Снимки

Овен 21 март – 20 април

До 15ч. 17 мин. днес Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и трае кратко. В тези часове сме оставени на собствените си амбиции, мисли и желания. Нито доброто помага, нито злото наврежда. В такъв момент може да се тествате за какво ставате, какво може да направите сами и на собствен ход. Внимателно анализирайте пътя си. Откажете се от всичко вредно и лъжовно. Старайте се да приключвате каквото сте обещали и да дарявате на околните радост и светлина. Ще сънувате пророчески сън.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Днес може да се спечелят доста пари, да се направи ход, който обмисляте от доста време. На първо място е добре да финализирате проект и да оберете дивидентите от него. Разчистете терена, на който ще започнете нещо ново и важно за бъдещето. В момента преминавате на нова навивка на развитие. Не взимайте със себе си излишни неща, оставете в миналото стопиращи и вредни връзки. Този ден дава възможност на всеки от нас да бъде себе си и да постъпи както му се харесва.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Това, за което в миналото сте дали много сега ви се отплаща. Може да спечелите от минали сделки. Идват обещани пари след извършените услуги. Може да получите и нещо в аванс. Добре е да се рестартира търговска инициатива, която ви е носила доходи в миналото. Може да отворите старото си заведение, но с нов интериор, нови стоки и нов тертип на работа. Не допускайте намеси, правете всичко така както го искате и разбирате. Днес сме оставени на собствен ход, всеки може да покаже какво може и какво иска.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес и вие правите своя скок в нова посока. Не се опитвайте да пробутвате старите си идеи, да взимате със себе си старите и провалени връзки и да пренасяте проблемните неща в новия си живот. Този ден ни дава възможност да се преродим и пречистим, да изхвърлим като стара и мръсна дреха всичко, което ни е вредяло и пречело в миналото. Направете ход, който ще ви помогне да се почувствате като преродени. Ден на ненамеса в работите на другия. Може да си осигурим достатъчно степени на свобода. Бъдете себе си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Труден ден за родените в първата декада. Вероятни са проблеми с родители и деца. Едните вече не могат да се оправят сами, а другите бързат към своята самостоятелност. И в двата случая ще ви се стоварят допълнителни отговорности. Добре е днес всеки да прави нещата така както ги вижда и разбира, но и да остави другите да постъпват както им харесва. Ако се опитате да се наложите ще пламнат скандали и връзката ви с някои от близките ви може да се прекъсне. Ден за прочистване и разчистване на сметките. Връщат се дълговете.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на ненамеса. Доброто и злото сключват примирие. Ще постигнете повече, малко хора ще ви се пречкат. Сами ще си помогнете, ще направите печеливш ход и ще получите награди за положените в миналото усилия. Връщат ви дълг, но не само паричен, а и на внимание и обгрижване. Днес и утре имате шанс да постигнете много. Върнете си загубените в миналото позиции. Опитайте отново на старото работно място, отворете стария офис и сърцето си за старата любов. И сънищата ви са пророчески.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за любов, прошка и покаяние. Върнете се към всичко, което в миналото ви е носило вдъхновение и радост. Планирайте пътя за бъдещето. Намирате се на границата между миналото и бъдещето. Обмислете крачката, която ще направите в следващите дни. Добре е да се обадите на хората, с които смятате да вървите напред. Проучете терени и отношения, върнете стари дългове, постарайте се отново да спечелите тези, с които сте се чувствали добре и сте получавали подкрепа. Пресейте през ситното сито отношенията си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На това новолуние Луна и Слънце ви гледат в опозиция от знака на Телеца. Разходите ви ще надхвърлят приходите. Трудно ще се разбирате с родители и деца. Ще ви бъдат поставени неизпълними условия. Този ден може да ви помогне да се освободите от тежестите на миналото и да сложите точка на безперспективни отношения. Не тръгвайте напред преди да сте разчистили терена на миналите връзки. Този ден помага да се освободим от негативни влияния и въздействия, да помогнем и на близките да го направят.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да опитате отново в посоката, в която сте получавали откази или не ви е било разрешено да вървите. Ако обърнете гръб на някого и нещо знайте, че повече не бива да има връщане назад. Този ден дава възможност да поемем по нов път, да се изкачим на нова навивка в работата и в живота. За целта трябва да се изчистят дълговете на миналото и да се направи инвентаризация на връзките. Не започвайте нищо преди да сте се освободили от стари зависимости. Ден за активен отдих, щадете сърцето.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 23 декември – 20 януари

Днес и утре ще направите силен и животопроменящ ход. Може да спечелите неочаквано пари и да ви върнат стари дългове. И ако отдавна искате да направите нещо, с което да си осигурите свобода на изявата сега е момента. Днес сме оставени на собствен ход. Доброто и злото сключват примирие и не се намесват в живота ни. Остава сами да изберете пътя напред и да дадете заявката си за бъдещето. Откажете се от всичко ненужно, вредно и разболяващо. Подсигурете и децата в пътя им напред. Спазвайте диета, прочистете душата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на предвидени и непредвидени разходи. Нищо не ви се дава даром. Близките ви избират нов път на развитие, което ще изисква и допълнително финансиране. Ще поемете част от чужди разходи. Родените в първата декада ще трябва да се отчитат за стореното в миналото и да плащат, ако са влезли в преразход. Ден за прошка и покаяние. Колкото и да ви е трудно опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Разходите ви ще надхвърлят приходите, нужна ви е подкрепа. Замислете се за подновяване на стопирана дейност.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден свързан с равно количество добро и зло. И ако на едно място ви отпратят на друго ще ви приемат с овации. Сега е момента да се тествате в няколко посоки и да видите коя ще донесе най-добрите доходи и възможности за бъдещето. Отървете се от всичко старо и ненужно, вредно и разболяващо. Този ден дава възможност да се пречистим от отровите в тялото и в душата и да загърбим миналото. Утре ще направите и първата крачка към новия живот, ако днес си кажете сбогом със стария. Ще се намери кой да финансира начинанията ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Нагърбвате се с допълнителни задачи и отговорности. Внимателно преценете какво можете и какво не можете да понесете. В началото на ноември ще имате проблем със закона и с шефовете в живота ви. Не отлагайте старта на новите си инициативи. През 2018 г. в предстои промяна, преместване и нов начин на живот на ново място и с нови хора.

Родените днес до 15ч ще изживеят живот-награда за страданията и работата си в миналите животи. Ще живеят дълго, ще се радват на много екстри. Родените в ранния следобед ще направят парите свое кредо, мисия и цел в живот, но това няма да им донесе радост. Не планирайте секцио около 15-16 ч.

Заченатите днес ще си почиват в този живот, ще се радват на обезпечено съществуване и ще постигнат идеала си. Когато са в хармония с околната среда ще бъдат здрави и жизнени. Ще бъдат изключително милосърдни и на всеки ще помагат.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Пренаписват готови сценарии за „Междузвездни войни“

Няколко готови сценария, част от сагата „Междузвездни войни“, ще претърпят драстични промени, обявиха изночници, близки до продуцентите от Lucasfilm и Disney пред The Hollywood Reporter. Причината за светкавичната преработка на историите е неубедителното представяне на „Соло: История от Междузвездни войни“ в световния боксофис.

Емоционалната струна на Дани Милев

Дани Милев е от хората, с които можеш да говориш на всякакви теми – зимнина, хобита, образование, икономика... Истинско удоволствие е обаче да го слушаш, докато прави своеобразна дисекция на музикалната индустрия. Причината – той влага сърце и душа във всичко, което прави на този фронт. Не търси комерса, но и не го упреква. Под мотото „разни хора, разни идеали“ той твори без предварителна сметка колко кеш би прибрал от дадено парче.

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.