Снимки

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

Преобразяващ ден. Позволете си релаксиращи и разкрасяващи процедури. Намерете мястото, което ще ви презареди. Една промяна и във външния вид ще промени излъчването ви, както и отношението на другите към вас. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулиат в организма ни. Може да получите нова информация по един зациклен въпрос и нещата ще излезат от застоя. Ще решите поне един проблем. Ден на пръстена и колелото. Вмнимавайте с обвързванията, за да не си създадете нови проблеми.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

 

 

Съветът на деня е да поработите над себе си, да коригирате прическа, грим, начин на обличане и изразяване. Постарайте се в утрешния силен за вас ден да изглеждате стилно, привлекателно и бляскаво. Навлизате в един от най-успешните си тридневни периоди. На прага сте на перспективно обвързване. Някой може да получи предложение за брак или да направи такова, а друг вече директно се е запътил към олтара. Денят е магичен, помага с лекота да се преодолеят пречките и преградите на миналото и да се тръгне по нов път.

 

 

Работа-5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти, ще минат през пречистващи състояния, които може да променят тотално отношенията, визията и начина им на живот. Съдбата завърта своето колело. Някой полита надолу в пропаста на задлъжняването и липсата на разбиране, но друг ще изплува от кризата, ще си поеме глътка въздух и ще се опита да промени живота си. Покрай другото тествайте и нова козметика, променете прическата или нещо друго в излъчването си, което ще предизвика и други положителни промени.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ще се появят сякаш от нищото стари или нови проблеми. Не бива да нервничите, за да не влошите нещата. Този ден ви дава шанс да се измъкнете от клупа на миналите грешки и да започнете начисто в отношения, работа и връзки. Ще получите и нова информация, която използвана добре може да ви предпази от негативни положения и влияния. Един магичен ден, в който всяка промяна в излъчване, визия и начин на живот ще е за добро. Утре ще ви налегнат проблеми и в работата. Бъдете готови да ги посрещнете с разбиране.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов-5

Късмет-5

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Родените в третата декада ще получат очаквана и неочаквана протекция, ще направят крачка към стабилни партньорства и нов начин на живот. Този ден помага да преминете на нова навивка на лично и професионално развитие. Ще ви бъдат поставени нови задачи и наложени нови отговорности. Радвайте се и на трудностите, които ще ви донесат предимства и ще подложат на тест личната ви и професионална подготовка. Участвайте в състезания и конкурси. С лекота се освобождавате от тежестите на миналото и тръгвате по нов път.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Родените в третата декада ще търпят удари на съдбата, ще се налага да правят компромиси и разходи, за които не са и помислили. Махнете с ръка и продължете. Утре всичко ще се оправи. Отделете повече време за себе си. Направете се красиви, пригответе за утре новия си тоалет. Следващите два дни ще бъдат решителни и животопроменящи и дано късметът кацне на рамото ви. Имате реални шансове да изплувате от лична и професионална криза, да получите екстрите и наградите, които сте заслужили.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-4

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Побързайте, действайте изпреварващо в посоката на личния си интерес. Проведете уточняващите разговори, след които вече ще бъдете обвързани и ангажирани в бизнеса и в любовта. Ден на пръстена. Честито на сключващите брак. Връзката ще е дълготрайна и успешна и за двете страни. Всяка промяна ще носи ползи и късмет. Този ден ще превърти лентата, ще сложи край на определена част от живота и отношенията ви, ще ви вкара в нови рамки и задължения. Постете център за релакс и разкрасяване.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Лечебен, разкрасителен и възстановителен ден. От една страна може да намерите лечебно място или лек за здравословен проблем, а от друга връзките ви ще излезат от зациклянето и ще донесат повече комфорт, радост и взаимно разбирателство. Ден на колелето. Затваря се определен цикъл от живота ви. По някакъв начин преминавате на нова навивка в отношенията и от утре ще мислите и действате по различен начин. Отнесете се без нервничене към всеки проблем. Ще намерите бързо начин да го разрешите и ще се успокоите.

 

 

Работа -5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Родените в третата декада ще получат импулс и стимул за действие. Може да ви се обадят и от чужбина с изгодно предложение и покана. Вероятна е значителна промяна във връзките и общуването. Ще се разберете и с тези, с които до момента трудно сте мелили брашното в семейната или професионална мелница. Отделете време за визията си, тествайте нов козметичен продукт и си купете нов тоалет. Предстоят важни делови срещи в утешния ден. Ще ви посрещат по дрехите и излъчването и ще ви изпращат по ума.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов-6

Късмет-6

Здраве -5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ден на усилена подготовка преди голямото настъпление. Направете се красиви, купете нов тоалет, променете прическата, добре обмислете и пресметнете утрешните си инициативи. Този ден ще ви помогне да прескочите всяка преграда и от утре да тръгнете по нов път с нови хоа и вероятно на нова работа. Всяко обвързване ще ви подкрепя и ще служи за ориентир в полето на кризата. Ще получите и допълнителна информация, която ще помогне в следващите два дни да постигнете максималното в бизнеса и личните връзки.

 

 

Работа -5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Един магичен ден, който ще ви помогне да решите поне един проблем, да намерите ново място за развитие и нов подход към хората и обстоятелствата, които ви създават проблеми. Подгответе се за качествен скок в общуванията и в живота. Искате или не, но нещо ще се промени. Променете се и вие. Обърнете внимание на външния си вид. Не си позволявайте утре да сте неглиже на работното място. Очаквайте посещения. Ще ви правят и огледи, след които може да получите много по големи поръчки и предложения.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Не се товарете с чужди ангажименти, вашите ще са достатъччно. Партньори и приятели ви засипват с изисквания. Ще се възобнови стар проблем, може и старо заболяване да се активизира. Ще се наложи промяна в програмата. В този ден съдбата завърта своето колело и което е било отгоре тръгва надолу. Дано поне в една посока от живота ви нещо подтиснато да намери изход и да тръгне нагоре, да ви радва и носи нови перспективи. Отнесете се спокойно към всичко, утре ще се намери решение.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е шестица. Всичко се насочва към вас, чакайте придобивки и нов човек в дома си. И на работнот омясот ще извоювате повишение, а ако не се получи ще намерите нещо странично. Все пак тази година ви носи шестица от тотото на живота. И фиш може да пуснете. В следващата година старите приятелства и връзки ще останат в миналото. Животът ви тотално ще се промени сега от средата на ноември.

Родените днес са синхронни с изискванита на новата епоха. Призвани са да дадат нов стимул и визия на всичко, до което се докоснат. Ще бъдат носители на прогреса и корифеи в модата. Притежават лечителски и просветителски способности.

Заченатите днес ще бъдат силно зависимо от обстоятелствата и от кармата на страната. Капризите на Фортуна ще играят основна роля в живота им и често ще променят посоката и амбициите им. Ще имат малко поле на личен избор.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.