Овен 21 март – 20 април

Ден на неочаквано прозрение, което може да се получи и при екстремни обстоятелства. Ще се решите на крачка, която в друг момент не бихте направили. Време е за преговори, за сделки с имот, за разчистване на сметки и задължения. Ще се поставят условия, някъде ще има и ултиматуми, които може да отприщят агресия. Бъдете дипломатични. Опитайте да се съберете и разберете по спорните въпроси. Пазете очите, следете кръвното. Не планирайте за утре старт на нови инициативи, рискови пътувания и изяви.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Този ден ще ви помогне да изкачите не едно, а много повече стъпала в посоката на личния ви интерес. Сега е момента за закупуване на жилище, или друг недвижим имот, за старт на нова работна програма и за отваряне на нов предмет на дейност. Направете нужната промоция и реклама. Всеки старт ще е успешен, ще донесе късмет, пари и придобивки в бъдеще. Един от най-силните дни за преговори и сключване на нови договори. В утрешния ден се постарайте да приключите поне с една от задачите, но нищо ново не започвайте.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в първата декада всичко ще става по трудния начин, но все пак някои важни дела ще се придвижат напред. Концентрирайте се максимално, направете някои компромиси и се опитайте да привлечете спонсорска подкрепа. Ще ви качват кръвното доста хора с изказванията си. Няма мира за вас и на работното място. Провокациите ще са на всяка крачка. Днес всеки се стреми да постигне максималното дори и да се скара с всички. Тази вечер не замръквайте на чуждо място. Утрешният ден ще ви донесе лични и здравословни проблеми.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Всяка работа, която подхванете в момента ще ви носи късмет, пари и придобивки, ще помогне да вдигнете нивото и летвата на очакванията си. Най-добрият ден в месеца за сделка с недвижим имот. Участвайте в брокерски сделки. Помогнете на деца и близки да се сдобият с нов дом. Очертават се взаимно изгодни преговори и договаряния за цени на стоки и услуги. Отворете днес своя магазин, офис или друг търговски обект, от който ще очаквате приходи, ще ангажирате партньори и близки. Пазете очите, следете кръвното.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Денят носи тенденция за успех на всяко начинание. Запазете добрия тон при преговори. Печелят тези, които могат да подтикнат и провокират околните да им свършат работата и да се състезават за правото да работят с тях и за тях. Сега е момента да организирате състезания, професионални изяви и дебюти, на хората които в бъдеще ще ви следват или ще спонсорирате. Рекламирайте се, прережете лентата на новия си търговски обект и участвайте в брокерски сделки. И в любовта действайте директно. До 20-и Венера е във вашия знак.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в първата декада ще посрещнат на нож всяко желание или чужда амбиция, ако се почувстват в нещо застрашени. Може да се окажете в центъра на опасен водовъртеж от страсти, амбиции и намерения, в който може да се наложи да играете подчинителна роля независимо работата, която вършите. Това е ден, в който може да бъдете обяздени и подчинени, но може и да стигнете далече с тези, които ви управляват. Подпишете новите си договори за работа, пазарете се, купете имот. Не ритайте срещу ръжена.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден с хармонична енергетика, която действа пречистващо и освобождаващо от натрупания негативизъм. И най-затлачените работи може да потръгнат. Ще намерите начин да постигнете това, което в миналото е било невъзможно. Освободете се от оковите на нежелани привързаности. Купете имот, подпишете нов договор за работа и влезте в нова група по интереси. Проведете директни разговори, споразумейте се за бъдещите съвместни инициативи. Нищо не оставайте на случайността или на нечия добра воля. Днес всеки си гони интереса.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще свършите много добра работа, ще осъществите многообещаващи връзки и може да започнете изгодна дейност и работа. Чудесен ден за отваряне на нов магазин или офис. Направете промоции и се рекламирайте по всички възможни начини. Не протакайте преговори. Всичко, което оставите за утре може да работи за чужд интерес. Ден за събрания, за договаряне на бъдещи съвместни инициативи. Получавате повече пълномощия. Прочистете се от отровите на нередовни и вредни връзки. Не планирайте за утре нищо съществено.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден за родените в първата декада, а утре и за останалите няма да има мира. Очаквайте опити да ви изтикат от софрата. Не действайте с посредници, а директно с шефове и производители. Колкото повече хора има по веригата, толкова по-малко пари и придобивки ще имате. Не сечете дървета, не подсичайте и детските мечти. Не си изкарвайте неудовлетворението на партньорите и на тези, които ви обичат. Днес и утре ще се случват събития показващи къде са слабите ви места и от какво трябва да се отървете, за да сте щастливи.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Успешен и творчески ден особено за родените в първата декада. Сега е момента да разрешите болезнен спор. Проведете разговори с шефове, партньори и снабдители. Ще подпишете изгоден договор, ще получите повишение или ще стартирате свой бизнес. Ще се окажете на точното място в точното време и апетитите ви поне в една посока ще бъдат задоволени. Каквото посеете ще даде богата реколта, а за каквото се договорите ще ви осигури пари и личен просперитет. Увеличете натоварването, гонете си интереса.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В този ден на всеки се дава възможност да „отлепи от дъното”, да предприеме действия за спасяване на семейството и бизнеса си в тези трудни времена. Ден с възраждаща и хармонична енергетика, в който е възможно прозрение за бъдещето. Реализирайте поне една от идеите си, водете преговори по отношение придобиването на недвижим имот. Сега е момента да се започне нов бизнес, да се договорите за цени на стоки и услуги. Ще спечелите от посредническа и брокерска дейност. Пазарете се, нищо не отлагайте за утре.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на неприятности и проблеми за родените в първата декада, а утре и за останалите ще е трудно и рисково. Четири планети ви гледат в опозиция от знака на Девата. Като се добавят и нехармоничните аспекти с Нептун и Сатурн положението при вас няма да е розово на това новолуние. Енергията ви намалява. Уредете най-неотложното, направете някои уговорки дори и без голяма изгода за вас. Важното е да останете закачени за дейността, която ви носи приходи. Ако се предложи възможност купете имот, започнете самостоятелен бизнес.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. До 10 октомври планетата на правото и закона Юпитер ще ви покровителства. Стартирайте нова дейност, започнете нова работа, не отстъпвайте от позициите си в бизнеса и в обществото. Сега е момента да се устроите в нова среда и да се окопаете в нова пазарна ниша.

Родените днес ще имат дарба в ръцете и може да развият златен занаят, от който ще печели цялото ви семейство. Още от сега събирайте пари, за да ги подсигурите един ден с база и помещение, в което да работят самостоятелно и сами да са си господари.

Заченатите днес ще са покровителствани от видими и невидими сили. За тях няма да има тайни, небето и земята ще ги закрилят. Всичко, което предприемат ще се увенчава с успех. Ще успеете и вие покрай тях.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.