Снимки

Овен 21 март – 20 април

Бъдете активни и борбени до обед. Явете се на конкурси и прослушвания. Ден на тежки битки, но без тях няма да имате с какво да се похвалите. В хороскопа ви действат стимулиращи и потискащи сили. Нещо ще се уреди, друго ще се провали, но като цяло може да влезете в нова среда и да постигнете напредък в кариерата си. Вечерта се приберете с подарък и не отсъствайте от дома. навлизаме в деня на сърцето. Препоръчително е да не водите тежки битки, да правите повече жестове и да избягвате агресивните намеси.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Подпишете нов договор, опитайте да влезете в нова среда и да се включите в спонсорски прояви. Кандидатствайте за финансиране по европейски проекти. Изискването за следобед и вечерта е никъде да не се отива без подарък. Планирайте и за утре сутринта участие в някакви благотворителни инициативи. Така сами ще станете обект на благотворителност и ще влезете в престижна среда. Сменете тактиката, не искайте много, а дайте, за да получите. Добре е да се започне прочистваща диета и във връзките.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В организма ви се събуждат мощни сили. Гледайте да не прекалите с натиска, който оказвате. Разчистете терена, не бързайте да започвате отговорни проекти, особено ако още газите в мътна вода и бъдещата перспектива не се вижда. Следобед отделете време за тези, които обичате. Посетете близки и приятели, обърнете внимание на нуждите на децата. Тази вечер ще ви донесе неочаквани подаръци от съдбата. Дано успеете да ги оцените. И най-големите неприятности ще се стопят, ако до теб има едно любящо сърце.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не прекалявайте с амбициите. Пасивността е вредна, но сериозните начинания трябва да се оставят за петък. Днес и утре в хороскопа ви действат тежки аспекти. Апетитите ви ще бъдат контрирани безкомпромисно. По-важна в момента е защитата, а не атаката. Следобед търсете подкрепа и разбиране, не искайте много, а се включете в прояви на благотворителност. Не планирайте рискови пътувания и участие в екстремни спортове и състезания за утешния ден. Днес и утре по възможност не вадете зъб.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Започвате деня с амбиция, енергията ви нараства и търси поле за изява. До обед постигате максималното, ако добре сте се подготвили в предните дни. Опитайте да реализирате всички варианти, които ви се предложат. Следобед навлизаме в деня на сърцето. Включете се в спонсорски проекти, така сами ще получите нещо, към което отдавна се стремите. До утре на обед ще ви помагат и съвсем непознати хора, но и вие не бива да оставате безучастни към случващото се наоколо. Противопоказно е да се товари сърцето.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

До обед започнете нови проекти и подпишете нови договори. Може да бъдете предпочетени за работа поради нечие отсъствие или слабо представяне. Важното свършете по най-бързия начин, без да насилвате нещата. Следобед намерете време за близките, които имат нужда от вас, които са попаднали в кризисни положения и ви молят за услуга. До утре на обед направете едно добро дело и подарък, който знаете че ще се хареса и ще бъде полезен. В живота ви може да се появи благодетел и заедно да преодолеете препятствията по пътя.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се занимавайте с нищо сериозно. Осигурете си защити. Днес и утре рискът ви диша във врата. Приемате на нож лични забележки и критика и предизвиквате скандали. Намалете изискванията към себе си и другите. Прекалената амбиция е вредна и може да ви вкара в губещи положения. Не е нужно на никому нищо да доказвате. Старайте се да реагирате спокойно на случващото се наоколо. Очаквайте провокации на работното място и претенции у дома. Купете подарък и дано успеете да разведрите обстановката.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре молитвите ви се чуват и сбъдват. Подадените документи ще получат одобрение. Добре е да помогнете и на някой друг да реализира мечтите си. В момента съдбата ви дава повече права, пълномощия и възможности да се внедрите на по-добра професионална позиция. Очаквайте покани, предложения и повишение. Бъдете готови да подкрепите инициативата и на бъдещите си съюзници. Ще си спечелите съдействие за личната ви кауза. Пожелайте си нещо и ще го имате. Кандидатствайте по европейски проекти.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и утре имате възможност да преодолеете сътресенията и неудобствата от предните дни и да постигнете напредък в ситуацията, в която се намирате. Не бива да изчаквате, а до обед да се опитате да уредите проблемите, да подадете документи, да направите някои заявки, да се разберете с партньори за бъдещата работа и съвместна дейност. В края на работното време помогнете и на колега да се справи с нещо, което го затруднява. Правете това, за което ви молят околните и вашите молби ще бъдат чути.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Бъдете внимателни, не се преуморявайте, не предприемайте нищо изискващо свръх натоварване или отсъствия, които ще ви костват загуби и лични проблеми. В хороскопа ви действат рискови аспекти. Нищо да не се прави на инат или на всяка цена. Може да изпаднете от една класация, да бъдете пренебрегнати и ощетени в работата си. Не позволявайте да ви завладеят тормозещи чувства. В момент на афект може да направите нещо, за което да съжалявате. Смирете амбицията, купете подарък на близките и децата и се приберете у дома.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Иате два силни дни, в които да разрешите стар проблем и да помогнете на някой да се справи с неговите. До обед ще получите покани за участия или за съвместна дейност. Следобед си осигурявате защити и намирате неочаквано съдействие за реализирането на една мечта. Всеки жест направен до утре на обед ще ви се връща и ще ви прави по-силни. Имате възможност да се включите в нова група по интереси или да подкрепите някой в изявата му. Разменете си взаимни жестове на внимание и обич.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес отпадат някои ограничения и опасности да влезете в губещи връзки. До вечерта молбите ви ще бъдат чути и някои желания ще бъдат изпълнени. Подайте документи, явете се на конкурси, търсете възможности за финансиране по различни проекти. С напредването на деня ще получите някакво вдъхновение и озарение как да се постъпи, че да има полза за всички. Купете желан подарък. Един дребен жест на внимание ще ви отвори заключена врата. Не се карайте с никого, после трудно ще се помирите. Нищо да не се прави на всяка цена.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Излизате от лична година петица, която ви е дала възможности за промени, нова работа и пътувания. До Нова година имате още време да осъществите някои посещения, които ще ви донесат радост и нов шанс в живота. 2018 г. ще ви донесе любов и разширение в дома. Навлизате в шестица. Това е числото на Венера, на любовта, вдъхновението и възможността за зачеване и раждане на дете.

Родените днес ще пътуват много, ще сбъдват мечтите си благодарение на труда си и на участието в благотворителни проекти. Състезателният им дух ще ги кара да поемат доста големи и опасни рискове. Ще бъдат подкрепа за слабите.

Зеченатите днес ще имат необикновени и даже магични сили. Ще са надарени с умения над средното ниво и с възможности да променят света.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.