Снимки

Може и да не се отговаря и на трите въпроса на референдума. Това е записано в информационния лист за допитването, който правителството прие на своето заседание. С него кабинетът информира гражданите за начините на гласуване, място и времето за провеждането на референдума. Право да гласуват на него ще имат онези граждани, които имат постоянен адрес у нас не по-късно от 8 август. Гласуването ще става с бюлетина, която съдържа трите въпроса и възможните отговори - "Да" и "Не", е записано в инструкцията. Всеки гражданин трябва да отбележи със знак "X" или "V" своите предпочитания. Вотът ще започне в 7.00 часа и ще приключи в 20.00 часа вечерта.

Успоредно с това кабинетът одобри и тарифите, които партиите и коалициите ще плащат за участие в предизборните предавания на БНТ и БНР. Кампанията се отразява от медиите под формата на клипове, участие в дискусии и други.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Руските връзки на Цветан Василев се подават от трезора на КТБ

Дебелите руски връзки на Цветан Василев изскочиха и от свидетелските показания по делото за източване на КТБ. Дори флагманът на координираната от олигарха Иво Прокопиев Фабрика за фалшиви новини „Капитал“ не успя да ги прикрие, а напротив – погрешка ги освети. Именно „Капитал“ в последния си брой за пореден път се опита да отклони вниманието на обществото с манипулативна публикация, базирана на свидетелски показания по делото за източването на КТБ.

Взимат на мушка черешовото топче и хайдушките пушки

Историческите възстановки на героични събития от миналото са не само атракция за публиката и силен коз в патриотичното възпитание на младите, но и източник на приходи от културен туризъм. Местните управи помагат финансово за провеждане на проявите, защото те са реклама за общините и събират много туристи не само от България.

Гимназии и бизнесът разработват учебни планове

Учебни планове и програми по специалности в 40 професионални направления започват да разработват екипи от водещи професионални гимназии от цялата страна в партньорство с представители на бизнеса и висшите училища. Това съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев по време на дискусия за повишаване на образователната продукция в рамките на икономическия форум в Пловдив.