Една седмица, преминала под знака на порнографията. Тон за това задават родните риалити формати, участниците в които се бройкат едни други и се чудят кой с кого да се прежали за едната слава, но и за голяма парична награда. А също и златотърсачките, които пъчат гола силиконова гръд между вестникарските страници и позират гордо с курвалъка си. Какво ли не правят хората за пари. Даже ако ги имат достатъчно и предостатъчно, те никога не стигат. Особено ако си имаш подръка собствена банка, която да тръскаш като бездънен чувал. Но, умната! Този рахатлък рано или късно свършва. Умната и с предбрачните договори, да не стане като с вдовицата на Хю Хефнър. Сълзите са естествена реакция на жена, прежалила се да мине под венчилото с мъж, който е с 60 години по-възрастен от булката. Така е, когато плеймейтките се женят по любов (за дядо си). Рискът е неминуем.

 

 

25 септември, понеделник

Девиз на деня: Порното вреди на вас и околните!

 

 

Страховитите надписи по цигарените кутии да плашат гаргите. Пушачите така или иначе не ги четат. Скриват ги сред кълба дим. Оказва се, че предупредителни надписи трябва да вървят и по филмите, които често вървят на кодиран канал. Американски специалисти алармираха, че разпространената сред младите мъже еректилна дисфункция е свързана с гледането на порно, пише сп. „Ролинг стоунс“, цитирано от Лента. В проучването, което претендира за представителност, се разяснява надълго и нашироко вредата от порното. И да пуснат предупредителни надписи на филмите за възрастни, все тая. Ефектът ще е като при цигарите.

 

Самозадоволяването също крие рискове. Дори вербалното такова.„Мръснико безподобен“, „лъжец безподобен“, „наглец“... Този семпъл речников запас от думи демонстрира в кулоарите на парламента бившият спортен журналист и настоящ пенкилер Сашо Диков. До грозната сцена се стигна, след като държащият микрофона обвинител реши да притисне жертвата си – депутата Антон Тодоров, в ъгъла с неудобни въпроси. Оказа се, че контравъпросът – дали Диков получава пари от банкера беглец Цветан Василев, е по-неудобен. В резултат на това Диков си изпусна нервите и зацикли.

 

Космат изнудвач демонстрира таланта си в офиса на рекламна агенция в Тълса, американския щат Оклахома, съобщи Ей Би Си. Котаракът Кешнип бил приютен там, за да разреши проблема с мишките. Вместо това се оказало, че той е тарикат, който умилява минувачите с вида си и ги предизвиква да му пъхнат банкнота в процепа на вратата, за да се заиграе с тях. Талантът на дългоопашатия Чичо Скрудж бил установен, когато го намерили поседнал върху купчинка еднодоларови банкноти. Никой не се е допитал до Кешнип какво възнамерява да прави с парите. Взели му ги и ги предоставили на местен център за бездомници. А след това пред рекламната агенция се появила табела: „Кешнип е мошеник-филантроп. Той ще грабне Вашите пари и ще ги дари на местен център, подпомагащ бездомни хора. Кешнип казва: „Плъзнете Вашите банкноти под вратата и ще бъдете благословени“. Така се случва често с добрите намерения. Събираш пари за котешка пенсия и мъркащи старини, а някой решава да ти ги открадне под благовидна форма.

 

 

26 септември, вторник

Девиз на деня: С какво си облечена, цуци?

 

Порното си е порно, настават грипави времена. Пикът се чака в края на тази, началото на следващата година. Сега вирусите са само за загрявка. Превенцията обаче не пречи. Специалисти препоръчват в студено време да се мушкаме в леглото (само) по чорапи. Това помагало на човек да заспи по-бързо, лекувало напуканите пети, а не на последно място – помагало и за оргазмите. Експертката по китайска медицина д-р Елизабет Търнър пък експертно обяснява, че студените крака източват жизнената енергия "ци" от тялото и възпрепятстват захранването на тялото с кръв. Затова, ако искате "ци" да си е на мястото и кръвта да циркулира, нахлузвайте чорапите.

 

Туитър разговор в зимна нощ:

- С какво си облечена, цуци?

- С вълнени чорапи, плетени терлици, още един чифт чорапи, два клина...

 

27 септември, сряда

Девиз на деня: За порното и кривото огледало

 

Каквото и да показва огледалото, винаги може да си затворите очите и да си представите друго. Също като с Фейсбук, където профилните снимки често създават лъжлива илюзия. Порното помага на жените да приемат собствената си външност, показа проучване на учени от университета Монаш в Австралия, цитирано от Лента. Участничките показват женската си същност и жилят порноактрисите, че са излишно идеализирани. В същото време признават, че гледането на порно им повдига самочувствието, а и им помага да възприемат кусурите си по-леко.

 

В аптеката:

- Искам да ми дадете цианкалий. Моят борсук ми изневерява.

- Съжалявам, госпожо, не мога да Ви дам това, забранено е. Пък и защо сте толкова сигурна?

- Ама, моля Ви се, ето имам снимка на онази парясница.

Аптекарят поглежда снимката и се сепва – на нея е собствената му жена. Окопитва се бързо и реагира:

- Това е друга работа! Защо не казахте веднага, че сте с рецепта? Веднага ще ви обслужа.

 

Нова мода в сватбените торти. Към натруфените булчински рокли се добавя цяла колекция, вдъхновена от филмчетата на „Дисни“. Младоженките могат да избират между тоалетите на Бела, Ариел, Рапунцел, Аврора (Спящата красавица), Снежанка или Пепеляшка. Роклите могат да бъдат взети единствено под наем срещу 3600 щатски долара. Младоженците също могат да си наемат смокинг на принц на цена 900 щатски долара. Според избора на булката ще е и вида на „бульото“ - Звяра за красавицата, Обущарят за Пепеляшка. Онзи, на когото се падне Снежанка, ще трябва да я сподели със седем джуджета.

 

28 септември, четвъртък

Девиз на деня: Сутрешен крос или рога?

 

 

Кръшкачите стигат до неподозирани висини, за да прикриват забежките си. Хората, чиито партньори спортуват често, трябва да имат едно наум, защото това се оказва най-популярното алиби на изневеряващите, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. Допитването, осъществено сред потребители на сайта за извънбрачни афери Глийдън показва, че 49 процента от мъжете и 46 процента от жените използват спорта като оправдание, за да слагат рога на половинките си. Десет процента от кръшкачите дори стигат дотам, че се сдобиват с членство в спортен клуб, за да потулват извънбрачните си забежки. Мъжете най-често използват като алиби спортове с топка - тенис (31 процента), голф (22 процента) и футбол (16 процента). Жените най-често оправдават изневерите си със занимания с йога(23 процента), пилатес (16 процента) и тичане (14 процента). То добре да спортува човек, само да не стане объркване.

 

- Здрасти, как си?

- Много съм изморен. Цял ден бягане, бягане... накрая секс.

- Аха, значи все пак са те настигнали...

 

Германската полиция спипа изнудвач, който заплашил да отрови хранителни продукти по магазините, ако търговските вериги не му платят откуп от 10 милиона евро, съобщи водещата разследването полиция на град Констанц, цитирана от ТАСС. За да убеди властите, че не се шегува, изнудвачът посочил къде е сложил отровата – в пет бурканчета бебешки храни в магазини във Фридрихсхафен, провинция Баден-Вюртемберг. Изнудвачът, който в крайна сметка е спипан, изпратил електронно писмо с исканията си за откуп до организация за защита на потребителите и до редица търговски фирми. А можеше да му се размине, ако беше подходил правилно.

 

Новина от родните ширини: Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил на домове за сираци в България. В резултат са загинали 20 чиновника, 3 кмета и 12 служители на Здравната каса. Пострадали деца няма.

 

29 септември, петък

Девиз на деня: Ти що си гола, ма?

 

 

Специалисти откриха ескиз на дибидюс гола жена, която може да е Мона Лиза, а може и да не е. Нарисуваният с въглен портрет е съхраняван в музея "Конде" в Шантии, Франция от 1862 година. През цялото време експертите си мислели, че някой случаен художник се е упражнявал на листа. Докато някой не се присетил, че като че ли е виждал картината, но в друг вид. За да установят със сигурност дали това е Джокондата, специалистите ще трябва първо да съблекат оригинала. Допълнително затруднение идва и от това, че част от картината с въглена по всяка вероятност е направена с дясната ръка, докато Да Винчи е рисувал с лявата. Сега трябва да се установи какво е правил художникът с другата.

 

Дами канят и в следващата новина. Напълно облечена там позира вдовицата на Хю Хефнър - Кристъл Харис. По лицето й няма и помен от загадъчната усмивка на Джокондата. Тя е навъсена, а от очите й валят сълзи. Оказва се, че преди сватбата с основателя на "Плейбой" 31-годишната бивша плеймейтка е подписала предбрачен договор с гадни условия. Освен това името й не фигурира в завещанието на 91-годишния Хю. Така всички илюзии, че ще получи парче от богатството му се изпаряват. Излиза, че 60 години (разлика) не стигат, за да се превърнеш във весела вдовица. Струваше ли си при това положение сватбата през 2012-а?

 

80-годишен старец отива на лекар да му издаде медицинско, като казва, че му предстои сватба. Лекарят му честити и пита:

- Добре де, как се решихте на тази стъпка? На колко години е булката?

- На 18.

Лекарят започва да барабани по бюрото, чуди се как да подходи по-тактично:

- Длъжен съм да ви кажа, че повечко секс на тази възраст може да доведе до сърдечен удар и евентуална смърт.

- Аааа... Да мре, бе... Плеймейтки бол, друга ще си намеря!

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Истерията около един първолак

Да си първокласник – то не е шега! Да си родител на първокласник пък си е истинско финансово изпитание. Минимум 450 лева струва на едно семейство закупуването на всичко необходимо за бъдещото първолаче. Като се има предвид, че детските надбавки за едно дете са 40 лева, излиза, че цяла година мама не трябва да ги пипа и да ги къта за първия учебен ден.

Дигитални консули – да, ама надали

Трябва да е тренди, да не го е направил никой още масово и да прави добро впечатление на хората. Това е рецептата за успех за всеки начинаещ специалист по „връзки с обществеността“, давана от известни и не толкова свестни експерти по темата. Така звучи и идеята българите по света да се свързват с нашите консулски служители, ако изпаднат в беда чрез мобилните си телефони.

Възход и падение на българския джендър

Решение № 13 по дело 3/2018 на Конституционния съд на Република България от 27 юли 2018 година ще заеме специално място в историята на страната, а вероятно и в историята на Европа и света. С него по аргументиран и категоричен начин беше посочено, че т.нар. „Истанбулска конвенция” (по-нататък само „Конвенцията”) противоречи на духа и буквата на българската Конституция. Този документ, прочие, носи претенциозното наименование „Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие”.