Овен 21 март – 20 април

В неделя връщаме времето, поставяме нещата така, както са си били. Постарайте се да не започвате нищо ново в събота до обед. Приемайте предложения, но не давайте окончателен отговор на поставените въпроси. Близо сте до важен източник на сила. Медитирайте вечерта над семейната карма, съобразете се с някои нужди и искания на близките. Добре е в неделя да се сложи крайъгълен камък на нова връзка. Чудесен ден за брак и годежи, за обвързване и среща на две сродни души. В понеделник може да изкачите и поредния връх в кариерата. Някой ще дочака повишение, а друг ще започне самостоятелен бизнес. От обед до вторник на обед се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Помогнете на близък и приятел да се изправи и стабилизира. Хелоуин е, зарадвайте децата, помогнете с преобразяването и костюмите. 31-ви е и ден на неочаквано вдъхновение, което може да ви уреди в бъдеще с доходна дейност и търговска инициатива. 1-ви е ден, свързан с колелото. Тенденцията е един да слиза, а друг да се изкачва по стълбата на успеха. Преди обед не взимайте окончателни решения, тече тенденция към обсебване. След това до 3-ти на обед Луната ще се движи във вашия знак, ще помага при пътувания, промени и преустрояване в нови редици. Пълнолунието на 2-ри ще ви зареди с късмет и емоция. На 3-ти се съобразявате само със себе си.


Телец 21 април – 20 май

Тежък уикенд с проблеми при пътувания и в отношенията с партньори. Насочете всички сили към благоустройството на дома и офиса. Не тръгвайте рано на път в събота. Постарайте се да приключите с ремонтите и да създадете нужните удобства на близките и децата. Край на лятното часово време. Неделният ден сменя приоритетите и изискванията. Напаснете се на обстановката, а не се опитвайте да променяте нещата. 30-и е най-мощният ден в месеца. Пасивността е нежелателна, търсете нови пазарни ниши. Ще ви хрумнат чудесни идеи, а и нечие предложение ще ви зарадва. На 31-ви преди да претендирате, дайте повече от себе си и направете така, че да улесните съвместната работа. Този Хелоуин е чудесен за занимания с благотворителност. Помогнете с каквото можете, направете костюми не само за своите деца и сложете в тях паричка или лакомство. Вечерта преобръща колелото на съдбата и на 1-ви може да излезете с едни гърди напред в професионалната надпревара. В края на работното време на 1-ви свикайте събрание или съберете състава, с който работите. Направете връзка с клиенти и доставчици. На 2-ри синхронизирайте общата работа и така всеки ще спечели. На 3-ти апетитите са огромни. Луната навлиза във вашия знак. Съдбата ще работи повече за вашите амбиции и апетити. Вечерта спокойно може да се реши всеки проблем.


Близнаци 21 май – 21 юни

В събота следобед може да намерите нов източник на сила. Посетете близки и роднини, тази вечер вървите и към успешни запознанства, а в неделния ден сте на път да извлечете ползи от всяка своя инициатива, дейност и амбиция. Всичко предприето ще тръгне успешно. Предстоят благоприятни за вас рокади. Върви преустройство в дома и офиса. На 30-и проблемите ще се повече за родените в първата декада, особено ако избързат да споделят сурови идеи. Ще работите за чужда кауза и интерес, ако прибързано сключите нови договори. 31-ви е ден на сърцето и сърдечните работи. Този Хелоуин може да промени по магичен начин отношенията и да стопи дистанциите с нужните ви хора. Проблемът е в желанието да доминирате на всяка цена и да определяте приоритетите. Оставате ситуацията сама да изтика на преден план нужните промени. Навлизаме в деня на колелото. Което е било отдолу, ще тръгне нагоре и обратно. На 1-ви вървят преустройства на отношения и фирмена дейност. До обед тече зарибяваща програма, целяща да провокира лаиците и тези, които за пръв път са в играта. Проведете събрания в края на работното време в сряда или отложете за четвъртък. 2-ри е най-добрият ден за консултации и стиковка на общи дейности. Работете екипно. На 3-ти апетитите са огромни, някой със сигурност ще спечели, но повече със силова игра, а не с ум и знания.


Рак 22 юни – 21 юли

Поспете на 28-и. Важното отложете за следобед, когато с лекота ще се справите с работата, ще направите нужните преустройства, осигуряващи личен комфорт. 29-и отбелязва края на лятното часово време. Събуждаме се в променена ситуация, което ще изисква и смяна на подхода. Препоръчват се проучвателни срещи. Направете прочистващи процедури. Следобед навлизаме в период с мощна енергетика и в понеделник може да направите силен ход. На 30-31-ви Луна и Нептун от Риби заедно със Слънце и Меркурий от Скорпион образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Няма как да не успеете. Сега е моментът да спечелите конкурси, да кандидатствате по спонсорски и благотворителни проекти. Понеделнишки чакайте одобрение на личната ви кандидатура и някаква особено благоприятна за амбициите ви ситуация. Вечерта ще ви посети и личната ви муза и на Хелоуин ще се събудите с блестяща идея, която наистина или на шега ще промени положително живота ви. Действайте в градината на личния си интерес, после ще се грижите за чуждия. На 1-ви проблемите ще са повече за хората с тенденция към обсебване. Съдбата завърта своето колело и изхвърля зад борда тези, които са склонни да се предоверяват. Вечерта съберете семейния съвет, а на 2-ри и колегиалния и обсъдете настъпващите промени. На 3-ти се очертават сблъсъци на амбиции.


Лъв 22 юли – 22 август

На 28-29-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Като се добавят и пречупващите аспекти с Меркурий и Слънце от Скорпион, при вас нещата ще са доста напечени. До обед в съботния ден не предприемайте нищо съществено и не се товарете с чуждите проблеми. Вашите ще са ви достатъчно. 30-и е високо енергиен ден, правите силен ход и извличате ползи от водените преговори. До вечерта ще ви посетят и хора с идеи, които ще носят взаимни ползи, ако намерите кой да ги финансира. Във вторник се правят подаръци от сърце. Бъдете сигурни, че жестовете ще ви се върнат. Очаквайте подкрепа в посоката на личния си интерес. Вечерта може да се появи стар проблем, но със сигурност ще намерите начин да го разрешите. 1-ви дава възможност да използвате нечия неосъзната сила. Може да направите изгодна сделка с човек, който не осъзнава приоритетите си и е склонен да даде кон за кокошка в желанието да има нещо на всяка цена. На 1-ви започнете с посещение в център за разкрасяване. Облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате блестящо. До края на работното време ще имате отговорни срещи, ще постигнете споразумение дори и по въпроси, които от доста време са зациклили. Навлизаме в деня на тръбача. Препоръчват се екипни и публични инициативи в следващите дни. До 3-ти на обед постигате максимално възможното.
 

Дева 23 август – 22 септември

Ако станете рано в събота, ще работите за чужди интереси. Ако поспите, ще си спестите излишните нерви и натоварване. Следобед е добре да посетите място или човек, които винаги са ви зареждали. Символ на деня е източникът на сила. Препоръчва се и активен отдих с игри и участия в състезания. В неделя ще се наложи нещо да се поправя. Не тръгвайте на път с неизправна кола. Вечерта се приберете навреме у дома. 30-и започва с неприятности на работното място, особено ако споделите прибързано своя идея или се похвалите с чуждата. Очертават се конфликти, може да бъдете изтикани от общата трапеза. И на 31-ви конкуренцията при вас е убийствена. Не се опитвайте да надскочите себе си. Направете едно добро дело и чакайте подкрепа в труден момент. На 1-ви рисковете са повече за родените след 10-и. Не позволявайте да ви обсебват негативни мисли и не се включвайте в чужди проекти, ако усещате нещо използващо личните ви ресурси. Сключените до обед договори няма да имат нужната възвръщаемост. Но до края на работното време ще получите предложение отговарящо на желанията и възможностите ви. На 2-ри е добре за включване в нова група по интереси. Това е ден, в който всеки трябва да намери мястото си и екипа, в който да работи и да се изявява в бъдеще. На 3-ти се действа силово. Може да тествате възможностите си.


Везни 23 септември – 22 октомври

За вас се очертава приятен уикенд с пътувания и възможности да изявите дарби и таланти. В събота е добре да сте близо до места и хора, които ви зареждат. Лесно се отдава енергия, но и лесно се губи. Заемете се с благоустройствени и ремонтни дейности. Символ на деня е съзиданието. Не си позволявайте да рушите и да си разваляте отношенията. В неделя времето вече е друго и отношенията се променят. Едно гостуване ще отприщи насъбрания енергиен потенциал. Може да ви осигури подкрепа, средства и пари. На 30-и ще постигнете много, ако се придържате към правилата. Ден на изкушения. Подсигурете фирмени дейности и уредете патенти. На 31-ви преди да поискате каквото и да било, дайте и обгрижете близки нуждаещи се от помощта ви. Раздайте ненужни дрехи. Зарадвайте и децата на празника, помогнете им да изглеждат магично. На 1-ви важното да се свърши по най-бързия начин. Навлизате в противопоставящ период, който ще съсредоточи силите ви повече в защита, отколкото в нападение. Внимавайте, спазвайте правила и предписания. До петък не теглете кредити. Постарайте се да не влизате в излишни зависимости. 2-ри е ден на конфликти на работното място. Не се изолирайте, приобщете се към една от двете доминиращи групи. Губят тези, които останат в изолация. На 3-ти печелите следобед.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не планирайте тежки натоварвания през уикенда. Не се ядосвайте, ако се провали пътуване, което може да ви коства големи разходи не само във финансов план. Приятели ви подвеждат, а и близките мислят повече за техните удобства. Каквото отложите за 30-31-ви, ще ви донесе късмет, пари и предимства. Това са дни на неустоимо движение напред и нагоре за водните знаци. Може да ви предложат изгодна работа или сделка. Идеите ви ще се приемат радушно и може да ви осигурят странични доходи. Обажданията на 29-и вечерта ще подсилят ситуацията и ще ви стимулират. Организирайте до сряда пътувания и командировки, водете преговори на място и без посредници. Може да продадете непродаваемото до момента и да купите нещо на сметка. Стартират фирмени дейности, получавате и изгодни поръчки. 31-ви е ден свързан с благотворителността. Ако се включите в спонсорски и дарителски акции, сами ще станете обект на обгрижване и ще имате нещо мечтано. На 1-ви към обед може да убедите да ви съдействат хора с възможности и ресурси. До вечерта заставате на старта на нова дейност. Добре е на 2-ри да свикате семейния съвет, да организирате събрания и да работите екипно. Влезте в нова среда и създайте своя група по интереси. На 3-ти до обед имате повече шансове, след това ще работите за някой друг. Чака ви натоварен и рисков уикенд.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

28-и започва с отговорности и трудности в общуването, но до вечерта намирате своята ниша, организирате работа и пътувания и прекарвате добре. Приключете ремонти. Посетете място, което ще ви зареди. Неделният ден се свързва с източника на сила, който всеки може да намери и подсъзнателно знае къде се намира. Вечерта обръща палачинката, получавате неприятни знаци и за следващите два дни се очертават натоварващи и тежки за вас моменти. 30-и изисква повече усилия от родените в първата декада. Нищо няма да ви се даде даром, внимавайте да не продадете евтино идеите и талантите си. Ако не сте добре подготвени, ще ви изместят от важен пост и поле на дейност. 31-ви носи повече проблеми за родените в третата декада. Направете жест, зарадвайте някого, а друг обгрижете, както го разбирате. Ден на сърцето и сърдечните работи. Ще си поплачете и дано е от радост. И на 1-ви изискванията към вас ще са максимални. Ще ви затрудняват близки и родини, а и на работното място неприятностите ще никнат като гъби. В края на работното време се справяте с проблемите и в следващите два дни може да постигнете максималното в позицията, в която се намирате. За 2-ри организирайте съвместни участия и публични изяви. Ще намерите кой да ви замества или работи наравно с вас. На 3-ти конкуренцията е убийствена, но до вечерта взимате своето.


Козирог 22 декември – 20 януари

Дори и да започнете в съботния ден с проблеми, до вечерта ще овладеете ситуацията, ще удовлетворите исканията на близките и ще намерите тази линия на поведение, която обезпечава и удовлетворява всички. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия. Отнесете се подобаващо към ремонтите и благоустройствените дейности, с които ще направите живота на близките по-уреден и комфортен. Ако в неделя започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Спазвайте семейните традиции. 30-и ще даде старт на нови проекти, които ще ви направят актуални на работното място. Бъдете в час с изискванията на момента. Имате два успешни дни, в които може да постигнете максималното, да си извоювате повишение и да спечелите конкурс. Кандидатствайте по спонсорски програми. 31-ви е ден свързан с благотворителността, дайте и ще получите. Уредете си среща на четири очи с хора, които могат да ви бъдат от полза. Не връщайте някой, който ви моли за услуга. Пренасочете го, ако сами не можете да му помогнете. 1-ви носи объркване в плана за родените в първата декада. Не се предоверявайте, не теглете кредити. 2-ри е ден, в който конкурентите ви може да се обединят. Не е изключено да загубите поръчки и финансиране. Вечерта ограничете претенциите. В петък следобед ще имате печалби и късмет.


Водолей 21 януари – 19 февруари

Изчакайте, не бързайте сутринта в събота, за да не си създадете допълнителни проблеми и да си затворите някои пътища. Към обед навлизате в един от силните си и успешни периоди. Чакайте гости и гостувайте. Посетете приятно и релаксиращо място. Душата ви се отваря за нуждите ви и за желанията на близките. Луната е във Водолей в този уикенд, но в негативен аспект с Меркурий и Слънце. Опитайте да преобърнете в своя полза това, което се оказва пречка и преграда. Мотото на 30-и е „корона на хребета на планината”. Чакайте награди за добре свършената работа. Добре е да направите промоции и да представите продуктите на труда си. Рекламирайте се по всички възможни начини. 31-ви ще ви донесе щастливи мигове в едно и изпитания в друго. И като съберете плюсовете и минусите, ще се окаже, че пак сте на печалба, защото сте били с точните хора и сте получили удовлетворение на амбициите и стремежите си. Участвайте в благотворителни изяви, дайте и ще получите. На 1-ви към обед тече програма за обсебване. Не се съгласявайте с неща, които подсъзнателно не приемате. Не подписвайте договори. Каквото отложите за следобед или за 2-ри, ще ви даде предимства и възможност да извлечете ползи. На 3-ти, ако не захапеш, ще те захапят. Харчовете се увеличават. Чака ви тежък уикенд. Ще давате, а насреща малко ще получавате.


Риби 20 февруари – 20 март

На 28-и може и да не започнете добре, но ще завършите деня доволни от свършената работа, на приятно и релаксиращо място. Навлизаме в период на съзидание и градеж. Задвижете и приключете ремонти. Преустроявате по нов начин дома и работното място. Неделният ден сменя часовото време и личните ни приоритети. Обърнете се към по-духовни занимания. В понеделник може да се събудите с блестяща идея и във вторник вече да работите за нейната реализация. Луната е във вашия знак в съвпад с Нептун, планетата на творческото вдъхновение. 31-ви е денят на сърцето и сърдечните работи, на благотворителността и желанието да се подкрепим взаимно. Ще получите помощ, на която не сте се надявали, а тази, която очаквате, ще ви зарадва двойно. Ще има за какво да почерпите в този ден. Дайте всичко от себе си и ще се радвате на щастливи мигове. На 1-ви проблемите ще са повече за родените след 15 март, които може да попаднат в капан за наивници. Луната преминава през градусите на обсебването. Внимавайте с лекарства, алкохол и стимуланти. Контролирайте се психически и не позволявайте да ви изнудват. Вечерта е добре за екипни мероприятия, а на 2-ри създайте или влезте в нов екип и група по интереси. Ако не парадирате много и тихо си гоните целта, на 3-ти следобед ще имате печалби, докато другите губят. Внимавайте, апетитите са огромни.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

БГ копродукция ще се бори за „Оскар“

Българската копродукция „Дивата круша“ ще влезе в състезанието за номинация в чуждоезичната категория на предстоящите оскари. Това стана ясно, след като от Турция обявиха, че с това заглавие ще протегнат ръка към заветната статуетка през февруари догодина.

Дани Леван се връща на село във „Фермата“

Даниел Русев, по-познат на феновете си с псевдонима Danny Levan/Дани Леван ще се присъедини към четвъртия сезон на „Фермата“, който ще да стартира в ефира на bTV на 7 септември.

Три БГ ленти на фестивал в Хърватия

Три български ленти ще участват във второто издание на Международния фестивал на историческия документален филм, който ще се проведе от 5 до 9 септември в хърватския курорт Риека. Това са „Жертва на пешки“ и „Книжарят“ на режисьора Асен Владимиров и „Животът е вечен суинг“ на Андре Шандел.