Снимки

Овен 21 март – 20 април

Без много обяснения свършете важното в първите часове на работното време. С напредването на деня чужди интереси и позиции ще се преплитат с вашите, ще ви бъде оказван натиск за участие или неучастие в дадена дейност. Каквото и да ви струва не лъжете. Може да влезете в капан на изнудване. Чака ви труден уикенд. Не планирайте рискови действия и пътувания. Пожелайте си нещо, но не забравяйте, че се сбъдват само благите пожелания. От утре Меркурий от Овен тръгва ратроградно и застопорява новите инициативи. Действайте днес.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес печелят хората, които владеят вербалната магия, които знаят как да предразположат другите и да ги накарат да работят за личния им интерес. С лекота ще направите приемливи за околните собствените си амбиции. Добре е да се пътува и на място да се уточнят някои съвместни действия и инициативи. Пазете си документацията, но от чуждата ще се възползвате, стига да ви се предостави такава възможност. Ден на компроматни атаки и изнудващи положения поставящи доста хора на колене.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Пазете свои и чужди тайни. Нищо съществено да не се споделя, дори и с близки и доверени хора. По някакъв начин ще изтичат поверителни информации и ще навреждат на плановете ви. Бъдете скъпи на думи и обещания. Не коментирайте чужди действия и изказвания. Може да си докарате обвинения и съдебни разправии. Тенденцията е всичко, което кажеш днес да се сбъдне и страховете ви да се оправдаят. Днес и да излъжеш и да кажеш истината все ще си виновен, така че по-добре си замълчете. Не е ден за общи събрания и преговори.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не започвайте точно днес важни и престижни проекти. Започнете само това, което ще приключите по най-бързия начин. Ще имат успех само справедливите за повечето хора начинания. Бизнесът застива, Меркурий спира преди да тръгне ретроградно в утрешния ден. Спрете до тук в сделките и важните дела. Добре е да замразите временно големи и отговорни проекти. Лесно може да се простудите. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб, но пък е благоприятен за оперативна намеса в областа на тазобедрената става.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Водете точни и премерени разговори. Не лъжете и не разводнявайте нещата. Ден на вербалната магия. Който няма нужното дар слово да не се опитва да убеждава някого в едно или в друго. Ще се разберете едносрично с хората, които се познавате добре. Не давайте излишни информации и не участвайте в преговори. Започнатото сутринта до вечерта да се приключи. Финализирайте подготвените сделки. От утре Меркурий тръгва ретроградно, а това изисква да се върнем назад и да си уредим недоворшената работа.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Луна и Нептун сключват тежки кармични аспекти с вашето Слънце, а застиващият Меркурий се готви да тръгне утре в ретроградна посока. С такива дадености ще ви е трудно да отстоявате права и позиции, да се изявите на работното място или да предприемете някакви изпреварващи инициативи. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. До вечерта се опитайте да приключите с обещаната работа. Не влизайте в разправии и внимавайте в изневерите. Очертава се компроматна атака. Пазете си документацията.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Хубаво е днес да изживеете някакво приключение, да излезете от рамките на ежедневните задължения и да видите света от различна гледна точка. Важното свършете в първите часове на работното време, а после си открадните мигове лично за вас, за близките и любими хора. На работното място тече процес на разправии и конфликти. Не се включвайте. Водете разговори на четири очи и не засягайте странични интереси. Който не може да работи вербално ще пострада и ще привлече нечия агресия. Внимавайте какво изхвърляте на боклука.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Бъдете внимателни в приказките. Каквото си пожелаете днес ще се сбъдне и изпълни и дано после не се чудите как да се отървете от него или от нея. Денят сбъдва благите пожелания. Изискването е да си честен и почтен, доколкото го позволяват обстоятелствата. Не вредете и не клюкарствайте. Не се включвайте в замисли и планове за навреждане. Проверявайте всичко, което ви казват и съобщават. На вечерния купон се очертават междуличностни конфликти. Свършете си работата, без да се намесвате в чуждата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Не предизвиквайте съдбата и добрите намерения на околните. Колкото и да ви се иска не правете забележки и не коментирайте чуждата работа, визия или връзка. Счупен домашен съд е лош знак. Непрятностите ще се увеличат, ако си позволите да излъжете. Ще ви хванат в крачка. Не си позволявайте точно днес изневери, за които ще знаят трети лица. Със сигурност клюката ще се разрастне и ще стигне до ушите на партньора. Не изневерявайте и на стила си на работа. Не се месете в задачите и отговорностите на колегите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Провокационен и проблемен ден, особено за тези, които вечно се месят в избора и желанията на другите. Не давайте непоискани съвети и не участвйте в колегиални разправии. Важното свършете по най-бързия начин. От утре планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне в ретроградна посока и ще застопори проектите ви до 15 април. Ще се налага да отстъпвате от позиции и амбиции и да се събразявате с чуждите. Запазете неутралитет и не наливайте масло в мелницата на конфликта. Чака ви тежък уикенд. Внимавайте в приказките.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 феврруари

Денят ще ви даде заслужени предимства, ако бъдете избирателни в посланията, ако подържате дипломатичнен тон в разговорите и сте убедителни в приказките. Ще спечелят хората имащи дар слово и знаещи пред кого какво може да си позволят да коментират и изнесат като информация. Очертават се срещи, които ще помогнат да влезете в нова среда и да получите признание за знанията и постиженията си. С лекота ще убедете някой да ви съдейства или да финансира пректите ви. Старайте се да не отивате в крайности в искания и претенции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на конспирации и противоречиви сигнали. Не се включвайте в играта на надлъгване. Една лъжа ще ви донесе повече неприятности, отколкото защити и ползи. Добре е да премълчите, да си затворите устата, да не правите излишни коментири и да не влизате в полезрението на клюката. Тази вечре е рискова, особено ако сте на непоходящо място с неподходящи хора. Не излизайте от кръга, в който се чувствате защитени. Ден за молитва. Каквото си пожелаете ще се сбъдне и дано после не ви затрудни. Приключвайте с обещаната работа.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Сега е момента да започнете нова работа, да предприемете отдавна обмислените инициатви и да направите преход в нова среда. Най-голяма сила ще имате в края на ноември и началото на декември, когато може спечелите дело и да уредите проблемен юридически казус. Чудесна година за нови начинания, нов бизнес и нова любов.

Родените днес ще имат двойнствени връзки, ще владеят умението на спора, но трябва да се научат и на дипломация. Лесно ще напипват тенденците за развитие на света и обществето. Ще станат всепризнати консултанти, политици, психолози и социолози.

Заченатите днес ще се борят за честна игра и политика. Ще имат ярък живот изпълнен с приключения и пътувания. Ще обичат природата и ще я защитават.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.