Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ограничете контактите. Работете на свой терен, сред свои хора и със свои средства. Ден на мрежата, на стремежът за зарибяване и ползване на чужди средства, пари, усилия и таланти. Ако обстоятелствата позволяват не се занимавайте със сериозни дела и не подписвайте нови договори. Останете си у дома, контролирайте се максимално, не позволявайте на пороците да ви направляват. Тази вечер стойте далече от хора в нетрезво състояние. Не преговаряйте по имотни дела и отложете за утре срещите, от които очаквате много.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Един от дните, в които ще ви излъжат и ощетят независимо колко внимавате и се стремите да не позолявате намеси. Ограничете контактите в мрежата. Може да направите необмислен и грешен ход в желанието за бързи печалби и търсене на информации. Пазете си документацията, не предоставяйте личните си данни на всеки. Ако отложите за следващите дни важните си иницативи ще си спестите загубите. Ден на нелоялните практики и конкуренции. Лъжците ще бъдат излъгани и хванати в капани.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на двойствени игри, на които сте свикнали, но в момента и вие може да попаднете в капани. Бъдете особено внимателни с поверителната информация. Не предприемайте важни ходове и не се изказвайте неподготвени. Очаквайте атака в местата където сте показали слабости и не сте оказвали надежден контрол. С пълна сила вървят всякакъв тип зарибявания. Не отсъствайте от дома, контролирайте децата. Не оставайте и партньора да се оправя сам в несвойствени дела. Гордостта и високомерието ще ви изиграят лош номер.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ще постигнете своето независимо по какъв начин. Имате шанса да уловите своята златна рибка и да и поискате да ви изпълни три желания. Склонни сте да изнудвате и притискате с изисквания околните, особено тези, които са поставени в безисходица от обстоятелствата или от вас самите. Ще притиснете и длъжниците си, ще поставите условията си при разрешаване на имотни спорове. Не правете предложение и не сключвайте брак. Дори и да ви кажат „да” връзката няма да издържи проверката на времето. Днес всеки търси ползата и изгодата.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на притеснения водещи към грешни ходове и избор. На пътя ви застават изпечени мошеници. Контролирайте се максимално, пороците ви вкарват в капани. Стойте далече от алкохолните запои тази вечер. Не сключвайте нови договори и не упълномощавайте друг да ви върши работата и урежда делата. Ще се окажете ограбени и предадени, ако се предоверите на неточните хора. Ден за самостоятелна работа. Важното свършете сами и не позволявайте намеси. Може да ви коства повече усилия, но ще си спестите ядове и разходи.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Не очаквайте другите да водят честна игра и политика. В този ден трябва да сме подозрителни към всяко на пръв поглед изгодно предложение. Търсете скрит умисъл и желание за използване зад всяка реклама, жест или покана за обща работа и дейност. Във връзките ви няма да има равностойност. Кой както може ще се стреми да преметне и излъже другия. В такъв момент големите обещания бързо ще се забравят, ще ви вкарат в преразход на сили и средства. Най-лошият ден за сключване на брак.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Съветът е да гледате отстрани битките на другите, да не се намесвате и да не давате съвети, особено ако не ви ги искат. Заложени са капани на всеки вход и изход на личната ни активност. Предлагат се примамливи реклами. Наивниците лесно ще се хванат, ще се окажат в доилния агрегат на нечии лемтежи за ползи и печалби. Печелят силните на деня, тези които владеят мрежата, които разполагат с предварителни информации и данни, до които малкият човек няма достъп. Не си играйте с огъня на изкушенията и не действайте хазартно.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес владете положението и се опитвате да въздействате на околните при взимане на решения от взаимен интерес. Ще влезете в ролята на вдъхновяващ и зарибяващ фактор за някого. Не се препоръчва да играете посреднически роли, да вършите работата на някой друг, който не иска да си цапа ръцете с неприятна работа. Ден за творческа дейност на собствен терен и в посока на личния и семеен интерес. Ще предвидите някои ходове на конкурентите и ще извлечете ползи от нечие невнимание. Контролирайте пиенето.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието. Лесно се попада под вляние на порока независимо в каква област. Ще повторите старите грешки, ще забравите дадените пред себе си или пред някой друг обещания и може да се върнете в изходната точка на партньорските отношения. Навлизате в проблемен период, бъдете пределно внимателни и отговорни. Ако обстоятелствата позволяват ограничете контактите до минимум и тази вечер не планирайте участие в приятелски купони. Не участвайте в залагания и състезания с животни.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Символ на деня е паяжината. Лесно се влиза в зависимости, лесно се казват лъжи, от които после трудно ще се измъкнете и освободите. Не сключвайте нови договори, не подписвайте предварителни споразумения и не упълномощавайте някой да действа от ваше име, особено по имотни въпроси. Няма честност в сделките и договарянията. Може да загубите пари и да се излъжете в чувствата. Не е ден за сключване на брак и даване на големи обещания. Връзките са неравностойни, зарибяващи и обсебващи.

Р-5

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари -19 февруари

Не предприемайте нищо съществено и важно за бъдещето ви. Родените след 7 февруари са в по-неблагоприятна и рискова позиция. Лесно се влиза в мрежите на порока. Стойте далече от зарибяващи програми и реклами. Не вярвайте обещания, не планирайте нови срещи и запознанства, както и сключване на брак или годежи. Всеки опит да се възползвате от обявените промоции или намаления ще ви вкарва в преразход на пари и емоции. Днес нищо не се дава даром и с намаление. Зад всяко предложение търсете скрит умисъл.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ще получите повече екстри от другите, ще се радвате на предложения и различни улеснения в бита. Бъдете сигурни, че още утре ще трябва да се плати всичко, да се върне с лихвата и да се правят услуги, които може да ви вкарат в неприятности у дома и на работното място. Не се самозалъгвайте, не се радвайте предварително, не планирайте в момента запознанства и съвместни инициативи. Денят носи полет на творческата ви фантазия. Може да ви хрумнат гениални идеи. Не ги споделяйте преди да ги реализирате и патентовате.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Прескачате на нова навивка в личния и професионален живот. Може да намерите нова работа или допълнителна пазарна ниша, в която да развивате дарби и таланти и да спечелите от личното си хоби. През 2018 г натоварването ви ще е максимално, но и големи ползи и придобивки ще дойдат.

Родените днес притежават изключителна интуиция, дарби и таланти. Ще доминират в средата си, ще използват чуждите ресурси, вдъхновение и чувства и ще извличат ползи от връзките с околните. Умеят да постигат своето. Ще влизат в душите на околните и ще ги манипулират.

Заченатите днес ще притежават магични сили и възможности да регенерират себе си и околната среда. При екстремни ситуации може да използват дарбите си в негативна и разрушителна посока.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

"Феноменалните 2" счупи рекорд в боксофиса

Рекордни приходи за анимация отчете „Феноменалните 2“. От продажба на билети в Северна Америка лентата е спечелила 180 милиона долара, с което се превърна в най-касовата рисувана продукция. Досега рекордът се държеше от „Търсенето на Дори“ (2016).

Кристо издигна пирамида от варели в Лондон

Точно две години след огромния успех на Плаващите кейове, които извадиха от анонимност малко познатото италианско езеро Изео в Тоскана Кристо Явашев се завърна с нова монументална инсталация на открито – този път в изкуственото езеро Сърпънтайн зад двореца Кенсингтън, в лондонския Хайд Парк.