Овен 21 март – 20 април

Днес Венера-планетата на любовта на нашето човешко ниво е в точна опозиция на своята горна октава Нептун, която се свързва с висшата божия любов и с творческото вдъхновение, което тя ни дава. В такъв момент ще е трудно да се опазят и защитят патенти и лични идеи. Ще има опити за манипулация и кой каквото може да открадне от другия ще го направи. Любовта и сексът ще се използват като лостове на тази програма. Не споделайте нищо с тези, които се првят, че ви обичат. Поне до обед не подписвайте нов договор.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Може би още снощи ви е посетила музата на творческото вдъхновение. Светът на деня е да не се споделят планове и намерения. Патентовайте всичко, от което може да се печели. До края на деня може да ви хрумнат чудесни творчески идеи. Късно тази вечер вашата муза ще ви напусне така тихо, както е дошла. Концентрирайте се над дела и проекти, от които очаквате пари и обществено признание. Довършете това, с което може да изхранвате семейството си в бъдеще. Включва се каналът на кармичната родова памет.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада може да подарят или да позволят да им бъде открадната ценна идея. Нищо да не се споделя. Може да изпаднете и в зависимост от тези, които разберат намеренията ви. До обед не водете преговори и не подписвайте нови договори. Контролирайте емоциите и не позволявайте да ви действат по тънката струна. И любовта ви днес е поставена на изпитание. Човек, на когото се предоверите ще използва чувствата ви за лична облага и интерес. Всички сили да се насочат към укрепване на дома и семейните връзки.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на изпитания и проблеми . В хороскопа ви действат напрегнати аспекти. Работа и дом са противопоставени. Ако отсъствате от едното място ще си докарате неприятности на другото. Още по-неблагоприятно ще ви се отрази една емоционална афера в рабтата. Не правете никакви нарушеня. Ще ви хванат в крачка и може да платите висока цена за всеки пропуск. Наградата ви в този ден ще бъде едно особено вдъхновение или идея, които ще ви споходят. Важното е да запазите самообладание в труден момент и да не повтаряте старите грешки.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще избегнете проблеми и неприятности, ако не бързате и отложите за следобед важните срещи и разговори. Започвате деня с намеса в работата ви и намеси от ваша страна в чуждите дела. Властват тъмни сили, които пречат на екипната дейност и поставят на изпитание дори доказани във времето връзки. Следобед ще намерите тайни и явни източници на сила, ще привлечете спонсор, ще поставите едно ново начало и на личните си връзки. Ако започнете да правите нещо несъзнателно не се спирайте, напипали сте вярната посока.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Венера от вашия знак е в точна опозиция на Нептун от Риби. Аспектът противопоставя любовта на човешко ниво на висшата любов и божие вдъхновение. В желанието да се похвалите и спечелите почитатели може да разкриете идеите си. Внимавайте, плагиатите дебнат. Не давайте повод на околните да се възползват от труда ви. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Идват ви блестящи идеи, с които да рекламирате бизнеса и личното си хоби. Днес и утре е добре да започнете строителство на нов обект важен за вас.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на неприятности и промени в плана. Поне до обед не подписвайте нови договори, особено ако с тях ще дадете възможност на някой да разполага с таланта, с творбите и произведенията на труда ви. Очаквайте опити за въздействие и манипулация на работното място. Не отстъпвайте от принциипте си и не нарушавайте закона. Почти в края на работното време ще намерите изход от неприятна ситуация и ще получите достъп до нови източници на сила, пари и любов. Укрепвайте отношенивята у дома и не ги противопоставяйте на работата си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес любовта и творческото вдъхновение са противопоставени. Така работата ще пречи на желанието ви да бъдете с някого, а отсъствието ви от работното място ще даде предимство на конкуренцията. Ще се наложи да направите болезнен избор. До обед сте изложени на атака от страна на хора използващи подмолни игри, но и вие няма да отстъпите и до вечерта ще намерите своето тайно оръжие или покровител, който да защити интересите ви. Не се спирайте, ако усетите, че вървите подсъзнателно към някого и нещо.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рисков ден за родените в края на ноември. Очертават се проблеми и разправии на работното място и у дома. Ще се издъните. Не разпространявайте поверителна информация. Не оставяйте без надзор нещо, което ви и е поверено или дадено на съхранение. Не споделяйте с никого свои и фирмени тайни. Контролирайте се максимално и не позволявайте на някой да се възползва от труда ви. Патентовайте идеите си преди да ги споделите и представите за обсъждане. Все някъде по веригата ще се намерят плагиати.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на конфликти, нарушения на закона и проблеми с неговите представители. Внимавайте, ако тръгвате на път. Спазвайте правилата и не търсете повод за скандал. Представете си колкото може по-детайлно това, което искате да постигнете и не се отклонявайте от целта. Не започвайте ремонти, ако не сте готови с майстори и пари. Вероятно е да паднат на плещите ви проблемите у дома и на работното място. Днес мнението ви може да бъде погрешно. Не се опитвайте да го отстоявате на всяка цена. Вероятен е и здравословен проблем.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес може да минете между капките, независимо какво се случва на околните. Проблемът е, че в желанието да помогнете може да се забъркате в каши и да поемете част от хорските негативи на плещите си. Не предприемайте нищо сериозно до обед. Пътувайте, релаксирайте, търсете ново място за внедряване. Добре е да се заемете с благоустройството на дома и офиса, да започнете строежи и ремонти, да наемете майстори и да помислите за родовите традиции. Обновете имота на село. Навлизате в прекрасен творчески период.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Нептун от вашия знак е в точна опозиция на Венера от Дева. Връзките ви по месторабота ще изиграят лоша шега на деловата ви активност. Някой може да се възползва от идеите и творческото ви вдъхновение. Дайте се сметка от какво се привлича новата ви любов. Може да станете донор на чужди меркантилни интереси. С лекота позволявате на някой и да ви открадне идеята. Не чакайте в пасивност трети лица да ви връщат правата над изгубена интелектуална собственост. Защитете творенията си с патент, подпис и печат.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Дано вече сте се внедрили в нова среда и сте тръгнали на нова или допълнителна работа. До края на октомври имате още шансове, особено ако сте родени около изгрева на слънцето. Шансът работи за вас, не си позволявайте изчакване. През 2018 г. ще работите на две места и ще имате двойна отговорност.

Родените днес ще противопоставят работата на любовния си живот. Трудно ще ги задомите. Любовта към творчеството може да ги изолира от социума или от любовта им към някого. Научете ги да не отиват в крайности и да дават шанс на обикновените неща от живота.

Заченатите днес ще бъдат борци за права и независимост. В гърдите им ще тупти рицарско сърце. Ще бъдат подкрепяни от предците ви. Не допускайте да се родят в чужда страна.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.