Снимки

Има най-различни опити да се преоткрие скромния будилник, от такъв, който събужда с токов удар или който буквално бяга, принуждавайки потребителя да стане, до този, който събужда с любимия аромат. Sandman Doppler не използва такива трикове, а предлага някои функции, които в действително са доста полезни.


Най-полезната характеристика на Sandman Doppler е интегрирането му с Amazon Alexa и използването на способностите й. Тези, които се колебаят да навлязат в света на контролираните с глас устройства, не може да отрекат ползата от това, просто да легнат в леглото и да кажат на будилника, „събуди ме в 7 часа сутринта".


Doppler също така функционира като 14-ватов Bluetooth стерео високоговорител. Освен това има шест USB порта отзад, което е полезно за потребителите разполагатщи с множество мобилни устройства, които да зареждат в края на деня.

С поглед към бъдещето, три от стандартните USB портове могат да бъдат заменени с USB-C портове, които се продават отделно.


Многобройните идеи в дизайна правят Doppler добре обмислено устройство. Големите светодиодни цифри предлагат възможност за регулиране на осветеността и смяна цветовете, а яркостта може да се регулира автоматично според светлината в стаята или да се изключи напълно.

Вградена акумулаторна батерия осигурява захранване в случай, че прекъсне електричеството, а индикаторите на дисплея предлагат информация за времето, трафика и температурата.

Разбира се, като устройство, произведено през 2017 г., Doppler идва с приложение, с което лесно се контролира всичко от смартфона.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Google актуализира Street View за България

Google пуска колите си отново по улиците на страната, за да актуализира локалните данни в популярното приложение Maps. Този път ще се фокусират върху получаване на по-актуална информация за свързването на пътища между градовете.

Samsung нова версия своя лаптоп таблет

Процесори от Intel и задна камера за новия Chromebook Plus

Samsung нова версия своя лаптоп таблет

Samsung представи втора версия на преносимия си лаптоп / таблет Chromebook Plus. V2 запазва 360-градусовата панта за режим таблет или лаптоп, разполага със стилус за писане на бележки или рисуване по сензорния екран и предлага разширение на паметта на съхранение с microSD карта.

Магнитно мастило задвижва предметите

3D отпечатани магнитни предмети променят формата си

Магнитно мастило задвижва предметите

Скоро, ще е възможно, малки, свиващи се, биомедицински роботи да се придвижват в човешкото тяло, без да бъдат прикрепени към външно захранващо или управляващо устройство. Наскоро учени постигнаха това, благодарение на технология за 3D печат, с която произвеждат устройства, реагиращи на магнити.