Снимки

Овен 21 март – 20 април

На 30-и до обед направете поне едно добро дело. Активната работа оставете за след това. Очертават се предимства за тези, които имат професионални ангажименти. Ще се окажете незаменими и ценни в дейностите и услугите, които вършите. 31-ви е денят на колелото. Което е било отдолу, тръгва вече нагоре. Ако сте занемарили външния си вид, сега е моментът да се направите красиви. Полезните вещества и козметични средства лесно се усвояват. В този ден има някаква особена магическа и регенерираща сила. Опитайте да се измъкнете от кожата на делничността и бъдете неотразими в новогодишната нощ. На 1-ви е добре да се срещнете с приятели, но ако може срещите да траят до залеза. След това се изключете от хорския шум и не влизайте в остри сблъсъци на интереси. На 2-ри апетитите са огромни. Уран от вашия знак тръгва в директна посока, а това ще отвори път за промени и нововъведения в работата и в начина ви на живот. 3-ти е ден на примирие. Енергията е балансирана, отношенията също не бива да излизат от рамките на добрия тон. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Всичко да се дели по братски и по равно. На 4-ти може да имате първото делово предложение за годината, което не бива да се пропуска и да не му се отделя нужното внимание. Ще получавате вести и информации, за които ще почерпите. В петък всеки се затваря в черупката си. Срещате ледени сърца, претенциите се засилват.

 

Телец 21 април – 20 май

На 30-и сутринта свършете нещо важно за близък, който не може да се оправи сам. След това сте свободни да пътувате, да се готвите за приятните моменти с приятели и да свършите нещо, което е важно за вас самите. От обед до неделя на обед намерете време за личните си нужди. Идете на фитнес, сауна и масаж. Позволете си оздравителни и разкрасителни процедури, тествайте нова козметика. Вероятно е да получите нова информация или покана, които ще променят намеренията ви по празниците. Ще посрещнете новата година, решени на големи битки и победили страховете си. На 1-ви до ранния следобед организирайте срещи със семействата и с групата ви по интереси. Сега е моментът да се правят първите уговорки за старта на новите инициативи. Пълнолунието и тръгващият директно Уран генерират нови идеи и тенденции. На 2-ри искаме много повече, отколкото заслужаваме или другите са склонни и могат да ни дадат. Засилват се претенциите. Не започвайте първи скандала, който ще се разрасне и болезнено ще ви засегне. Чак вечерта постигате балансираност на отношенията. 3-ти ще мине под флага на взаимното зачитане. На 4-ти ще получите покани, за които ще почерпите, но не и в момента. Първо ще трябва да уредите това, което сте пропуснали. 5-и носи победа на личната ви амбиция. За 6-и нищо важно да не се планира.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 30-и сутринта Луната навлиза във вашия знак. Гответе се за пътувания, покани и промени. Добре е до обед да направите неща, за които някой ви моли и да обгрижите изпадналите в нужда. След това до 2-ри не се занимавайте с нищо сериозно и отговорно. Нека неделният ден мине под флага на личните нужди, на желанието да изглеждате добре и да привлечете погледите. Направете си лечебни и козметични процедури, променете прическата си. Някой ще си направи и впечатляващ костюм за вечерта. На 1-ви тръбачът-съдба свири сбор и събира под знамената на личните ни интереси хората, с които искаме да живеем, да работим и да вървим напред. Чудесен момент за приятелски и роднински срещи. Обменят се новите идеи и решения за следващите дни и месеци. На 2-ри тръгващият директно Уран залага и новите тенденции за общото ни бъдеще в световен план. Ще се случват събития, които ще променят посоката и избора на световните лидери. Пълнолунието превъзбужда и вади на показ реваншистки стремежи. Но още на 3-ти обстановката се успокоява, действията ви ще бъдат много по-дипломатични и балансирани. Ще се разберете по спорните въпроси. 4-ти е ден за предложения и сключване на договори. Ще се случват събития, за които ще почерпите. От 5-и навлизате в труден тридневен период. Притискат ви с изисквания.

 

Рак 22 юни - 21 юли

В събота до обед дай и ще получиш. Ден на откровение за правилния път и за отношенията ви с околните. Мислите са насочени повече към близките, към нуждите на семейството и децата, както и към подсигуряващите ги фактори. На 31-ви е време да помислите за себе си, да си направите някои процедури, да отидете на фризьор и да изпробвате нова козметика. На 1-ви Луната навлиза в знака на трона си Рака. Посетете близки и роднини, честитете си Нова година. Бъдете дипломатични, пазете свои и чужди тайни. Има опасност да се развихри компроматна война. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. На 2-ри вървите против любовта и чувствата си към някого. Това е денят на огромните апетити, които ще ви накарат да прескочите определени рамки в отношенията и да нарушите дадените обещания. Луната от вашия знак е в опозиция на Слънце, Венера и Плутон от знака на Козирога. Аспектът носи проблеми в любовта и връзките, води ви към изневери и позволява да научите за такива. Каквото се развали в тези дни, трудно ще се оправи, особено отношенията с партньора. На 3-ти постепенно ситуацията се умиротворява. На 4-ти стартирайте нови инициативи. Гответе се за битки. На 5-и всеки ще получи по заслуги. Предстои преобразяване, промяна в личния ви статус и в професионалните отношения.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 30-и до обед не се занимавайте с делови задачи. Родените в третата декада ще изпуснат контрола над ситуацията, ако не обърнат внимание на нуждите на близките. Следобед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Затваря се един цикъл от живота ни, преминаваме на нова навивка на развитие, която ще ви изправи пред известни юридически проблеми. Помислете как да уредите имотни и наследствени въпроси. На 31-ви се занимавайте повече с визията си, направете се красиви за вечерта. Вероятно е да бъдете на две места и да посетите две приятелски и роднински сбирки. На 1-ви съберете групата си по интереси и потренирайте с децата. На 2-ри се пазете от вмешателства, не предизвиквайте и не влизайте в конфликти. Претенциите са огромни. Не започвайте нищо ново, за да не бъдете провокирани. На 3-ти Луната навлиза в Лъв. Тонът на разговорите става по-дипломатичен. Ще намерите правилния път в отношенията и ще обедините общите интереси. В този ден ще си проличи кой е определен да бъде шефа и организатора на дейности и работни програми. Чакайте повишение или предложение за престижна работа. На 4-ти може да започнете нова инициатива и да придобиете повече права. Ден на виното и камбаната. Почерпете за придобивките и предложенията. 5-и е ден на маскарада, дано успеете да отсеете приятелите от враговете.

 

Дева 23 август – 22 септември

В началото на деня имате шанс да получите каквото искате и ви е нужно. Ще се обадят тези, които ви обичат и ценят. Към обед поне един прозорец от възможности ще се затвори и дано до този момент сте уредили и подредили програмата си по празниците. Ще се появи стар проблем, ще се наложи да се отказвате от едно и прибързано да се съгласявате с друго предложение или покана. Качвате кръвното и адреналина и в неделния ден, когато ще се грижите за чужди интереси и удобства, а за вашите няма да има кой да помисли. Поне час отделете за себе си. И въпреки натоварената си програма, не пропускайте да се направите красиви. В новогодишната нощ може да се случи нещо магическо, което да ви преобрази и да отхвърли от вас тежестите на миналото. На 1-ви поспете, не позволявайте да ви атакуват рано с претенции към личните ви отговорности. Към обед навлизате в силен период, проблемите се забравят, срещате се с приятели и прекарвате чудесни мигове заедно. Правят се първите уговорки за бъдещето, планират се срещи и начинания. На 2-ри бъдете внимателни, отдръпнете се, контролирайте апетитите. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. На 3-ти постигате примирие и на 4-ти правите крачка към нова дейност или работна връзка. На 5-и ще получите и първото изгодно предложение. Луната навлиза в Дева. Тръгвате по нов път.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Нека 30-и да започне с прояви на загриженост за близките. Към възникналите проблеми се отнесете спокойно и до обед ще ги разрешите. Планирайте до утре на обед разкрасителни процедури. Доставете си радост за сетивата, идете на сауна и масаж. Няма значение кой какви претенции има към вас, позволете си релакс. Пътувайте. Добре е да изкарате празниците на място, където друг ще сервира и отсервира, а вие ще се наслаждавате на удобства. Ако семейни проблеми не позволяват или децата са малки, направете така, че всички да се почувстват удобно и да се радват на приятни моменти. И като се събудите на 1-ви, знайте, че към обед навлизате в труден период, в който проблеми и отговорности ще се смесят с допълнителни тежести или болестен проблем. Не афиширайте ставащото в дома, както и взетите общи решения. Чувствата ви ще бъдат подложени на изпитание. Очертават се изневери. Ще разберете кой в действителност ви цени и е склонен да споделя не само радостите, но и проблемите с вас. На 2-ри скандалите може да избухнат по незначителни поводи. Змеят на амбициите и желанията се активира. Не си поставяйте тежки задачи. 3-ти е ден за помирение и оправяне на отношенията. Неприятностите се забравят. На 4-ти чакайте предложения, за които ще почерпите. В петък всеки мисли за себе си, липсва съпричастност.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 30-и до обед направете едно добро дело и жест към някого. Бъдете сигурни, че всичко ще ви се върне двойно и тройно. В момента навлизате в една от най-силните си години, особено в социален и юридически план. Помислете за обвързване на 31-ви. Денят на колелото преобръща желания и позиции и ни кара да мислим повече за бъдещи партньори, за нуждите ни от взамност, любов и разбиране. Не си правете илюзии, вътрешно вече тръгвате на лов за нови възможности и по-добри шансове в живота. Постарайте се да изглеждате ослепително в новогодишната нощ. Не се скъпете за козметика и дрехи. До 3-ти Луната ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Ще идват благодатни импулси от семейството и родата, ще се радвате на усмивките на децата, а някой ще направи бебето или ще разбере, че то вече е на път. И ако на 1-ви е добре да се срещнете с приятели, то на 2-ри животът ще ви срещне с конкуренцията, която в момента се готви да захапе кокала. Който успее да се наложи, той ще управлява и в бъдеще. Това пълнолуние е пълно със страсти и битки. Бъдете внимателни и не предозирайте нещата. Ако не смирите поне на външен вид амбициите, на 3-ти ще се намери кой да ви го припомни. Ако не дадеш някому шанс, и на теб няма да ти дадат. 4-ти изисква балансирана политика. На 5-и маските падат, показваме истинското си лице, играта ви става ясна.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота първо помислете за близките, които няма да са с вас по празниците. По някакъв начин облекчете живота им и ги зарадвайте с нещо. Луната вече ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Ще се раздвоявате, ще се чудите в каква посока да поемете и в крайна сметка може да си останете у дома. Може би за пръв път семейството ви ще се раздели, децата ще пожелаят да бъдат с приятели. Не се ядосвайте за дреболии, животът си върви, важното е да сме живи и здрави. Така на 31-ви отделете повече време за себе си, доставете си радост с едно ново излъчване и визия, които да впечатлят партньора, с когото е време да се преоткриете наново. На 1-ви намерете време и за приятелите, а някой ще определи и новия професионален кръг, в който ще развива бъдещите си идеи. На 2-ри Уран от Овен тръгва в директна посока, дава стимул на оригиналните идеи и начин на мислене. Помислете какъв проект може да предложите за финансиране и одобрение от шефовете. Денят на огромните апетити ще ви помогне да се внедрите на престижно място. 3-ти и 4-ти ви дават повече шансове, отколкото на другите. Водете смислена и дипломатична игра, бъдете отговорни и покажете какво можете. Първите добри вести идват на 4-ти с покани за нова работа или чаканата перспективна задача. На 5-и всеки се оглежда в своето огледало и получава по заслуги.


Козирог 22 декември - 20 януари

На 3-ти ще имате нещо мечтано и желано, някой ще ви зарадва сутринта. Дайте се сметка и какво се очаква от вас. В неделя сте като пред водопада, където и птиците замлъкват. Нещо особено се готви, пригответе се и вие. Постарайте се да изглеждате добре. Бъдете сигурни, че тази Нова година ще е точката, която ще промени живота ви тотално, ще ви сблъска с нови хора и нови отговорности. Предстоят ви две години, в които ще остареете и помъдреете. Сатурн в знака на Козирога дава само заслужените награди. Пригответе се да служите в тази Година на Кучето, в която от най-голямо значение е от коя страна на каишката сте. Не позволявайте да ви водят за носа, но и не се дърпайте, когато трябва да си поемете отговорностите. 1-ви и 3-ти са първите дни за годината, в които ще ви се показва къде ви е мястото и какво се очаква от вас. Най-тежките сблъсъци на интереси са на 2-ри, когато в хороскопа ви ще се оформят особено тежки аспекти. Не рискувайте излишно, постарайте се да разберете мотивацията, която движи близките и децата в желанието им да бъдат себе си и да се освободят от някои зависимости. До 3-ти на обед вървите по жарава от страсти и нови усещания. Дано успеете да приемете новото, което идва и трайно ще се настани в живота ви. На 4-ти ще има за какво да се почерпите, а на 5-и вече влизате в новия коловоз на разрешения и забрани.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не ставайте рано, не бързайте с претенциите, а дайте и обгрижете някого до обед в съботния ден. След това навлизате в силен тридневен период, която ще ви донесе радост и щастливи моменти с близки и приятели. Ще имате поне два варианта на избор, а някой ще предпочете да си остане като никога у дома. В събота следобед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Ситуацията ще се промени, очаквайте предложения и покани. Липсата на един ще бъде компенсирана от присъствието на друг. Тенденцията е нови хора да се появят и за дълго да останат в живота ви. На 31-ви обърнете внимание на визията си, позволете си козметични процедури и облечете нови дрехи. Ще ви се отрази добре и посещение във фитнеса. Дано има кой да се погрижи за вечерята. На 1-ви е време за среща с родата и с приятелите, които има какво да разказват. Чакайте гости от чужбина. Вечерта ще бъде напрегната, а на 2-ри лесно може да се влезе в преразход на сили и чувства. Събуждат се зверски апетити, трудно ще удържите напора на страстите. Контролирайте апетита и емоциите. 3-ти е белязан с нуждата от хармония и успокоение на страстите. Сега е моментът да се разберете по спорните въпроси у дома или на работното място. Всичко да се дели по равно. На 4-ти търпите загуби, рискувате излишно или някой ви подвежда, но на 5-и правите важни разкрития и променяте тактиката.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Сутринта на 30-и ви чакат приятни изненади и покани. Някой ще получи и извънреден подарък. С напредването на деня обстановката около вас се затяга, очертават се промени в плана, намеси и рискови събития, които ще ви откажат от старите намерения и ще ви изправят пред невъзможен избор. По-внимателно с новите идеи. На 31-ви не слушайте хора, които и друг път са ви подвеждали. Не променяйте плановете си в движение, за да не развалите празника и на някой друг. Внимавайте и със ските. Но като се събудите на 1-ви, знайте, че проблемите вече са зад гърба ви и в следващите дни всичко приятно ще се подреди. Сега е време за срещи с приятели, за обсъждане на новите задачи и проекти. 2-ри е ден на огромните апетити и желанието да доминираш на всяка цена. Ще се наложите, но някой ще страда. Това е ден на болезнен избор за близки и приятели, който може да развали вашия триумф и победа в една посока от живота ви. На 3-ти с всеки може да се разберете. Проведете дипломатичен разговор, търсете златната среда в отношенията и не се опитвайте никого да излъжете. На 4-ти направете крачка към нови начинания и позиции. Подпишете нов договор, търсете си правата, не се отказвайте от това, което ви предлагат. Ден за старт на нови инициативи. На 5-и една врата ще се затвори. Конкуренцията отрязва пътя към една от целите ви.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Носител на „Ман Букър“ открива CineLibri

Иън Макюън – един от най-изтънчените британски писатели и сценаристи, ще бъде сред специалните гости на тазгодишното издание на фестивала CineLibri. По традиция, форумът ще бъде открит на 10 октомври в зала 1 на НДК. Тогава и Макюън ще получи Почетна награда за изключителен принос към съвременната проза и нейните превъплъщения на екрана.

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Учители тормозили Гери-Никол

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Арендби старлетката Гери-Никол призна, че не само съучениците й я мразили, а и учителите й също.