за амбиците си личния ви ентусиазъм.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре късметът работи за вас. Вероятно е да елиминирате основен конкурент и да бъдете предпочетени на конкурси. Препоръчват се публични изяви. Планирайте пътувания и директни срещи с тези, с които утре ще продължите заедно напред. Може и да не вярвате, но сънищата от тази сутрин намекват за истинското ви предназначение в този живот и ще се сбъднат. Енергийният ви потенциал нараства и утре вечер ще изригне като фонтан от страсти и чувства. Дано имате с кого да ги споделите. Ще се отвори шанс и за нова работа.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Важното свършете до обед, когато действа блага и пречистваща енергетика. Ще срещате дейни и благоразположени хора, които може да ви направят услуга като част от задълженията им. Намерете време да изчистите отношенията си от лъжи и прегрешения. Едно признание ще отвори железни врати. Пътувайте, засвидетелствайте някому цялото си уважение и обич. От обед до утре на обед властват тъмни сили, които ще се опитат да ви вкарат в схеми и опасни връзки. Не променяйте плановете си, както и набелязаните маршрути.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре може да си докарате доста главоболия, ако не контролирате емоциите и не спазвате правилата. Очаквайте удари под кръста както на работното място, така и в отношенията с близки и приятели. Не планирайте участия в екстремни спортове и мероприятия, които може да ви изложат на опасност. Каквото загубите до утре на обед трудно ще възстановите. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена, днес то може да бъде погрешно. Не подписвайте нови договори и не започвайте нова връзка.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не се и опитвайте да прокарвате нови идеи или закони. Днес действа точната опозиция между Юпитер и Уран. Ще има опити да се върнат стари закони и предписания, да се отнемат права и придобивки, да се откажат уговорени преди срещи и договори. Трудно ще се приемат всякакъв тип новости. Отстъпваме от някои позиции. До обед може да се справите сами, но следобед тъмните сили ще се организират и до утре на обед ще ви е трудно, ако нямате нужните защити. Плутон тръгва директно, отприщва потенциал и за ответен удар.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес битките на другите работят за вашия интерес. Ще ви търсят за съдействие за ремонти и поправки, за капацитетно мнение и приятелска подкрепа. До обед направете каквото можете за себе си и важните за вас хора, но след това до утре на обед пипайте много внимателно, за да не се свържете с нелояни и опасни хора. Очертават се проблеми в любовта и връзките още тази вечер. Утре Венера от Дева ще застане в точна опозиця на Нептун от Риби. Бъдете много вниматални, не споделяйте артистичните си и худажествени идеи в суров вид.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Планетата на правото и закона Юпитер от знака на Везните днес е в точна опозиция на Уран-символа на новата епоха на Водолея. В такъв момент нищо прогресивно не може да се прокара като закони, идеи и разпореждания. Вероятно е и вие да се върнете крачка назад, да загубите извоювани права или да се предадете без битка на тези, които управляват статуквото. Всичко, което се вземе като решения ще работи за миналото и ще подкопава прогресивните идеи на младите, които окончателно ще стегнат куфарите за чужбина.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес може да усетите, че нищо не е загубено, че има шанс нещата да се променят, когато стигнат до невъзможност да се живее и работи по старому. Този ден ще ви даде възможност да се намесвате тихо и без много шум в една ситуация, която изглежда предопределена. Никак не е изключено заминаващите в чужбина да направят там правителство, което да действа в изгнание. Имаме си цар в изгнание, защо да си нямаме и такова правителство. Опитайте и вие да действате повече с дистанционното в този объркан и регресивен ден.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

Ден за прочистване от греховете и отстраняване на шлаката. Ще се случват събития оформящи двата основни лагера на защитниците на миналото и на бъдещето. До момента може и да не е било ясно кой накъде бие и води, но този ден ще разкрие картите. Взетите решеня в законов план ще са опит да се задържи статуквото и да се попречи на прогреса. Не взимайте важни решения, особено за бъдещето на децата си. Оставете те да преценят какво искат. От обед до утре на обед действа денят на прилепа. Всичко се прави на тъмно.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Плутон от вашия знак днес тръгва в директна посока и задвижва дълбоко скривани и подтискани сили. Битката между бъдещето и миналото ни се изостря и с опозицията на Уран и Юпитер, която ще действа пречупващо на амбициите ви. Очаквайте опити за груба намеса в делата ви или опит да ви стоварят чужда отговорност. Има вероятност натрупаната енергия да избие нанякъде. Все пак Плутон е символ едновременно на бомбата и на реактора. Дано стихийните сили в нас и около нас бъдат овладяни и послужат за мирни цели.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес вашата управляваща планета Уран е в точна опозиция на Юпитер от знака на Везните. Не сърдете Темида, спазвайте законите и точно днес не се борете с вятърните мелници на стария ред, който прави последни опити да задържи статуквото. Приетите разпоредби ще ни отклояват от правилния път. Не взимайте важни решения за себе си и за децата. По възможност не водете дела и не влизайте в разправии. До утре на обед ограничете контакти и запознанства. Нищо ново да не се започва. Обърнете се към по-духовни занимания.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Важното днес е да не се отклоняваш от избраната в предните дни посока. Очаквайте опити за намеса. Не променяйте планове и намерания под натиск. Конкуренцията ще направи опит да се добере до това, което сте създали като марка, идея и проект. Нищо да не се споделя. До утре на обед е добре да не влизате в преговори по важни делови въпроси. Контролирайте емоциите. Не се опитвайте на никому нищо да доказвате. Може да се преместите на място, където имате усещането, че ще се чувствате по-добре. Следете знаците на съдбата.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. Може би вече сте двама и чакате третия. Благоприятна година за обединение на сили, ресурси и интереси. Концентрирайте се над новозавладените в предната година права и територии на влияние. Разполагате с юридически защити до октомври. Планирайте преход в нова среда за 2018 г.

Родените днес са белязани с опозицията на Юпитер и Уран, както и с енергията за регенерация на тръгващия директно Плутон. Тези аспекти ще ги поставят като арбитри между старото, което си отива и новото, което предстои. Точно те ще задействат латентните възраждащи плутонови сили, които ще променят света.

Зеченатите до обед ще имат ярък живот и защити от провидението. Не се доближавайте след това до партньора. Заченатите от обед до утре на обед ще бъдат натоварени с опасна и тежка карма. 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.