Снимки

Овен 21 март – 20 април

Важните начинания и задачи свършете до обед в съботния ден. След това помислете с какво може да облекчите и да зарадвате близките и любимите си хора. Навлизаме в деня на сърцето. Намерете време в този уикенд за всички, които са ви на сърце и към които имате някакъв дълг. Сега е моментът да посетите родителите и децата, да направите желан подарък, да облекчите нечия болка. 29-и носи трансформации, преобръща отношенията на работното място и ги противопоставя на задълженията ви у дома. Ще трябва да насочите всички сили към работните ангажименти и дано да има кой да ви отмени в семейните дела. Очертават се скандали и неприятности. Не е изключен и здравословен проблем. На 30-и е от значение да се работи в екип. Проведете съвместни срещи, обсъдете предстояща програма и подредете задълженията по степен на важност. Може да ви приемат в нова среда и сами да създадете нов екип. Сега е моментът за новоназначения. Очертават се проблеми при пътувания. Отсъствието ви от дома ще се посрещне зле. За родените около 15 април програмата и случващото се през деня ще са особено тежки. Пълнолунието на 31-и ще ви донесе придобивки. На 1-и делете всичко по равно, не се карайте с никого независимо провокациите. На 2-и чакайте изгодно предложение, възможност за нова работа и печеливша инвестиция.

Телец 21 април – 20 май

В събота ще имате задължения на две места, но едното вероятно ще пренебрегнете. Контролирайте емоциите и не се поддавайте на провокации. Тази вечер посетете тези, които ви обичат и разчитат на вас. Никъде не отивайте без подарък. И в неделния ден жестовете са от особено значение. Една блага дума на четири очи може да свърши по-добра работа от голям подарък, който не сте поднесли лично. Казано без заобикалки, някой иска да ви види, дори и без подарък. В понеделник ще получите нова информация по интересуващите ви въпроси, ще се ориентирате в ситуацията и ще направите верен избор. Погрижете се за външния си вид, облечете новите дрехи и идете на фризьор. Чакат ви важни срещи и във вторник, когато ще бъдете обект на привличане и ухажване, но не само в любовен, а и в професионален план. Това е ден, в който се оформят новите екипи и всеки иска да привлече кадърни и пробивни хора като вас. Може да получите изгодно делово предложение и покана. На 31-и е пълнолуние, което поставя Слънцето и Луната в пречупващи спрямо Телеца аспекти от знака на Водолея и Лъва. Това ще бъде тежък ден, особено за родените около 1-5 май. Ще бъдете обект на масирана атака. Нищо съществено не предприемайте. На 1-и не влизайте в конфликти, крясъците разболяват. Каквото отложите за 2-и, ще мине на ниво, ще донесе ползи и придобивки.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота конкуренцията ви набира скорост. В хороскопа ви действа кармичен кръст, който ще предизвиква емоционални изблици, особено ако нещата не стават както сте ги планирали и подготвили. Контролирайте се, не действайте първосигнално и не отвръщайте на удара с удар. В неделя до обед се заемете с прояви на благотворителност, включете се в нечии инициативи и финансирайте проектите на свои и чужди деца. Правете това, за което ви молят и ще се чувствате доволни от постигнатото. В понеделник ще се окаже, че стар проблем вече не търпи отлагане и трябва да бъде решен независимо от останалите задачи. Ще получите не само важна, но и достоверна информация, която ще помогне да разберете кой какви ги върши. Очертават се отговорни срещи, постарайте се да изглеждате на ниво. 30-и е най-благоприятният ден за периода за общи събрания, за фирмени сбирки и колективни инициативи, на които да се определят приоритетите на бъдещото развитие, да се набелязват новите цели, дела и проекти. На 31-и е пълнолуние с лунно затъмнение, което болезнено ще засегне женското начало. Може да разберете за изневери и да изневерите. На 1-и до обед делите честно баницата, но следобед взимате решение на кого да дадете повече. Ще има недоволни от избора ви. На 2-и чакайте провокиращо обаждане.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота се занимавайте повече с нуждите на близките. Изпълнете обещанията, дадени на децата. Вечерта зарадвайте някого с подарък и с личното си присъствие. В този ден много мостове може да се построят или да се изгорят. Дистанциите се стопяват, ако проявите съчувствие и загриженост към нечия болка. В неделния ден до обед е време за лични жестове на внимание. Следобед отделете и внимание на външния си вид и пригответе тоалета за понеделник. Полезните вещества лесно се усвояват, лесно се учат и усвояват и знания. Постарайте се, подгответе се. На 29-и ви чакат отговорни срещи. Младите се отскубват от родителската опека и правят първия си личен избор. Някой ще се справи с комплексите си, а друг ще си създаде нови. Луната навлиза във вашия знак. 30-и е проблемен и рисков за солови изпълнения, за участие в екстремни инициативи и спортове. Действайте в екип и не се отделяйте както от семейната среда, така и от колектива, в който се движите и работите. Не е ден за солови акции. Веднага ще бъдете парирани и поставени на колене. Не е изключен здравословен проблем. На 31-и апетитите са огромни, никой няма да ви направи отстъпка. Играе се силово. На 1-и може да се раздели неделимото преди да се разберете по наследствени и имотни въпроси. На 2-и намирате нова работа, чакайте важни вести и от чужбина.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота до обед може да поставите личен рекорд, да постигнете важна цел или да изкачите поредния връх. Следобед се заемете със задълженията си, отменете партньора, за да може и той да се изяви в местата на личните му приоритети. Вечерта направете визита на внимание и обич. Не е нужно да сте канени, важното е личното ви присъствие и подаръка, който носите. В неделя всеки жест е от значение. Включете се в дарителски инициативи и ще получите обгрижване в посоката, в която ви е трудно. Посетете център за разкрасяване. В понеделник може да закъснеете за работа, но да не се явявате неглиже. В този ден е от значение първото впечатление. Може да ви направят изгодно предложение. Започнете нов лечебен курс. Всичко полезно лесно се усвоява. Изискването на 30-и е да се сформират нови екипи и да се съобразявате с колективното мнение. Проведете събрания, вземете активно участие в сбирките на шефа, а ако сте шеф, представете новия план и новите си изисквания пред подчинените. На 31-и е пълнолуние с лунно затъмнение, което ще се отрази негативно върху женското начало и върху родените около 1 август. Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Водолей. Звездата на още един конкурент ще изгрее на хоризонта. Връзките ви са подложени на изпитание. 1-и изисква дипломатичност, а на 2-и ви очакват новини, за които ще почерпите.

Дева 23 август - 22 септември

Очертава се тежък уикенд, ако все си намирате работа и неглижирате нуждите на близките и децата. Навлизаме в деня на сърцето. До неделя на обед отделете повече време за обещанията, дадени на любимите си хора. Посетете приятел в нужда. Каквото и да се предприеме с голяма амбиция и желание за печалба с голяма вероятност ще се провали. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка физическа работа. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Неделната вечер е магическа. Тенденцията е да си връщате позиции. На 29-и тръгвате в печеливша посока и към нова работа. До обед лесно се усвояват всякакви уроци и умения. Учители и ученици се намират, всеки ще извлече полза. Планирайте посещение в център за рехабилитация и разкрасяване. До вечерта нещата ще се променят и на работното ви място и това, което е било невъзможно, ще ви се даде и осигури. Този ден помага да се свалят тежестите на миналото на всички нива. Предстои ви и промяна в любовта. 30-и дава възможност да се впишете в нова среда и в нов колектив. Може би точно там ще срещнете и новата си любов. 31-и противопоставя хора на високи позици, от което страдат жените и децата и хората в подчинено положение. На 1-и с всеки може да се разберете, а на 2-и ще получите чакана вест и покана, която ще даде нови насоки и планове за уикенда. Навлизате в успешен период.

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се чудесен уикенд с приятни моменти и посещения, със срещи, носещи радост и привличане и с подаръци, които дълго сте чакали. В тези дни молитвите се чуват и сбъдват. Хубаво е да правите не само подаръци от сърце, но и това, за което другите ви молят. И най-малките жестове ще носят щастие и късмет и ще ви се връщат в бъдеще. Не се карайте с никого, после много трудно ще се сдобрите. Обръщайте на майтап и най-неприятната за вас ситуация. Сега е моментът да се надсмеем над себе си. В понеделник няма да ви е до смях, очакват ви проблеми на работното място и открито противопоставяне от страна на шефове и колеги. В хороскопа ви ще действа тежък кармичен кръст на планетни сили на 29-30-и. Добре е да отложите пътуване, да не тръгвате в командировка, ако някой друг може да ви замести. Ще се случват събития, които ще изискват и присъствието ви у дома. Работа и професионални задължения са противопоставени. Приоритетите ви ще се променят. На 30-и проблемите ще са повече за родените около 15 октомври. Нищо рисково да не се предприема. 31-и носи сблъсъци на интереси, които може да доведат до взаимна елиминация на конкурентите ви. Ще се отвори ниша за вас. От този ден Меркурий ще ви гледа вече в чудесен аспект от знака на Водолея. Пътувайте на 1-и. На 2-и ще ви предложат нов договор или нова поръчка.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Сутринта в събота свършете неотложните си ангажименти, а после до неделя на обед се отдайте на работа и мисли за нуждите на близките. Навлизаме в деня на сърцето. Включва се каналът на космическата любов. Молитвите ви ще се чуят и сбъднат, ако са изказани от сърце и душа и не вредят на никого. Не мислете за работа, направете посещения на добра воля и чак в неделя вечер отделете време и за себе си. Ако не успеете, в понеделник сутринта идете на фризьор и по никакъв начин не се явявайте неглиже на важни бизнессрещи и професионални изяви. В този ден ще ви посрещат по външния вид, а после ще преценяват колко струвате. 29-30-и са най-силните ви дни за периода. Колелото на съдбата се завърта и изкарва на преден план личната ви кандидатура. Всичко предприето ще носи ползи и ще разширява бизнеса ви. На 30-и е добре да се свикат събрания, да се превеждат консултации и политически съвещания. Каквото решение вземе групата, това ще важи за всички останали членове и зависещите от тях. Такъв благоприятен шанс може да чакате цял месец. Всяко начало ще бъде успешно. От 31-и Меркурий - планетата на бизнесконтактите и комуникациите, ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Чакайте негативна реакция от страна на тези, които сте настъпили по мазола. На 1-и 2-и ви чакат тежки и неравностойни битки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада ще имат тежки задачи и натоварвания в съботния ден. Внимавайте, не бива да се карате с никого и да загърбвате задълженията към близките и децата. Не тръгвайте по линията на служебните задължения, не замествайте колега. Вечерта непременно се приберете с подарък. В неделя първата ви мисъл нека да е за обгрижване и удовлетворяване молбите на децата. Този ден ще сбъдне и вашите желания. Но за родените в третата декада едно пътуване може да се провали или да ги вкара в големи разходи. Намерете време за себе си. Навлизаме в деня на колелото, който ще преобърне нещата и ще извади на преден план личните ви стремежи и амбиции. В понеделник се постарайте да изглеждате на ниво. Вероятни са огледи и срещи с важни партньори. Ще се водят преговори и ще се опипва почвата за бъдещите инициативи. На 30-и е важно да работите в екип, да привлечете нови хора, да се включите в печеливша група или например в танцов състав. Може да намерите нова среда и ново занимание в извънработно време. На 31-и никой на никого не прави отстъпка, не правете и вие. Защитавайте интересите си. Ще сънувате пророчески сън, показващ как да решите тежък проблем. На 1-и ще се разберете за територии на влияние и права на достъп. Платете сметки и такси. В петък не споделяйте намеренията си, конкуренцията дебне.

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се чудесен уикенд с взаимни жестове на внимание, с пътувания и приятни моменти с близките и децата. Правете това, за което ви молят, купете желан подарък, а ако финансите ви не го позволяват, просто проявете състрадание. До неделя на обед се отваря каналът на космическата любов. Направете поне едно добро дело и сами ще получите неочакван подарък. В понеделник не се ангажирайте прекалено с работа. Даже може да закъснеете, но да се явите в пълното си великолепие и с нов тоалет. Добре е да работите повече в полза на семейството си и близките. На 29-30-и работа и домашни задължения са противопоставени. Оставете колегите да се доказват и си движете своите задачи. На 31-и всеки се бори за кокала, време е и вие да го захапете и да не пускате. Не очаквайте да ви правят отстъпки и компромиси, не правете и вие. Избягвайте скандалите. Без много приказки си вършете работата и отложете за 1-и преговорите с важните за бъдещето партньори. В четвъртък печелят дипоматите, хората умеещи да вземат по-добрата половина от това, което се дели на две равни части. С усмивка ще постигнете повече, отколкото със скандал. На 2-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. Ще се правят промени без да ви се съобщава, но по странични линии ще разберете и ще направите изпреварващ ход.

Водолей 21 януари - 19 февруари

Ще имате чудесен уикенд с подаръци и приятни изненади, с пътувания и възможност да подновите връзки, загубени във времето. Никъде не отивайте без подарък. И независимо какво се случва, не влизайте в скандали и разправии и не се карайте с никого. До неделя на обед не предприемайте нови инициативи, ако не искате да си загубите времето и да си създадете допълнителни разходи и грижи. Щадете сърцето, давайте го по-лежерно с повече моменти на релакс и радост за тялото и душата. В понеделник облечете най-магнетичния си тоалет и бъдете сигурни, че ще ви върви. Навлизаме в деня на колелото. Това, което във времето назад не се е давало, днес ще започне да се урежда. Обадете се на хората, с които смятате да работите нещо съвместно, да спортувате или да започнете нов бизнес. На 30-и е добре да се организират всякакви групи по интереси, да се привличат последователи и нови партньори и да се действа в посока изгодна за общността, в която работите и се изразявате. На 31-и предстои пълнолуние със затъмнение на Луната в знака на опозицията ви Лъва. Моментът е труден за хората на високи позиции. Апетитите са огромни, стойте далече, работете на свой терен със свои средства. На 1-и рискът ще е повече за родените в третата декада, ако не са склонни на компромис и не правят отстъпки. На 2-и ще ви потърсят с приятна вест или покана за работа.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден носи проблеми предимно за родените до 1 март, а неделята ще е рискова повече за роденте след това. Но както и да го погледнеш този уикенд ще ви донесе тежести и болка. Ще се налага да помагате на близък, да обгрижвате някой останал сам. Може сами да се нуждаете от подкрепа и съдействие. В тези дни е от особено значение да проявиш състрадание и да правиш каквото те помолят. Не си позволявайте да влизате в конфликти, намалете натоварването, не си поставяйте важни задачи и нищо съществено и амбициозно не започвайте. Силните ви дни са 29-30-и, когато Луната ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака и с Юпитер от Скорпион ще образуват златен триъгълник на стабилизиращи сили със Слънцето ви и с Нептун от вашия знак. Понеделнишки е важно да тръгнете с променена прическа и визия, да дадете най-доброто от себе си и да се опитате да привлечете нови партньори, клиенти и спонсори. Подписаните договори в тези два дни ще ви донесат стабилизация, перспектива за развитие и по-добри доходи. На 31-и не се движете срещу течението и ограничете контактите. Не позволявайте да ви стоварват чужда отговорност, защото на 2-и друг ще спечели вместо вас. Това ще бъде рисков ден за родените до 1 март. Засилват се алергии, пазете се от зарази и опити да ви влизат в личното пространство.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.