Снимки

Овен 21 март – 20 април

От днес е добре да се включите в активна конкурентна битка за място под слънцето. Препоръчително е да отворите новото си заведение, да рекламирате новата си дейност, да започнете нова бизнес инициатива и да се включите в съвместен проект с проверени в годините хора. Пасивността е нежелателна, но нищо не бива да се прави на всяка цена и без нужните предпазни мерки. Внимателно обмислете клаузите по договорите, които сключвате. От днешната ви работа ще зависи и бъдещето на децата.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за активни действия в посока на новите ви начинания и бизнес интереси. Чудесно е да се отвори и рекламира нов търговски обект, да се търсят майстори и обслужващ персонал, да са участва в панаири и тържища. Всеки старт ще е успешен и ще помогне да се внедрите в перспективна среда. Печелят хората, които мислят и действат активно. Посивността разболява и вреди повече отколкото предполагаме. Не позволявайте на конкурент да заеме близката до вас ниша. Ще ви хрумнат нестандартни и печеливши идеи.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Концентирайте се над най-печелившата си идея. Този ден ви осигурява база за бъдещите инициативи. Чудесно е да отворите ново заведение. Рекламата е от първостепенно значение. Ще се водят тежки битки за оцеляване, няма да се подбират средствата. Няма друго положение, или си хищникът, или си неговата жертва. Който изчака и се колебае, ще даде шанс на конкуренцията, а тя няма да се колебае и ще го елиминира от пазара. Участвайте в търгове. Осигурете не само базата, но и нужното финансиране на новата си дейност.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Опасен и критичен ден. Трудно пробивате в нова среда, правите грешни ходове и позволявате да ви изтикват от трапезата, на която се разпределя общата баница. Насторйте се на самозащита, ако не искате да сте жертвата на нечии интерси и амбиции. Конкурентите ви се обединяват и претендират за вашата пазарна ниша. Може да се наложи да отстъпите територии на влияние. Едно отсъствие ще ви коства много и в любовта. Вечерта се приберете навреме, не замръквайте на чуждо или непознато място. Здравето е нестабилно.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес имате шанс да постигнете максималното в ситуацията, да направите силен и изпреварващ ход и да се настаните в нова пазарна ниша. Сега е момента да отворите новия си търговски обект, да направите промоция на новата си дейност и да се рекламирате по всички възможни начини. Някой ще направи и нововъведние, което ще се окаже особено печелившо. Само, който не опита няма да успее. Днес пасивността е вредна и губеща тактика. Излезте от храстите на изчакването, действайте активно и агресивно. Не се давайте без бой.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако днес умело си изиграете козовете в следващите дни ще печелите предимства и ще извлечете ползи от всяка своя дейност. От значение в момента е да се окопаете на нов терен и в нова пазарна ниша. Сключете нов договор, обезпечете средства и материали, прегледайте машините, с които ще се работи. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Опитайте да осъществите всичко сами. За утре не планирайте съвместни инициативи и работа в екип. Не е изключено да ви откраднат идеята. Натоварете се физически, енергията ви търси поле за изява.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Не е изключено да подложите гръб и да обслужвате чужди интереси. Родните в третата декада са в рискова позиция не само в работата и пряката си дейност, но и в здравословен план. По някакъв неведом начин избирате да сте жертвата, да работите на ниско заплащане за хора, които нямат и представа за личната ви интелигентност, знания и умения. В момента или си хищникът или си жертвата. Дайте си сметка от коя порода сте и не повтаряйте поне старите грашки. Пазете се от изпадане в зависимости, не теглете кредити.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всичко предприето днес ще ви се отплаща във времето напред. И не помисляйте да изчаквате по-добри времена. Сега е момента да отворите и ракламирате бизнеса си, да направите крачка в нова посока и да хвърлите въдицата в морето на търговската инициатива. Пасивният човек днес ще претърпи поражание, ще остане на сухо и в любовта. Всеки жест ще се помни. Всяка идея е от значение, побързайте да я рализирате. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация, с дарби и таланти, които ще прославят рода ви.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако искате да спечелите войната с бедноста днес трябва да положите усилия да спечелите поредната битка. Започнете нов бизнес, отворете нов магазин, търговски обект или личен офис. Дайте шанс на дарбите и възможностите ви да работят за вас и семейството ви. Само, който не опита няма да успее. Важното днес е да започнеш, да отлепиш от дъното и да дадеш шанс на децата си за един по-добър живот. Вътрешната ви енергия напира и търси поле за изява. И сънищата ви са своеобразна проверка на силите и възможностите ви.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Тежък ден на избор за родените в третата декада. Трудно тръгвате, трудно променяте стереотипите, още по трудно се решавате на крачка в новата посока, която животът ви отваря. Вероятно е да останете пасивни в момент, когато всеки хваща шансовете в движение. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, не я оставайте да се вкисне в някой орган и да ви разболее. В следващите два дни имате шанс да спечелите и да се наложите в седата и в дейноста, която упражнявате или се каните да започнете. Стимулирайте и децата.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на големия шанс за хората, които си гонят интереса, които знаят какво и от кого го искат. Може да намерите база за новите си бизнес интереси и да осигурите финансиране на пряката си дейност. Чудесно е да започнете нова работа, да сключите нов договор и да дадете отпор на конкуренцията. Не си позволявайте изчакване. Обединете семейните сили и интереси. В следващите два дни поне един от вариантите ви за бъдещето ще се затвори. Прегледайте техниката, с която работите. Препоръчва се интензивно физическо натоварване.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес лесно може да се излъжете в преценката или да попаднете на нелоялна конкуренция. Пасивността е нежелателна, но във всичко трябва да се внимава. Може да стъпите накриво, да се предоверите и позволите да ви използват. Ще спечелят добре информираните и тези, които имат на кого да се опрат не само физически, но и финансово. Утре слънцето ще напусне вашия знак. Пазете се от обсебване, не давайте възможност на странични хора да се „прикачат” към личните ви амбиции и семеен бизнес.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Чакайте придобивки и повишение. В края на октомври ще има с какво да се похвалите. Тази есен ще ви донесе богата реколта и вероятно нови членове в семейството. Ще решите наследствен проблем и ще разделите неделимото до момента.

Родените днес притежават дарби и таланти, които може да ги направят богати и известни. Проблемът е, че вечно ще водят битка за личната си назависимост. Има опасност да изпаднат под чуждо влияние и въздействие. Трудно ще се справят с вредните навици от детството, гледайте да не им ги създадете.

Днес ще се зачеват преимуществено момчета, бойци, биткаджии или просто хулигани. Тези деца първо ще действат, а после ще мислят.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.