Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Родените в последните дни на зодията може да извадят голям късмет и да спечелят нещо неочаквано в този ден, в който тенденцията е да късаме с миналото. Ако до момента не сте могли да се разделите от нещо вредно или да отлепите от дъното на безисходицата и бедноста, сега ще ви се получи. Действайте активно, режете от раз, стартирайте нова дейност и проект. Ден на прозрения и на някакво особено озарение и просветление накъде да се върви, какво да се прави, какво да се изостави или приеме.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на очаквани и неочаквани печалби. Родените в първата декада ще извадят късмет в тотото на живота в пряк и в преносен смисъл. Може да подпишете нов договор, да получите повишение и да изкарате допълнителни пари по неочакван начин. Ако се събудите с някакво чувство на привличане и възможност за успех в дадена област. Непременно реализирайте идеите си. Ще ви одобрят на кастинги и конкурси за работа. Личните ви дарби и таланти ще ви изведат на челни позиции в обществото. Луната е в знака на златния Телец.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Ден с огромна трансформираща сила. Старото се руши, намират се пари за нещо ново, правят се рамонти и реорганизации, преструктурират се производства и отношенията се напасват на изискванията на момента. Старайте се всичко, което предприемете да се постави на здрава основа, да е обезпечено с достатъчно финанси, с нужните документи и юридическа сила. Използвайте този ден активно и за лечения, за укрепване на здравето и за възстановителни процедури. Сами може да си приготвите лрекарство.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се много работа, повече отговорности, но и повече пари и възможности да се укрепите на нова позиция в бизнеса и в обществото. Покажете дарби и таланти, рекламирайте се, излезте на светло с произведенията на труда си, с идеите, които имате и с които смятате да привлечете клиентела или спонсори. Добре се подсигурете юридически, за да не ви откраднат таланта и занаята. Ден на фундамента. Всичко, за което се постараете, което направите здраво и сигурно ще ви се отплати във времето напред.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в първата декада ще изживеят трудни мигове на отхвърляне и пренебрегване. Днес пари при пари ще отидат, стига поне на едното място да има и съответните дарби и таланти. Ще се събудите с неочаквано вдъхновение и дано не ви липсва желание за работа. Ден за първа копка на всички нива, за поставяне основите на бъдеща връзка, работна програма и дейност. Търсете допълнително обезпечение на стара или нова дейност. Пробужда се и сексуалната ви енергия. Включвате резервите. Не си изстрелвайте патроните нахалост.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с огромна сила. Добре е да се започне строителство, да се преместите в нов дом, да стартирате нова търговска дейност и творческа инициатива. Започнатото днес може да ви направи известни. Добре е да се теглят и кредити за обезпечаване на дейноста, с която се захващате. Позволете на талантите ви да работят за вас, разгърнете дарбите си в нова житейска и бизнес посока. Доверете се на личното си вдъхновение и се опитайте да реализирате хрумванията си. Ден на гениалните идеи, които може да ви позлатят.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Рекламирайте се по всички възможни начини. Опитайте да привлечете спонсори и инвеститори. Ден за първа копка и първа целувка. Енергията ви търси поле за изява. Денят е очароващ и вдъхновяващ за тези, които има какво да покажат и дадат на околните и които притежават потенциала да го реализират. Сами може да си приготвите лекарство, да излекувате вечната си колебливост и нерешителност и най-после да вземете окончателно решение къде ще работите, с кого ще живеете, как и къде ще построите новия си дом.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще ви е трудно, но не толкова в правенето на нещата, колкото във взимането на решенията за това. Време е да се отделите от родителите или децата, да намерите майстори, да започнете строеж или ремонт на дома. Денят се свързва с основата и фундамента, с възможноста да намерите личното си убежище в дните на криза. Това, което предприемете и уредите днес ще ви противопостави на определени хора и ще ви вкара в разходи, но ще ви даде повече свобода и лична независимост. Сексът ще е на ниво и ще ви зареди.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за начало на ремонти и строежи, на промени и разместване у дома и на работното място. Не се противете. Нагодете се към изискванията на момента, към желанията на работодатели и близки. Влезте в схеми, от които ще се спечели след време, когато ремонтите и реорганизациите станат факт. Днес трябва да се действа и мисли в перспектива, да се придобиват петенти и разрешителни, които ще ви осигурят бъдещи печалби, обезпеченост и спокойствие. Ще ви направят впечатление хора, които преди сте отминавали с безразличие.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в първата декада може да направят силен и успешен ход в нова посока и предмет на дейност. Сега е момента да започнете да работите за собствена материална база, да потърсите помещение или жилище, да обновите дома, офиса и ателието и да насочите мислите си в печеливша посока. Ще се събудите с неочаквано вдъхновение или ще го получите след общуването с влиятелни и предприемчиви хора. Не се самоограничавайте и без това животът достатъчно ни е ограничил. Решете какво ще правите и действайте.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 янари – 19 феврари

Днес влизате в ролята на финансов донор за амбициите и апетитите на близките и децата. Ще се охарчите с новите ремонти и дейности, които планирате. Хубавото е, че всяка инвестиция на пари, труд и талант ще се отплаща. Само гледайте да не влезете в прекалени разходи. Използвайте този ден и за лечения и лечебни процедури. Направете прегледите, които все отлагате. Пробужда се и сексуалната ви енергия. Няма да издържите на жестове и покани. Ще се радвате на взаимност, но ще платите вечерята и екстрите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят започва вдъхновено, с озарение и прозрение за важните и обезпечаващи ходове, които повече не може да се отлагат. Сега е момента да се направи първа копка на новият ви дом, на новата база, на която ще се развива бизнесът ви и ще се преориентира дейноста ви. Ден с огромна преобразуваща сила, която ще извади на преден план и дълбоко чувствената ви природа. Сексът ще е на ниво. Ще направите бебето или планираното предложение и покана за танц в живота. Излезте сред природата, направете си сами лекарство.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. Трудно ви е, търсите юридически защити, опитвате се да преминете в нова среда, на нова работа тук или в чужбина. До септември сте в трудна юридическа позиция, но след това като се отпуши до другия септември ще постигнете максималното и ще имате това, което ви е нужно. Вървите към стабилизираща връзка и нови бизнес хоризонти.

Родените до обед ще са деца с нестандартна ориентация, с дарби и таланти актуални за новата епоха на Водолея. Трудно ще се разбирате с тях, но те със сигурност никога няма да са бедни. Не само вие и любовта ви, но и наследената дарба ще им донесат късмет, пари и слава.

Заченатите денс ще имат завиден апетит, едро телосложение, голяма физическа сила и добро сърце. Ще са обаче и доста мързеливи. Може да наследят семейна черта или заболяване.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.