Снимки

Овен 21 март – 20 април

Един всеопрощаващ и Великден. Направете си равносметка. Денят носи откровение за пътя, за бъдещето, за намерения и начинания. Всичко, което се предприеме трябва да има заложен здрав фундамент и основание. Събуждат се огромни съпротивителни сили. Усещате и вярвате, че с всичко може да се справите. Пътувайте, релаксирайте, обмисляйте планове и намерения. Срещите ви са от значение за бъдещето. Някой ще ви подхвърли идея-фундамент, на който да стъпите. Не е все едно с кого се срещате.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада е добре да намалят натоварването и изискванията си към околните, ако искат да се чувстват добре на празника. Събираме се на трапезата, срещаме гости и гостуваме. При вас ще се чувства някакво особено напрежение. Може би е добре да споделите проблеми и намерения, за да получите така желаната подкрепа и съдействие. Тази вечер ви залива вдъхновение, навързвате неща и събития и взимате правилното решение. Днес нищо няма да ви се даде даром, постарайте се повече и в любовта.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Залива ви празнична еуфория. Прекарвате приятно, намирате душеприказчик и получавате чудесни идеи. Денят се свързва с фундамента, с възможноста да получите прозрение в проблемната за вас област и да вземете правилното решение. За следващите два дни не предпиемайте нищо важно и сериозно. Вероятни са удари в гръб, конкурентите ви готвят атака. Особено опасно е да се приобщавате към нечия позиция или кауза. Не предавайте личните си позиции и интереси. Планирайте още два дни празници, а не работа.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Трудно начало на деня, но от обед нататък сте на точното място и прекарвате приятно. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Не планирайте отсъствие от работа в следващите два дни, които ще ви донесат изключителни предимства. Тази вечер може да получите залпово вдъхновение. Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и утре сутрин ще бъде в съвпад с Нептун. Аспектът дава криле на личната ви муза. Хрумват ви чудесни идеи залагащи фундамента на бъдещия ви успех.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Честито Възкресение. Родените в третата декада ще имат по-натоварена програма. Ще е трудно да посетите и да се видите с всички. Денят залага реформи, налага ограничения и дава възможност да се поставят болезнени въпроси за разрешаване. Всичко, което правите нека да е с мисъл за бъдещето. Ден с огромна както регенерираща, така и разрушителна сила. Някой взима окончателно решение, а друг се оставя да го убедят. Не правете това, което не ви носи удовлетворение. Важни са близките, приятелите да почакат.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Огромна преобразуваща сила е скрита в този ден. Честито Възкресение. Празничната трапеза ни събира, отпадат някои проблеми, но други излизат на преден план. За следващите два дни не планирайте активни делови мероприятия. Може да загубите, ако тръгнете с голямата лъжица. В тези дни старото си отива, руши се статуквото, не може да се предвидят последствията от една или друга инициатива. Може да завиете в грешната посока, ако се съобразявате с всеки и с всичко. Включете резервите, съберете семейния съвет.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Чудесен Великден и за вас. Падат прегради и задръжки. Може да се разберете с всеки, с когото в миналото сте се раздалечили. Ден на лично откровение, на приятелски протегнатите ръце и на срещи определящи една нова посока в живота ви. Вземете важно решение, споделете. Семейството ще ви помогне в посока на най-важните ви цели и интереси. На масата и сред свои ще се чувствате добре. Отделете време за физически натоварвания. Релаксирайте на духовно място. Ще се почувствате по-силни и можещи.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Трудно начало на този вдъхновен Великден. Постепенно виждате светлина в тунела от проблеми. Този ден носи лично и творческо озарение, показва пътя за излизане от зациклени и задържащи амбициите ви положения. Навлизате в тридневен силен и творчески период. Случващото се ще ви даде насоките, които отдавна търсите. Може да срещнете и хората, които ще ви подкрепят в бъдещите инициативи. Всичко, което казвате и обещавате нека да е добре подплатено и съобразено с условията и изискванията на момента.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Честито Възкресение. Денят възражда нови надежди, подтиква към реформи на всички нива, на които чувствате, че губите контрол. В следващите два дни може да очаквате тежки сблъсъци на интереси и позиции. Може би ще е по-добре да си вземете отпуск. Чак на 4-и късметът ви ще се върне, а може би до тогава е добре да обмисляте и напасвате промените на случващото се наоколо. В момента намирате отправната точка, от която да тръгнете и да отделите миналото от бъдещето. Утре ви очакват битки със свои и чужди.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден с огромна градивна сила. Старото си отива, променят се отношения и мнения, обсъждат се важните за семействата амбиции и начинания. Пътувайте, посетете духовно място. Днес се лекуваме с вяра, намираме изход от зациклени ситуации и проявяваме разбиране, очаквайки същото от дугите. Нищо да не се прави как да е. Каквото обещаете и пред себе си трябва да изпълните. Не се препоръчват случайни контакти и в утрешния ден. Движете се в позната среда.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Водолей 21 януари -19 февруари

Чудесен празничен Великден особено за родените в третата декада. Прекарвате приятно с близки и приятели. Получените предложения и информации ще помогнат да се ориентирате в новите изисквания на средата, да се решите на крачка в нова посока и да обърнете гръб на всичко, което в миналото ви е носело болка и неудовлетворение. От голяма важност е да заложите на всичко здрав фундамент. Не казвайте големи думи, ако след това няма да последват големи дела. Тази вечер ще ви хрумнат почти гениални идеи.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

Един Великден с огромна регенерираща и възраждаща сила. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. Изпълвате се с вдъхновение, което отдавна не ви се е случвало. Вечерта чакайте посещение на личната си муза. Хората с артистични и творчески дарби ще бъдат осенени от лично прозрение, което може да им донесе ползи и предимства, да им помогне да подобрят положението си в личен и професионален план. В следващите два дни получавате допълнителни екстри и защити.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. Чакайте придобивки у дома и на работното място. До средата на септември решете юридически казус. Може да спечелите дело и в следващата година да планирате преход в нова среда. Нов човек влиза в дома ви.

Родените днес ще бъдат покровителствани от висши земни и небесни сили. Надарени са с артистични, музикални и поетични дарби. Ще бъдат оценени и възхвалявани от публиката, ще печелят конкуси и всеобщото одобрение.

Заченатите днес на празника ще имат завиден апетит, едро телосложение и характер на добряк.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.