Снимки

Овен 21 март – 20 април

На фона на проблемите ви напоследък днешният ден предлага лост и опорна точка, чрез които да ги повдигнете и разрешите. Марс от вашия знак сключва брилянтен аспект със Сатурн от Стрелец. Действайте активно и ще получите това, към което се стремите отдавна. Родените в третата декада ще получат навременна подкрепа и защита в посоката, която развиват и са ангажирани професионално. В деня на вербалната магия може да убедите всеки да ви съдейства, да направи нещо важно за вас и просто да ви обича.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април - 20 май

Денят сбъдва благите пожелания. Помолете се за нещо, пожелайте и на близките си нещо хубаво. Точно днес не си подреждайте документацията. Може да изхвърлите нещо ценно и важно. Признайте си поне един грях, който ви тежи. Ще намерите нужния лек и лекарство и ще започнете необходимото ви лечение. Благоприятно за хирургически процедури в областа на черния дроб, жлъчката, таза и бедрата. Пътувайте, разговаряйте на четири очи. Посредниците действат на своя глава, в своя полза и интерес.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес каквото си направите сами, друг не може да ви го причини. Не коментирайте излишно свои и чужди дела. Не реагирайте първосигнално на лични забележки и критика. Сега е момента да си простите взаимно греховете и да изведете партньорските си отношения на нова навивка. Ако излъжете съдбата ще ви се надсмее, като направи така, че казаното от вас да стане истина. Започвайте само такива начинания, които бързо може да приключите и реализирате в срок. Не се противопоставяйте излишно на авторитетите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес молитвите се чуват, желанията се изпълняват. Дано знаете какво искате, за да не ви се налага после да се отказвате. Поне в едно направление ще получите нужната ви справедливост и правдива оценка. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб, но може да се помирите успешно с тези, с които си имате зъб и неща за уреждане. Проведете директни разговори, без посредници и парламентьори. Време е да си признаете прегрешенията и да простите на някой за стореното преди. В този ден може да се намери и приготви лекарство за тежка болест.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще направите нужни и полезни връзки. В хороскопа ви действат зареждащи и обновяващи аспекти. Пътувайте, организирайте директни срещи с бъдещи снабдитеи, производители и партньори. Не си позволявайте лъжи и завоалирани действия, ако искате отношенията ви да потръгнат. Днес лъжите се превръщат в истини и ако например кажете, че сте разведени, наистина може да се разведете. Не бива да печелите никого на всяка цена. Подбирайте средствата си и в политиката. Нищо не е случайно и нищо не се случва просто така.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще ви е трудно, ще се забърквате в семейни и роднински каши, ще се опитвате да се измъкнете с лъжи и още повече ще загазите. Днес лъжата ви ще се превърне в истина, ще промени живота ви и може да донесе повече проблеми отколкото болезнената истина. Сложете край на неуредени и двойнствени връзки. В организма ни се включват фините енергии. Навлизаме в период на биохимични и ако щете алхимични трансформации. Добре е да погладувате, да прочистите тялото и душата от шлаката. Премесете се на ново място.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

До обед лесно се влиза в конфикти, разкриват се лъжи и се прави равносметка. Започвайте само такива начинания, които бързо ще се приключат. Дълготрайните проекти стартирани днес ще зациклят във времето. Следобед навлизаме в деня на феникса, на възможноста да се възкресят проекти и отношения изгубени във времето. Обмислете ходовете си, мислено изпратете вече в миналото всичко, което ви е притеснявало и задържало. Важното за понеделник планирайте да свършите в първите часове на работното време.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят изпълнява благите пожелания. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо на глас. Ще има успех там, където има справедливост и нещата се правят от сърце и душа. Време е за признания, за сдобряване, за нов съвместен живот. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко вредно и разболяващо. Ще се намери и лек за болките, стига да повярвате и да потърсите. Благоприятен ден за пътувания, за командировки, за посещение на благи и лечебни места. На сън ще видите истинското си предназначение.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Сатурн от вашия знак е в брилянтен аспект с Марс от знака на Овена. В такъв момент човек взима лопатата и изхвърля от живота си боклука в пряк и в преносен смисъл. Връзките се обновяват, казват се болезнени истини, които водят до инвентаризация в живота. Спазвайте диета, пожелайте си нещо и приключете с отдавна движени дела. В организма ни се включват фините енергии. Бъдете открити и честни в отношенията си. Не лъжете себе си и другите. Сега е момента за признания, за връщане назад към родовите корени и любовта.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 22 ноември

Ден за разчистване на сметките, за обяснения и обвинения. Сложете край на една илюзия. Ако продължите с лъжите в следващите дни ще имате повече проблеми отколкото си мислите. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но може и да ви докара неприятности. В този ден е добре да си дадем точна сметка какво и от кого го искаме, на какви жертви сме съгласни, за да получим едни или други екстри. Може да си направите сами лекарство и да намерите начин да излекувате връзките си от миналите тежести и недоразумения.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден с огромна възраждаща и регенерираща сила. Ще се справите с болестен проблем, ще намерите начин да оправите личните отношения и да привлечете отново партньорите, с които отношенията са охладнели. Пожелайте си нещо и ще го получите. Не бива да вредите. Търсете компромисните варианти, които да работят за всички страни в създалата се ситуация. Ден на личностна трансформация. И сънищата ви показват в какво е смисълът на живота ви, на отношенията с някого и на желанието да се промените.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 феврури – 20 март

Ден на вербалната магия, на пожеланията, които се сбъдват и могат да променят коренно живота ни. Сега е време да се направи избор, да се потърсят нови варианти, да се подновят стари и нужни връзки, да се проведат уточняващи разговори и да се направят признанията, които ще привлекат нужните ви хора. Не губете време, вдигнете телефона, обадете се, признайте си греховете и приемете отсрещните извинения. Родените във втората декада излишно ще се инатят и ще ритат срещу ръжена. Създавате си излишни грижи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Годината на петела слага край на младоста за един, а друг въвежда в староста. Ще се наложи да повишите квалификацията си, да се дипомирате бързо и да финализирате отдавна влачени проекти. През 2018 ще започнете начисто, ще направите силен ход в бизнеса и на работното мясот. Може да се ожените, да имате дете или внуче.

Родените днес притежават лечебни дарби, откровенна душа и устойчивост при взимане на отговорни решения. Ще водят тежки битки със статуквото. Ще имат силни врагове и още по-силни приятели.

Заченатите днес ще бъдат добри оратори, лекари и учени. Ще пътуват много, ще бъдат вдъхновявани от висши страсти и идеали, но може да имат и проблем при пътуване. Няма да се разминат с инцидентите. Двойнствеите им отношения ще са причина за нападки.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.